Stigao je Huawei Ascend Y300

poruka: 66
|
čitano: 23.461
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je Huawei Ascend Y300".
14 godina
neaktivan

Danas sam se malo igrao s ovim smartphoneom kad sam bio u Tcomu uzeti novi SIM. Prvi dojam mi je da je mobitel vise nego dobar za cijenu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i moj pogled na ovaj mobitel. Kao što se iz teksta može zaključiti, vjerojatno jeste best buy, ali treba ga imati neko vrijeme za konačnu odluku. Teško je parirati ovoj cijeni, ali svakako nas očekuje zanimljivih mobitela do 1500kn.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ima ga na bonove: link

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovi što traže 1GB radne, evo stiže mobitel silčnih specifikacija samo što ima 1GB memorije, baš me zanima hoće li i on biit ispod 1000kn? ;)

Sony Xperia M

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Stigao je Huawei Ascend Y300
Svrzic kaže...

Evo ima ga na bonove: link

Da, kao što sam i pretpostavio, u Simpa dućanu se pojavio (krivo su naveli specifikacije, 1GB memorije). Ako ste korisnik, svaki mjesec vam nadopune bon s nešto novca dok u roku cca godinu? dana ne potrošite svih 598kn, što je još jedan plus.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 15:47 (drexcya).
17 godina
drexcya kaže...

Ovi što traže 1GB radne, evo stiže mobitel silčnih specifikacija samo što ima 1GB memorije, baš me zanima hoće li i on biit ispod 1000kn? ;)

Sony Xperia M

Moš mislit da će bit ispod 1000kn. Ipak se ovdje radi o Huaweiu, a znamo da su njihove cijene damping.

Za ovu xperiu ne vjerujem da će biti ispod 1400kn, a stvarno odlično izgleda, a ima i specifikacije čist pristojne za nekog ozbiljnijeg korisnika kojem je cijena bitan faktor. Još ako kamera bude pristojno složena bit će pun pogodak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:18 (lllnuclearlll).
17 godina
drexcya kaže...

Sony Xperia M

Sony je uvjek imal veče cijene od konkurencije,Nevinašce bez obzira šta je onaj drugi model imal znatno bolje tehnikalije.Odličan primjer za to je recimo Gigabyte Gsmart Rio R1 vs Sony Xperia Miro kad to vidiš odma ti je sve jasno.Cool

E sad kad vidiš da ovaj Sony model, ima duplo više memorije (bolju kameru+ 720p video snimanje) to odma znači veču cijenu + Sony dodatna veča brend cijena znači skupo fučkaj ga.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:28 (rambox).
13 godina
neaktivan

Bit će nekih cca 1700+ kn, zamjena za Xpera J. Odličan mobitel btw, volio bih ga imati i baš me zanimaju cijene. Možda bude neka fer ponuda kod operatera.

EDIT: neki nek malo porade na osjećaju sarkazma {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 16:31 (drexcya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Sony Xperia M

Nije loš al pogledaj sad usporedbe dimenzija tih uređaja i 2 i pol godine stare S2-ice. (Izgleda da se hardver unutra širi a ne smanjuje -.-). TFT ekran ćemo zanemarit. Na to smo naviknuli i u high endu, pa nemožemo očekivat da će bit drugačije s ostatkom abecede.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina

evo ja kupila ovaj mob danas, to mi je inače prvi smartphone

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da će to čudo biti moj idući mobitel (vrlo vjerojatno kupujem u srpnju novi phone).

Sad se samo dvoumim, produžiti ugovor za 12 mjeseci na tarifi Plan za surfanje M i dobiti ga za cca 750 Kn ili ga uzeti na bonove za 900 Kn.

A možda se i ponuda promijeni do srpnja.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Mislim da će to čudo biti moj idući mobitel (vrlo vjerojatno kupujem u srpnju novi phone).

Sad se samo dvoumim, produžiti ugovor za 12 mjeseci na tarifi Plan za surfanje M i dobiti ga za cca 750 Kn ili ga uzeti na bonove za 900 Kn.

U plan za surfanje M je 350kn.

Samo da napomenem, u novim tarifama S i M se plaća uspostava poziva... Pazite na to...

17 godina
mjaneci3 kaže...
191x7 kaže...

Samo da napomenem, u novim tarifama S i M se plaća uspostava poziva... Pazite na to...

Sinoć sam gledao, bio je mislim 948 Kn (za produženje na 12 mj), 750 Kn sam rekao jer imam skoro 9000 bodova od kojih se 6000 može iskoristiti za popust od 200 Kn.

Znam da se u novim tarifama naplaćuje uspostava (da nije ništa zaračunato u pretplatu što se uspostave tiče), saznao sam to na vlastitoj koži.

Edit: Sad gledam - 698 Kn za produženje an 12 mjeseci. Dakel izabšao bi me 498 Kn.

Ne bih produžavao dulje od 12 mjeseci jer još 10-11 mjeseci imam popust na tu tarifu pa me izađe nekih 70 ili 75 mjesečno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 20:49 (191x7).
14 godina
191x7 kaže...
mjaneci3 kaže...
191x7 kaže...

Sinoć sam gledao, bio je mislim 948 Kn (za produženje na 12 mj), 750 Kn sam rekao jer imam skoro 9000 bodova od kojih se 6000 može iskoristiti za popust od 200 Kn.

Znam da se u novim tarifama naplaćuje uspostava (da nije ništa zaračunato u pretplatu što se uspostave tiče), saznao sam to na vlastitoj koži.

Sorry, moja greška jer nisam vidio da si napisao za produženje na 12 mjeseci.

