Snježni Leopard gubi podatke

poruka: 99
|
čitano: 12.852
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Snježni Leopard gubi podatke".
16 godina
protjeran
RE: Snježni Leopard gubi podatke
djdomi kaže...

e da se ovo na winzima dogodilo bilo bi: hahaha, svako malo neki problem s njima...de ovaj windows ne valja niš, mac is the best...

macovci niste vi baš savršeni.

pa ko kaze da windowsi valjaju, jedino sta mi to priznajemo, ali appleova sekta da prizna da nes od applea nije dobro...

17 godina
neaktivan

Zašto odmah flamewar? Čemu?

Činjenice su ok, ako su činjenice, ali izjava je netočna.

OSX jest u mnogim stvarima bolji od Windowsa, a ova situacija dokazuje da niti finalna verzija, kao što neki vole sugerirati, nije bezgrešna i da se i OSX-u može dogoditi fatalna pogreška.

Nemojte toliko napadati korisnika "bistri" samo zato što se ne slaže, a vrijeđanje je nepotrebno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Windowsi imaju puno gresaka zato jer moraju raditi sa svakojakim hardverom, dok apple zna sta smije stavljati a sta ne....To je cijela poanta izmedju ta dva os-a windowsi nikada nece biti savrseni niti to itko od njih ocekuje (greske su doduse puno puta izazvane neznanjem korisnika), dok od os x-a svi ocekuju perfekciju Os x ima sve vise korisnika a s time ce dolaziti i sve vise gresaka Ali isto mislim da os x ima puno vise gresaka u svome os-u nego sta se to zna tj. prica dosta toga prikrivaju i ne pricaju na sav glas. Mac korisnici imaju para pa za svaku glupost tj gresku koja se desi mogu priustiti odlazak u skupi servis za mac pa zato nikoga ne moljakaju na forumu...Ja nikada necu koristiti mac (zbog novaca ipak bi dao 15000 za t400s nego za macbook pro 15")...al mi se ipak recimo dosta stvari svidja pogotovo ilife...sta win nema...ali u isto vrijeme mac korisnici instaliraju xp zbog igara ;-)) sto je mal zalosno pljuju po njemu a igraju se na windowsima pozzz

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Da se ovo dogodi na Windowsima, Billa bi pribili na križ.

BTW, jel netko vidio muhomlat? Čujem horde Macovaca kako dolaze braniti svoju čast....

Wahaha, zakasnio muhomlat. Vec su ovdje... xd

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
neaktivan

ajde, ajde sjetite se infinite loop BSODa i ko je kriv, nvidia, ati, s3... ili hmmm MS, nakon jednog od SPa problem je netragom nestao...

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E cuj... malo nezgodno... cudno sto nisu testirali odredjene scenarije, tako nesto pustit a ne istestirat isto neozbiljno al dobro... svakome se dogodi.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina

Infinite loop je nestao nakon što su proizvođači nadogradili svoje drivere, a s vremena na vrijeme bi se i poslije znao pojaviti.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
zbog novaca ipak bi dao 15000 za t400s nego za macbook pro 15

t400s....čisto savršenstvo.........samo ne znam zake mi se diša nasmijal u facu kad sam mu reko da bi mi mogo to uzetSmijeh 

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

Ja sam htio uzeti T400s (dosta bolja mašina od MBP 15), ali mislim da ću pričekati i7 seriju procesora.

Što se problema tiče... pa sad, nije da su podaci nebitna stvar, dapače...

Inače, to o tome kako OSX-ovci nisu ogorčeni... eno na temi Win 128 bitni, već sedmi post je Apple-fanatik sav se zajapurio o MS-u. Mislim da njega više smeta MS, nego Win korisnike Apple.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 9:58 (naxeem).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Koje ste vi bagovci 'rvatine i demokrati kad ste obrisali komentare, svaka vam čast!!

I dalje ću vjerno kupovati vaš časopis...

0 0 hvala 0
17 godina
redrum781 kaže...

Koje ste vi bagovci 'rvatine i demokrati kad ste obrisali komentare, svaka vam čast!!

I dalje ću vjerno kupovati vaš časopis...

Pa da si cito pravila znao bi da spam nije dopusten.

Koji k**** nam treba 10 sifriranih postova od kojih su 9 ujedino bili i besmisleni?

- Psiho246
17 godina

Što je bio spam, l33t sp33k? Jel u tome problem?

Kad to radi zli luđak u bug-u onda je to kul i super-duper...

Ali nam treba još više članaka o bugovima u non-win svijetu (tek da se vidi da win nisu tako grozni) kao i konkretnih i smislenih komentara forumaša...

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Pa da si cito pravila znao bi da spam nije dopusten.

Koji k**** nam treba 10 sifriranih postova od kojih su 9 ujedino bili i besmisleni?

mene zanima, onak čist informativno, kako se zove 98% onog napisanog između Mac-Win tabora?

16 godina
neaktivan

Ajme kako vam se da flameati..ovo je jako odvratna rasprava..

Prezirem i MSovce koji mrze Mac i Linux, i Linuxase koji preziru Mac i MS, i Macovce koji preziru MS i Linux.

Zar narod stvarno kod nas zna pljuvati po svemu sto ne preferira. Cemu to??

Primitivno apsolutno.

Ja preferiram MS, no ne vidim zasto bi mrzio i sprdao neki drugi OS..

Sasvim ok je ne preferirati nesta, to moze biti itekako argumentirano i poduprto tvrdnjama, no mrziti i sprdati i pljuvati nesta nema opravdanja, stvar jadnog mentaliteta.

8 1 hvala 0
17 godina
Spock kaže...

Ja podržavam Tita i partiju, nives Celzijus, Modnog Mačka i da i Simonu Gotovac, onaj Ante je beobrazan.

Dal  mi može ko reći kaj je to snow leopard?

I da kako crakati Windows 7 da vrte snow leopard.

I još samo jedno pitanje: kako pokrenuti world of warcraft na ubuntu?

Poljubac

Jesu li ovo ozbiljna pitanja ili ja to naslucujem neki sarkazam?

1. Snow Leopard je nadogradnja (service pack) na Appleov OS Mac OS X Leopard.

2. Windows nemozes crackati da vrti drugi OS. Skini si program za virtualnu mašinu i na nju instaliraj Mac ako ga hoces isprobat.

3. Neznam

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

1. Snow Leopard je nadogradnja (service pack) na Appleov OS Mac OS X Leopard.

Je li ovo ozbiljan odgovorSmijeh Snow Leopard je punokrvni OS

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

zimski leopard je po meni (po tudjim reakcijama i clancima po kojekakvim (mac) portalima) je nadogradnja koja bi trebalo kao ubrzati stvari i u potpunosti uvesti 64 bitni sustav i iskoristavati vise jezgri porcesora.....a to da je punokrvi os...mozda i je teoretski tocno....ali to bi isto mogao navati onda novi win xp s sp3 na jednome dvd-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Malo evidentnog smeća (besmislenih poruka) je obrisano, ali problem je evidentna neupućenost brojnih diskutanata, pa jedan apel (sasvim izvjesno uzaludan) - suzdržite se od komentara na temu o kojoj pojma nemate!

Čitajte malo više o Mac OS-u (umjesto da se ovdje "izražavate"), možda nešto i naučite!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ja00022 kaže...

zimski leopard je po meni (po tudjim reakcijama i clancima po kojekakvim (mac) portalima) je nadogradnja koja bi trebalo kao ubrzati stvari i u potpunosti uvesti 64 bitni sustav i iskoristavati vise jezgri porcesora.....a to da je punokrvi os...mozda i je teoretski tocno....ali to bi isto mogao navati onda novi win xp s sp3 na jednome dvd-u

ti stvarno nisi upucen u novosti snow leoparda u odnosu na leopard

po tome ispada da je snow leopard samo zakrpa

a ono skroz novi OS s skroz novim mogučnostima 

(ali da sučelje je ostalo isto i sad odmah laicima to neka nadogradnja)

po meni je snow leopard najveći pomak u razvoju OS X-a

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

a ono skroz novi OS s skroz novim mogučnostima 

Namigiva

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

pa jedan apel (sasvim izvjesno uzaludan) - suzdržite se od komentara na temu o kojoj pojma nemate!

Eh kad bi apeli funkcionirali, ali to da ljudi komentiraju stvari o kojima nemaju pojma je pravilo, a ne iznimka internet forumaštva.

15 godina
neaktivan

mac se pravio važan a sada se osramotio

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovo su terbali nazvati Mac OS X 10.6 Snow Leopard RC, a ne Mac OS X 10.6 Snow Leopard.

http://perfect-digitalsat.com/forum/showthread.php?p=167615

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EmmetCullen kaže...

Misliš Apple, a ne mac

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
protjeran
Joka kaže...
EmmetCullen kaže...

Misliš Apple, a ne mac

Ne, ne mislim.

16 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

koja bi trebalo kao ubrzati stvari i u potpunosti uvesti 64 bitni sustav i iskoristavati vise jezgri porcesora.....

e sad meni nije jasno: pa kaj nije da os x to već neko vrijeme ima???

17 godina
neaktivan
cekpi kaže...
ja00022 kaže...

koja bi trebalo kao ubrzati stvari i u potpunosti uvesti 64 bitni sustav i iskoristavati vise jezgri porcesora.....

e sad meni nije jasno: pa kaj nije da os x to već neko vrijeme ima???

mah..radi se o tome (barem sam ja shvatio) da su uveli GCD i OpenCL...koje omogucuju makismalno iskoristavanja visejezgrinih procesora i graf kartica...a sta se tice 64 bita sada imaju sve drivere pisane za to..i sve programe...bilo je nesta i prije moguce....ali tada nisu svi macovi imali 64 bitne proc.

17 godina
neaktivan

Ovo je sigurno MS izmislio, SL je savršen!

Di mi je muzika nestala?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ovo je sigurno MS izmislio, SL je savršen!

Di mi je muzika nestala?

Muzika ti je nestala u beti za koju si bio upozoren u EULI da je nedovršen proizvod u fazi testiranja koji može uzrokovati probleme. To što neznaš čitati nije Microsoft kriv

Kada će Snow Leopard izaći iz bete? Ili je taj brisač podataka "gotovi proizvod"

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 14:02 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Qutovi iz novog buga:

Windows 7 - Vista koja radi

Snow Leopard - Ulaganje u buducnost

Sto bi se moglo protumacit da je win7 u beti od 2003-e a posto retail jos uvijek nije dostupan...

Kronoloski, panther/tiger/leopard/snow leopard

zbroji si tu new features

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice