Stigao je Facebook Timeline

poruka: 36
|
čitano: 10.429
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je Facebook Timeline".
17 godina

Ja sam ga stavio i sviđa mi se, ali nije ništa revolucionarno. Na svu sreću nemam debilnih postova i statusa ili nekih blamaža pa da se trebam bojati kao što su neki najavljivali...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

interesuje me znateli mozda koliko puta koliko treba biti slika kada se stavi u pozadini (ona druga ne slika profila nego ona veca) al tako da mi se vidi cijela slika a ne ono da pomjerim tako da se vidi samo sta zelim a ne cijela slika,da znam koja velicina treba da naravim takvu sliku?? nadam se da me neko shvata i da cu dobiti odgovor :) poZ

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jedva cekam da se okanim facebooka... Dok ljudi ne počnu koristiti mail, moram ovo čudo  koristiti

LoL NordicEU : Heineken01
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 0:31 (KKristijan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stigao je Facebook Timeline
hare mn kaže...

interesuje me znateli mozda koliko puta koliko treba biti slika kada se stavi u pozadini (ona druga ne slika profila nego ona veca) al tako da mi se vidi cijela slika a ne ono da pomjerim tako da se vidi samo sta zelim a ne cijela slika,da znam koja velicina treba da naravim takvu sliku?? nadam se da me neko shvata i da cu dobiti odgovor :) poZ

851x314 px

13 godina
Re: Stigao je Facebook Timeline
KKristijan kaže...

Jedva cekam da se okanim facebooka... Dok ljudi ne počnu koristiti mail, moram ovo čudo  koristiti

Uf načekat ćeš se dobro.

17 godina
odjavljen

Obrisah se prije 2 tjedna... zao mi sto nisam i {#}prije 

resistance is futile
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice