a ovi sto podrzavaju ovakvo ponasanje samo pitanje jedno,biste li isto tako podrzavali da se radi o vasim kcerkama,majkama,sestrama?
dosta je ovakvih članaka na 24sata i indexu itd, nemojte još i vi počet s Bieberom, sponzorušama i hrvatskom estradom.
a ovi sto podrzavaju ovakvo ponasanje samo pitanje jedno,biste li isto tako podrzavali da se radi o vasim kcerkama,majkama,sestrama?
Nemam ja (ili netko durgi) šta podržavati ili zabranjivati, ako su punoljetne mogu raditi šta hoće i nema im tko soliti pamet... nebi mi bilo drago, ali ne radi se o meni niti mogu biti toliko egocentričan i nametati im svoju volju iz razloga blablaherpderp, tj. eto jer mi tako u ovom trenutku paše ili ne paše...
ove tete ce stvarno postat poznate i ne samo u hrvatskoj
Sigurno... par baba pokazuje svoje osusene sise, najsokantnija stvar ikad videna na internetu. :willywonka:
Dajte na svaku sisu nalijepite ''EVGA'' da nam i Vlada nesto komentira...nekako mi se cini da ga ovom temom diskriminirate :)))
...Nepotizam: Kako to da se dvije seke uguziše u državne službe i položaje?
Još jedan "bljesak" zlatne mladeži...
Koja je razlika između ulice i plaže? Oboje su javna mijesta, samo na ulicii ne očekivaš golotinju pa je "šok".
Norme.......
One su nebitne u svojoj gluposti, patit ce obitelj i rodbina.
Meni je zanimljivije kako se na tim okupljanjima nadje na desetine tisuca krvolocnih razbojnika (polj-rus).
Ne bih posjetio to natjecanje niti da me casti neka turisticka agencija.
JAO SRAMOTE!
Šta će reći Bosna? Šta će reći... Crna Gora?
Eno jutros Srbija kopa kupus i viri prko plota!
Tako državu osramotit. Sram i stid vas bilo!

Ajme meni pa vi jos uvjek lupate po njihovim sisama :D
Ova mršavija nije tako loša, dok ova druga nije baš neke.
Ne moze ona biti toliko ruzna koliko ja mogu biti pijan
care to je i moj moto, od biraca nema jebaca, al ovo ne bi ni preko stapa diro i to s 3.0 u krvi.
"Bolje gledati u sise nego u kara-marka"
A ti bi da ti Holy izbaci sise?
Kakve veze ima iz koje je stranke, zensko malo uzivalo i to je to...
Kad je mamić malo uživao, skidao se i pjevao onda ste govorili, gle seljačinu. Sada kada dvije polupijane hadezeovke velikih proporcija i sumnjivog izgleda rade isto nailazimo na odobravanje. Neugodno mi je kad se ovakve slike objavljuju po svijetu jer će ljudi misliti da je ovo najljepše kaj hrvatska nudi... a iskreno, ovo je sve samo ne lijepo...
Petricu svaka ti čast na komentaru. Jednostavno ne mogu vjerovat kaj su maloumni portali i retardirani novinari EPH izdanja napravili od para sisa. Oni od ovog rade političku temu za međustranačka prepucavanja. Neopisiv kretenluk.
Podržao bi ih "nogom u dupe". Isto ko i ove luzere što plaze po njima. Jadarluk. Nije ni čudo što su adezenjare, tamo su čini se svi bez mozga i bez morala. To im je valjda uvjet za članstvo. I neka mi sad još netko objasni što članak o dvije drolje radi na portalu specijaliziranom za informatiku???
zamisli cure pokazale sisu odma panika koja nemoralnost
sisa je nesto najprirodnije kaj postoji
Kad je mamić malo uživao, skidao se i pjevao onda ste govorili, gle seljačinu. Sada kada dvije polupijane hadezeovke velikih proporcija i sumnjivog izgleda rade isto nailazimo na odobravanje. Neugodno mi je kad se ovakve slike objavljuju po svijetu jer će ljudi misliti da je ovo najljepše kaj hrvatska nudi... a iskreno, ovo je sve samo ne lijepo...
Poanta je da ni ti a ni itko drugi ne moze nekome reci "to ne smijes" nisu napravile nista toliko ilegalno, ni lose da bi ih netko osudjivao.
Ti nit si najpravedniji covjek na svijetu, niti si vlasnik njihovg tijela niti imas ikakvo pravo nekome reci da sramoti nekoga svojim postupkom.
Ako su ikoga osramotile, osramotile su same sebe and ne republiku Hrvatsku.
To sto netko radi u svoje privatno vrijeme se tice samo te osobe. I dok je god legalno, nemas ti kome sta sudit. Jednostavno jer nemas pravo na to.
