evo pratim razvoj situacije na http://theappleblog.com/live/
Jobs je genijalac. Apple stvara proizvode koji su u krajnjoj liniji sami sebi svrha i pri tome obrće milijarde. Recimo iPad. Prilično skup digitalni okvir za slike s ponekom naprednom mogućnošću kao što je web preglednik. Dok je šminkera i pomodara kojima je stil i trend ispred funkcionalnosti, Appelovi ulagači ne trebaju strahovati.
Eh sad ce bit prepucavanja... jedva cekam... Appleovci vjerovatno drk*ju dok citaju po twitteru :)
Sprijeda izgleda isto kao i svi iPhone-i. Ploča mu je baš velika- kad se sjetim one dvije male pločice u 2g, ovo je grdosija.

A da vidite kada je demonstrirao senzore za poket...plesao je po "stejdžu"
wauuu jedva cekam,sline mi cure :P
Uh, novi iPhone je top ... u kombinaciji sa OS4 ( btw upgrade je free za svih ) je ponovno najbolji ili u prvih par modela ( ovisi što gledamo ) . Po dizajnu i izradi je vjerojatno bez premca. FaceTime je super. iOS4 je napokon donio sve što je nekima falilo i više. Sve u svemu solidan event i sigurni hit. Za mene sa 3Gs om i još godinu dana ugovora besplatna nadogradnja na iOS4 i čekanje što će donjeti iPhone 5 dogodine u ovo doba ili i prije.
Ali nadogradnja za ostale od 21. ovoga mjeseca :(
Ne znam ja kako vi, ali ja ovo moram imati ili rezem zile...
Uh, novi iPhone je top ... u kombinaciji sa OS4 ( btw upgrade je free za svih ) je ponovno najbolji ili u prvih par modela ( ovisi što gledamo ) . Po dizajnu i izradi je vjerojatno bez premca. FaceTime je super. iOS4 je napokon donio sve što je nekima falilo i više. Sve u svemu solidan event i sigurni hit. Za mene sa 3Gs om i još godinu dana ugovora besplatna nadogradnja na iOS4 i čekanje što će donjeti iPhone 5 dogodine u ovo doba ili i prije.
Kad ce izaci iOS4? Neda mi se citati po liveblogovima :P
PS. Sad vidim da je _Lickz_ napisao 21.6
Kad ce izaci iOS4? Neda mi se citati po liveblogovima :P
Pogledaj moj post ;)
Samo se nadam da vas ovi iz apla dobro plačaju pošto je svaka druga vijest u svezi apla.
Da, prezentacija je prošla ok. Ima li tko popis svih novosti koje su na njemu? Na engadgetu sam citao transkript predstavljanja, vidio novosti tipa bolji pregled slova, kuciste, 2 kamere, senzor pokreta... Ali, nekako nemam dojam da se dogodilo nesto revolucionarno. Osim OSa novog, zasto bi netko mijenjao svoj 3GS za ovo? Ima li tko taj popis da vidim sto sam to (ocito) fulao..? Nije da tu trolam i pljujem, i sam imam iphone i obozavam ga, ali ne znam je li to zato jer su slike vec ranije bile objavljene ili sto, ali nekako mi je sav taj silni hype oko predstavljanja podbacio, ne?
Ocito nesto fulavam, neke novosti nisam uocio...
Ovaj se definitivno isplati bez obzira koju cijenu stave .
Sada fakat nema nikave konkurencije ,sve je na razini .
Ovaj novi iPhone je stvarno zvijer... ovo se odmah kupuje čim dođe do HR...
Sad bi valjalo da izmjene www.apple.com/iphone ;)
Aaaa...moram nac negdje taj je**** iOS4 za prije skinuti..
EDIT:webstranica se upravo jednostavno srušila..sve je razbacano..izgleda stiže update ;)
"Hey apple, apple !!
Hey, hey. Hey apple!"
Kladim se da nemože pljuvat sok od naranče :P :P

Da ima Flash, ovaj iPhone, barem na papiru, bi bio veoma primamljiva opcija...
Kažu cijena 299 dolara, gledao sam prijenos odlična zvjerka. Apple je shvatio da samo inovacijama može održati svoj status...
Da ima Flash, ovaj iPhone, barem na papiru, bi bio veoma primamljiva opcija...
Pa imaš CloudBrowse, aplikaciju tj. browser koji podržava flash na iphonu...
Evo prvi iPhone koji mi se čini interesantan
Znači napokon ga je predstavio - ja sam pratio livebloging i odustao nakon pet minuta kada sam vidio koje gluposti i bljuvotine od izjava su imali na prezentaciji.
Inače sada mi napokon izgleda kao dobar mobitel - ima još nedostataka, ali prvi put (baremu mojim očima) mane nisu toliko brojnije od prednosti.
Šta mislite koliko bi mogo doć po meni u hr će bit oko 6000-7000 kn
Kažu cijena 299 dolara, gledao sam prijenos odlična zvjerka. Apple je shvatio da samo inovacijama može održati svoj status...
Ako bude ta cijena ja cu odmah kupit 2
Je cijena je 299$ za 32GB modele a za 16 je 199$
To je cijena uz ugovor pretplate na dvije godine, takve su cijene otprilike i kod nas u t-mobileu...