Dragi Bugovci i poštovani kolege forumaši!
Svima vama, vašim obiteljima, prijateljima i poznanicima želim sretan i blagoslovljen Božić!
Provedite ga u miru i veselju!
P.S. Hvala svima na lijepim željama.
Sretan Božić svim vjernicima!
Jedan offtopic, ali da ne otvaram glupo novu temu. Prijateljica mi kaže da je normalno i da svi jedu sarmu za božić, naravno meni je to izazvalo smjeh da su mi suze počele ić od smjeha, jer svi znaju da se jede purica s mlincima.Pa me zanima šta vi imate.
20 | Purica s mlincima |
---|---|
15 | Sarme |
Jedan offtopic, ali da ne otvaram glupo novu temu. Prijateljica mi kaže da je normalno i da svi jedu sarmu za božić, naravno meni je to izazvalo smjeh da su mi suze počele ić od smjeha, jer svi znaju da se jede purica s mlincima.Pa me zanima šta vi imate.
sarme s mlincima
Oba :)
Sretan Božić forumašima i Bugovoj redakciji.
Sretan Božić svima!
Sretan Bozic svim forumasima i moderatorima od srca.A sve najbolje zelim i svima van BUG foruma.
Purica s mlincima ide za ručak, a sarma za večeru. Daklem, jedno drugo ne isključuje!
Pašticada s njokima = Anđeli plešu po jeziku
Svim Bugovcima Sretan i Blagoslovljen Božić!!
sretan i blagoslovljen Božić svim forumašima i forumašicama!
Sretan Božić i želim Vam se najbolje od svih ostvarenja želja, sreće, zdravlja i nada od srca Vam želi vaš Nello ili Nenad. Živjeli Bug forum!!!!
Sretan božić svim forumašima!
Čestit vam (i blagoslovljen) božić !!!
EDIT: Prelistao sam svih 9 stranica i na svakome postu stisnuo
gumb 'HVALA'. Hvala na čestitkama ;)
Sretan žićBo svima!!!
SRETAN BOŽIĆ! SVE NAJLJEPŠE VAM ŽELIM! :)
Sve najbolje!
:D
Dragim ljudima iz Bug-a i dragim forumasima zelim Sretan Bozic!
Ljudi sve najbolje vam od srca želim ;))
nego danas sam bio u katedrali, i ni sedam ni osam nego zujim ja tako pred ulazom i naiđe Josipović i frajer mi čestita Božić (on meni, ne ja njemu) , di ćeš bolje...
happy Xmas
Svim dragim forumašicama i forumašima sretan i blagoslovljen Božić!
Svako dobro!!

ajmo ljudi nisam zadovoljan samo 7 hvala :P :P :P