Slabija očekivanja u Nvidiji

poruka: 19
|
čitano: 5.892
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slabija očekivanja u Nvidiji".
15 godina
protjeran

u 2010.da netko koristi integriranu grafiku!!?!!

0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Slabija očekivanja u Nvidiji

pa na laptopima jos prednjace Intelovi GPU...

15 godina

lol pa intel je vodeći proizvođač grafičkih rješenja , a nemaju nijednu diskretnu grafičku karticu! integruše se najviše prodaju klik

two bad milosh dead
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bugonja kaže...

Ajmo pretpostavit da vozis golfa IV, zamisli da moj odgovor glasi, seljacino jel to vozis golfa, a ferrari proizvodi enzu ?

veoma glup odgovor, i vjeruj da 50% nas ovdje na bugu ima integriranu iako smo informaticki "potkovani"

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
17 godina
jim kaže...
bugonja kaže...

Ajmo pretpostavit da vozis golfa IV, zamisli da moj odgovor glasi, seljacino jel to vozis golfa, a ferrari proizvodi enzu ?

veoma glup odgovor, i vjeruj da 50% nas ovdje na bugu ima integriranu iako smo informaticki "potkovani"

Upravo to!

Zašto bi netko imao nabrijanu grafiku ako mu nije potrebna.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan
jim kaže...
bugonja kaže...

slazem se ali nebi bas reko da golf iv je dobra usporedba integrirane grafe xD

15 godina

pa ne igraju ama baš svi igrice na komjuterima računala se mogu iskoristit i za druge poslove

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
bugonja kaže...

totalno pogresno. u 2010 je trend integriranja grafike na CPU.

17 godina
neaktivan

Joj strahote, umjesto 950 milja imat će 'samo 820 milja $ dobiti.. Izlanuo se

Dokle god se posluje u plusu (i to debelom plusu) nemaju se kompanije što žaliti.

Problem je u pohlepi dioničara i svake godine bi oni sve veći i veći profit tako da dolazimo do toga da ono što je recimo 2002. bio fenomenalni poslovni rezultat, ove godine se smatra za nekakav 'loš' rezultat (mada je i dalje hrpa novca) samo zato jer profit nije onoliki koliko su si to zamislili u ekipi koja dijeli bonuse šakom i kapom Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Dokle god se posluje u plusu (i to debelom plusu) nemaju se kompanije što žaliti.

Problem je u pohlepi dioničara i svake godine bi oni sve veći i veći profit tako da dolazimo do toga da ono što je recimo 2002. bio fenomenalni poslovni rezultat, ove godine se smatra za nekakav 'loš' rezultat (mada je i dalje hrpa novca) samo zato jer profit nije onoliki koliko su si to zamislili u ekipi koja dijeli bonuse šakom i kapom Neodlučan

Do riječi se slažem....

[img]http://img175.imageshack.us/img175/2619/ubd5639.png[/img]
17 godina
neaktivan

A ova godina im je takva kakva je .Ako je istina cak odlicni rezultati za njih.Jer ako se uzme zakasnjeli dolazak cipa na trziste u odnosu na konkurenta .Nepostojanje direkt x 11 u praksi samo na papiru tako da ove godine rijetko tko mjenja graficku.Pa svi oni silni problemi oko cipova i veliki broj skarta mogu biti i vise nego zadovoljni.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Više manje - Konzole su krive što se još najviše koristi DX9.

nVIDIA je ovu seriju dobrano zakasnila, tek su sad počeli stizati bolje ponude, poput GTX 460, samo da nastave u dobrom tempu sa GTS 450, i GTX 475/485, i to je to od ove serije. No još uvjek su u igri i imaju konkurentne proizvode.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 12:15 (Weky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ne radi se o dobiti (income) nego prihodima (revenue).

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 12:59 (theghost101).
17 godina
neaktivan
jim kaže...
 vjeruj da 50% nas ovdje na bugu ima integriranu iako smo informaticki "potkovani"

I ja imam integriranu, ali nisam znao da nas je toliko Osmijeh

Mene je prodavač htio ubijediti da uzmem grafičku, da se na integriranoj jedva igra poker...a ja povremeno odigram na ovoj Alien vs Predator, Dirt2, Street fighter 4, bez trzanja (Ati HD 4200). Za 500 Kn vise, dobio bih samo malo bržu grafiku (Ati HD 4650). Nikakvih problema sa Adobe programima za obradu videa.

Ako netko rijetko igra, ulaganje gomile novca u grafičku je prije svega bacanje novca.

Ima ljudi koji uzmu skupu grafičku samo da se hvale pred drugima, ali o debilima drugom prilikom. Belji se

15 godina
odjavljen

Igre nisu najuobičajnija svrha računala, a tu integrirana grafika je bog za onu diskretnu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mad-Max-X kaže...
jim kaže...
 vjeruj da 50% nas ovdje na bugu ima integriranu iako smo informaticki "potkovani"

I ja imam integriranu, ali nisam znao da nas je toliko Osmijeh

Mene je prodavač htio ubijediti da uzmem grafičku, da se na integriranoj jedva igra poker...a ja povremeno odigram na ovoj Alien vs Predator, Dirt2, Street fighter 4, bez trzanja (Ati HD 4200). Za 500 Kn vise, dobio bih samo malo bržu grafiku (Ati HD 4650). Nikakvih problema sa Adobe programima za obradu videa.

Ako netko rijetko igra, ulaganje gomile novca u grafičku je prije svega bacanje novca.

Ima ljudi koji uzmu skupu grafičku samo da se hvale pred drugima, ali o debilima drugom prilikom. Belji se

To su oni vise mislili na intelovu integriranu. Atijevu integriranu ne bih racunao u integrirane jer je ona od intelove 2-3x brza i ima diskretnu memoriju a ne dijeljenu.

17 godina
neaktivan

Ocigledno je urednistvo BUG-a naklonjenije zelenima kad nisu objavili vijest o prodaji diskretnih grafickih kartica.

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Još uvijek dobri rezultati za nvidiu uzme li se u obzir koliko su kasnili sa novim karticama naspram konkurencije...
17 godina
protjeran
crowap kaže...
Još uvijek dobri rezultati za nvidiu uzme li se u obzir koliko su kasnili sa novim karticama naspram konkurencije...

Nezarađuje nvidia samo na grafičkim karticama za kompove.

I don't need sex, T-com fucks me every day
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice