a ako netko nije dobio majicu, moze li se negdje kupiti?
Čestitke dobitnicima.
E pa da mogle bi te nagradne igre biti češće normalno ne po 20 000kn al koliko se sjećam prije je bio neki kupon sa nekim pitanjem i nagrada, mogli bi taj dio Buga oživjet nemora bit nikaj svemirsko nekaj tek toliko da je nagrada...
Koliko znam ne, salji desktope ak ti ga izaberu za desktop mjeseca
dobivas majicu.
Ja znam ovog Ernest Grafa. On je bio head admin na croherzegovini i jako sam si dobar s njim bio. Jeeee. Ako je to taj ernest.
Ja sam igro dugo vremena na croherzi pogotovo na zombie serveru tamo sam bio admin. Sry na OT
rekoh ja još jučer...
BAAAAAAAAANDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAA
:)
Gledao sam neki dan nagrade za majcu pa me nije bilo, a prije nekog vremena moj prezimenjak iz istog grada odnio iphone, pa sam se cudio da nije doslo do greske ali na moju zalost nije :-)
Ovaj naslov sam sinoc ugledao i nisam uopce htio citati, jer nisam vjerovao da sam moguci dobitnik, isto kao i vecina sam posmislio, "mah...opet je netko drugi kupio jedan broj i dobio, bolje da ne gledam da se ne bi zivcriao..!".
Za nagradu sam saznao tako sto je moja ZENA procitala vijest... i javila mi prije par minuta... Ima li tko bolju zenu od mene?!?!? :-P
Od prvog broja kupujem bug, svakodnevno bivanje na forumu (iako dosta neaktivno) i naravno i online izdanju po meni (nebitno sada na nagradu) najprivlacnije ...da ne duzim..No 1. casopis...
Evo samo da se javim kao dobitnik trece nagrade (hvala svima na cestitkama) i da ne odustajete, jer je ovo meni prvi puta u zivotu da sam dobio ista u svim nagradnim igrama koje sam igrao :-P (koliko mi je godina - provjerite u mom profilu, pa zamislite onda broj odigranih nagradnih igara :-P)
Razlog vise da se BUG zapamti za vijeke vjekova hehehe...
Gledao sam neki dan nagrade za majcu pa me nije bilo, a prije nekog vremena moj prezimenjak iz istog grada odnio iphone, pa sam se cudio da nije doslo do greske ali na moju zalost nije :-)
Ovaj naslov sam sinoc ugledao i nisam uopce htio citati, jer nisam vjerovao da sam moguci dobitnik, isto kao i vecina sam posmislio, "mah...opet je netko drugi kupio jedan broj i dobio, bolje da ne gledam da se ne bi zivcriao..!".
Za nagradu sam saznao tako sto je moja ZENA procitala vijest... i javila mi prije par minuta... Ima li tko bolju zenu od mene?!?!? :-P
Od prvog broja kupujem bug, svakodnevno bivanje na forumu (iako dosta neaktivno) i naravno i online izdanju po meni (nebitno sada na nagradu) najprivlacnije ...da ne duzim..No 1. casopis...
Evo samo da se javim kao dobitnik trece nagrade (hvala svima na cestitkama) i da ne odustajete, jer je ovo meni prvi puta u zivotu da sam dobio ista u svim nagradnim igrama koje sam igrao :-P (koliko mi je godina - provjerite u mom profilu, pa zamislite onda broj odigranih nagradnih igara :-P)
ti si taj iz vk ak se nisam prevario
Koliko znam ne, salji desktope ak ti ga izaberu za desktop mjeseca
dobivas majicu.
tnx
Ja znam ovog Ernest Grafa. On je bio head admin na croherzegovini i jako sam si dobar s njim bio. Jeeee. Ako je to taj ernest.
Ja sam igro dugo vremena na croherzi pogotovo na zombie serveru tamo sam bio admin. Sry na OT
-nije taj. (ovaj miješa Bandićev Push button i PCjev)
-Nego trenutno u VeMilu nema ukupno robe za tu vrijednost, osim da nekto kupi za 15k kn, trobice za mob. Počelo je propadanje IT shopiova, (Vemil, HGspot.. domino efekt?) -Msan nema tih problema, opet preko kumova dilaju DVB-T-e....