13 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

evo ja kupila ovaj mob danas, to mi je inače prvi smartphone

Jej, bravo ti! {#} Nego, reci nam dojmove neke, kakav ti se čini?

13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
drexcya kaže...

Sony Xperia M

Nije loš al pogledaj sad usporedbe dimenzija tih uređaja i 2 i pol godine stare S2-ice. (Izgleda da se hardver unutra širi a ne smanjuje -.-). TFT ekran ćemo zanemarit. Na to smo naviknuli i u high endu, pa nemožemo očekivat da će bit drugačije s ostatkom abecede.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

U pravu si, previše "mesa" je na ovim novim telefonima. Nikako da dočekam pravi end-to-end mobitel, tako da i Googleove virtualne tipke imaju smisao napokon :D Usporedba ti je ok, ali ipak je SII bio flagship model, dok su ovi entry, treba i to uzeti u obzir.

15 godina

Nemam baš  znanja o takvim mobitelima,totalni sam početnik,ali evo dojmovi.

Izgleda uživo puno bolje nego na slikama,super izgleda-meni.

Mobitel  je jako brz. Nema zastajkivanja niti toga da moraš nešto pritisnut 2-3 puta.

Chrome otvara stranice  stvarno brzo .

Kamera mi je jako  dobra. 

Nisam ga baš puno koristila danas, ali dovoljno da mogu zaključit da je baterija  odlična jer mi se nakon mog mrcvarenja tek malo ispraznila.

Mobitel je odličan za moje potrebe  i za te novce mislim da je best buy. Inače moj je prvi izbor bio  Sony Xperia Miro,ali kad sam vidjela ovaj mob  ,specifikacije i cijenu,jedino mi je preostalo da ga vidim uživo i to je bilo to.

Eto toliko.....šteta što ovih dana nemam  više vremena za isprobati druge mogućnosti ovog moba,ali bit će dana,cijelo ljeto je pred nama :)

17 godina
neaktivan
Evo uvrstili su ponudu na bonove :) ipak je vijest bila tocna :-)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina

Pošto me samo dan-dva-tri dijeli od kupnje navedenog mobitela, zamolio bih sve koji ga već posjeduju da mi ukratko navedu neke snage, slabosti, prednosti i mane ovog mobitela. Slobodno koristite bilo kakav brainstorming, što više informacija to bolje. Puno hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i recenzija Huawei Ascend Y300. Uređaj je za te pare (900 kuna) i više nego odličan.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da li ima netko na forumu da može otključat taj mob na sve kartice.....imao sam nekog u porukama tko je to radio za sitne pare jedno par puta ali sam slučajno pobrisao sve poruke..... treba mi da radi na vip

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

da li ima netko na forumu da može otključat taj mob na sve kartice.....imao sam nekog u porukama tko je to radio za sitne pare jedno par puta ali sam slučajno pobrisao sve poruke..... treba mi da radi na vip

imas ovdje i jedan covjek s XDA foruma (rvat jel) mi je dao ovaj link ... btw nadovno gubis garanciju cim otkljucas kodom koji nisi dobio od operatera... sad kako ce to oni znat ja ti ne bih znao reci 

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 19:53 (Keiichi).
13 godina
neaktivan

Može mi neko objasnit zašto pljujete po 512 mb rama. ja se ne razumijem u smarrtfone pa vas pitam kakve veze ima 512 mb rama? i zašto ste napisali da se treba borit za svaki bajt na mobitelu ili tako nešto? ? kakve veze ima ram na mobitelu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vise rama=bolja fluidnost.{#}

Procesori su u vecini slucajeva poprilicno brzi,pa se "stedi na ram memoriji",pa zato i najcesce "trzaju" igre.

I cesto se proizvodaci izvlace na kolicinu ram memorije kako ne bi izdali podrsku za novi Android.

npr. HTC za model One V (imam ga pa mogu rec osobno iskustvo),nece izdat podrsku za 4.1-2. "zato sto ima premalo memorije".  {#}

Ali na 512MB 4.1. moze radit bez problema.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
neaktivan

Može mi netko reći dali se na mobitelu internet trosi jednako kao i na laptopu?

znači uzeo bih tarifu recimo 5 gb i da li bih u mjesec dana na mobitelu potrosio to? svaki dan 1 sat youtube i 1 sat facebook,itd. znači svaki dan 2 sata surfanja? bih li potrpsio?

Znam da nema tarifa od 5 gb ali samo pitam jer me zanima potrosnja interneta

Inače bih uzeo u t mobileu plan za obitelj l

200 min razgovora,200 poruka i neograničen internet i ovaj huawei ascend y300. surfanje mi je na 1. mjestu,na 2. mjestu laganije igrice(subway surfers,temple run,recklles racing itd),a na 3. mjestu kamera i video..

dal je to dobar mob za ovo sto sam naveo?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naručio sam sad huawei ascend y300 preko t mobile webshopa

ima neko iskustva s time? koliko su brzi sto se posiljke tice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Karlo.barcelona kaže...

Naručio sam sad huawei ascend y300 preko t mobile webshopa

ima neko iskustva s time? koliko su brzi sto se posiljke tice?

Kroz nekoliko dana će biti kod tebe (3-4), ovako, od oka.

13 godina
neaktivan

Aha.ok. :)

I ima li GARANCIJU ako kupujem preko webshopa?

17 godina
Karlo.barcelona kaže...

Aha.ok. :)

I ima li GARANCIJU ako kupujem preko webshopa?

Ima

13 godina
neaktivan

Ok.Onda super. :) Samo se nadam da ce cim brze stici. :P

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice