Hvala na obavjesti!!!
Vać sam skinuo i instlairao.
Hvala na obavjesti!!!
Hvala na obavjesti!!!
Na tvom mjestu bih radije pričekao 5 dana, da ti nebi slučajno stao vent ili tako nešto...
Who knows, ja igram na sigurno...
Hvala na obavjesti!!!
Nadam se da nisi skinuo 197.41 drivere, jer su oni samo za Fermi kartice, GTX 480 i 470 (i dostupni su još od 9. travnja).
Za ostale kartice imaš 197.45 verziju drivera koja je izašla danas.
Who knows, ja igram na sigurno...
Pa teško da će im se ponoviti takvo nešto dva puta. Ali ipak, bolje je pričekati koji dan.
Nisam skinuo 197.41, znam ja kaj skidam.
Da teško da će istu grešku ponoviti dva puta.
Sad će jurit fermi!
Jel riješen problem s štekanjem .avi fajla koji se javljao u prethodnoj verziji?
Jel ima neki video da je netko isprobao GTX 480 u igri ili je jos prerano, jer dosad sam vidio samo unboxing i neki lik sta pokusava sprzit jaja na kartici (kokosja, ne svoja). Volio bi vidjeti nesto konkretno. Mislim na video sa gameplayom. Hvala.
Jel riješen problem s štekanjem .avi fajla koji se javljao u prethodnoj verziji?
Nije. Možeš si ovdje pogledati komentare ako te zanima - link (po izlasku drivera je pod Release notes je pisalo "Fixes a video playback issue in Media Player Classic", ali su to maknuli, valjda nakon prigovora korisnika).
Zadnja verzija bez tog za*eba je i dalje 196.21 (ili 196.34 beta) verzija drivera.
Naravno, možeš probati, ali nemoj se previše nadati.
EDIT:
Navodno je problem u ffdshow video filtru. Evo i slika s filtrima za MPC-HC koji bi trebali raditi.
Nije. Možeš si ovdje pogledati komentare ako te zanima - link (po izlasku drivera je pod Release notes je pisalo "Fixes a video playback issue in Media Player Classic", ali su to maknuli, valjda nakon prigovora korisnika).
Zadnja verzija bez tog za*eba je i dalje 196.21 (ili 196.34 beta) verzija drivera.
Naravno, možeš probati, ali nemoj se previše nadati.
EDIT:
Navodno je problem u ffdshow video filtru. Evo i slika s filtrima za MPC-HC koji bi trebali raditi.
Hehehe gledas Universe, ja isto. Kako ti se cine nove epizode.
Nažalost (još) ne gledam, to nije moj screen (s onog linka je). Nisam još pogledao ni SG1, ni Atlantis, ali mi je u planu (već dugo odgađam, ali valjda ću naći vremena ove godine).
I pred par sati sam instalirao te nove drivere, zasad se čine ok (nisam imao nikakvih problema).
Nažalost (još) ne gledam, to nije moj screen (s onog linka je). Nisam još pogledao ni SG1, ni Atlantis, ali mi je u planu (već dugo odgađam, ali valjda ću naći vremena ove godine).
I pred par sati sam instalirao te nove drivere, zasad se čine ok (nisam imao nikakvih problema).
Ma bez beda pogledaj novu seriju, ne trebas uopce gledat ove druge, nema puno zajednickog. Prvih deset epizoda gradi pricu pa je malo sporo ali onda dobro krene nakon toga (bar ove dvije sta su nedavno bile). Ja isto nisam gledao SG1 ni Atlantis i ne predstavlja mi nikakav problem.