-nije taj. (ovaj miješa Bandićev Push button i PCjev)
-Nego trenutno u VeMilu nema ukupno robe za tu vrijednost, osim da nekto kupi za 15k kn, trobice za mob. Počelo je propadanje IT shopiova, (Vemil, HGspot.. domino efekt?) -Msan nema tih problema, opet preko kumova dilaju DVB-T-e....
istina, ta dva više nemaju kvalitetne (baš kvalitetne robe, gdje i cijene prate kvalitetu) robe na pretek. a jgb, svejedno sam ljubomoran što nisam ja dobio tu nagradu. :(
izgleda da je to opet neki lijevi. taj je 100% kupio prvi put bug i dobio. a mi fanovi dobijemo šipak. e pa neću vam više kupit bug(sve do jubilarnog). sram vas bilo!
Da tako nešto i ja imam u planu, ništa do jubilarnog.
Čestitke ko god je dobio.
Cestitke dobitnicima, a nama ostalim vise sreće drugi put!
kad već namještate mogli ste barem namjestit hrvatima dobitak :P
Jel zna tko kad je sljedeća nagradna igra?????
A prije toga?
još 99 brojeva
Čestitke mom Vinkovčanu!
čestitke dobitnicima
po meni nagradna igra je trebala bit na drugi način organizirana kao i utješne nagrade
meni je pcplay za 100. broj imao za jednu ocjenu bolju nagradnu igru
Jel zna tko kad je sljedeća nagradna igra?????
pa..zar Božić su darivali iPhone 3G..možda i ovoga puta bude nešto... BUGOVCI IZNENADITE NAS, baš kao što to uvijek činite (lol)
čestitke dobitnicima
po meni nagradna igra je trebala bit na drugi način organizirana kao i utješne nagrade
meni je pcplay za 100. broj imao za jednu ocjenu bolju nagradnu igru
ne čitam pcPlay, podsjeti me što su oni napravili?
p.s. pa utješna nagrada je bilo 200majica..zar ste to zaboravili ?
imali su gotovu konfiguraciju i to dobru za glavnu nagradu,ostale nagrade su bile grafičke,hladnjak i ostale komponente...neznam šta sve točno jer sam zaboravio a za utješnu nagradu su podijelili olovke,torbe kišobrane,majce...sve šta su dobili od sponzora (promotivne materijale)
nagradne igra se nije temeljila na kodu već je trebalo smisliti ime maskote pcplaya,a pobijedilo je ime c:/omando,svatko je čini mi se mogao predložit 3 imena
da vjerojatno ......ti si jedini na dobitku ...ja izgubih 35 kn....:((((((((
Nisam dobio ništa!
A šta ćeš,takav je život.
Čestitke svim dobitnicima i nek to pametno potroše!
Ma kupite vi dobitnici samo za tih 20000KN sve brojeve BUG-a i ostalih ak ostane love, to je najisplativiji i najpametniji ulog,hahhahah.
Ja nisam! To je bitno! Ako se desi da dobitnici nestanu, samo slučajno, dali će ponovo izvlačiti dobitnike?
Isprike sto nisam prije objavio sto sam si odabrao za nagradu :-P
Evo u priloguu slikice...
hvala na cestitkama ;-)
Svima vise srece drugi puta, a BUG-u osim zelje za vise ovakvih nagrada, stvarno nemam sto reci.
Profesionalizam prije svega. Svaka cast...
dobio sam!! hahaha
Isprike sto nisam prije objavio sto sam si odabrao za nagradu :-P
Evo u priloguu slikice...
hvala na cestitkama ;-)
Svima vise srece drugi puta, a BUG-u osim zelje za vise ovakvih nagrada, stvarno nemam sto reci.
Profesionalizam prije svega. Svaka cast...
ccc kupio je graficku :-D, ali napajanje svaka cast, ali koristis 10% snage od njega, tak da moš spojit rešo za kuhat kavu na njega još od 800 W LOL :-))) (Končar)