A sto se tice tko sramoti Hrvatsku vise da te podsjetim na incident u Australiji? Tucnjava u kojoj je sudjelovao veci broj hrvatskih navijaca tokom sta je ono bilo....Asutralian open ili tako neki drek.
To ne sramoti Hrvatsku? vec smo sad obiljezeni kao drzava puna sociopata navijaca. Neku ludjaci u Splitu skalpirali lika, to nas ne sramoti?
Politicari nas sramote na svakom koraku, kad se samo sjetim Milinovicevog blamiranja s engleskim umro bi od srama. A tek Cobankovic i njegova laprdanaj na televiziji koja nisu imala veze sa zdravim razumom.U zadnje vrijeme ulogu dezurne budale je preuzeo Cacic.
To nas nista ne sramoti jelda?
Amerikanci imaju onaj Mardi Gras festival u New Orleansu, pridjes curi, das joj ogrlicu i ona digne majicu. Ali to nije sramota jelda, to je lijepa tradcija i svi se fino zabave.
Premala smo mi i prenazadna zemlja da bi bili u stanju fokusirati se na vazne stvari. Dok god imamo ovakivh koji se crvene jer je cura pokazala sise (a pitaj svetog Boga sto im sestre, mame, cure, sestricne i tetke rade na camovima za likove iz Amerike ili sa susjedom) necemo puno napredovati i modernizirati se.
Samo me interesira, da li bi isto bile kažnjene da su otišle na godišnji pa na neku nudistićku plažu pa da ih je netko uslikao? Da li je primjereno da zaposleni u Ministarstvu hodaju u toplesu po plaži? A članovi HDZa? A članovi SDPa, HSLSa? Udruge za zaštitu životinja? Tko smije a tko ne?
a neš ti vijesti, tete se malo opustile i sad sve svi raspisali o tome, ka da nisu nikad vidili ženu i 2 oka koja vas gledaju ... palac doli za bug online
kakve boga ti to ima veze sa ovim?
Ta glupost "Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen", je samo "paravan" za braniti ljude koji nemaju mozga u glavi. Ja mogu reći da je Sanader popljačako državu i odveo je u propast a ti to napisati, i onda? Mi bi to onda morali zaboraviti jer svi griješimo? To što ove dvije babe pokazuju sise zbog "nogometnog ludila" je zadnje (Nije uopće na listi) što želim čitati na ovom forumu, sramote državu skupa sa onim našim huliganima. Čudan je taj balkanski mentalitet, ako ćete pisati o nogometu onda pišite o nogometu a ne tko je isprid stadiona skinio majicu i osramotio sebe, obitelj i državu koju predstavlja sa tom zastavom oko sebe.
Ta glupost "Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen", je samo "paravan" za braniti ljude koji nemaju mozga u glavi. Ja mogu reći da je Sanader popljačako državu i odveo je u propast a ti to napisati, i onda? Mi bi to onda morali zaboraviti jer svi griješimo? To što ove dvije babe pokazuju sise zbog "nogometnog ludila" je zadnje (Nije uopće na listi) što želim čitati na ovom forumu, sramote državu skupa sa onim našim huliganima. Čudan je taj balkanski mentalitet, ako ćete pisati o nogometu onda pišite o nogometu a ne tko je isprid stadiona skinio majicu i osramotio sebe, obitelj i državu koju predstavlja sa tom zastavom oko sebe.
Zašto, pa sise izgledaju čisto OK, mislim cure se imaju s čime za pohvalit, a Irci su bili više nego zadovoljni na prizoru, tako da ako ništa drugo cure su poslale znak dobre volje i ljubavi prema pripadnicima drugih nacija.
I zašto bi to bili nešto lošije od ovoga :
žena je postala heroina Paragvaja i praktički simbol mundijala 2010 .
Zašto, pa sise izgledaju čisto OK, mislim cure se imaju s čime za pohvalit, a Irci su bili više nego zadovoljni na prizoru, tako da ako ništa drugo cure su poslale znak dobre volje i ljubavi prema pripadnicima drugih nacija.
I zašto bi to bili nešto lošije od ovoga :
Boldano: Briga njih za to, one su samo htjele privući pozornost na sebe. Mislim ako to nije očito, onda...
Podcrtano: Stvarno želiš da rečem zašto?
Hehe, Petrić začinio sastojcima (mogao je biti i netko drugi-nije to bitno) a ostali mješaju li mješaju nikako da zgotove "jelo". Zapravo sam iznenađen samo 3 stranice dosad, na ovako "važnu temu". A kad neki "noob" ima konkretan problem koji ga muči, na kojeg traži i konkretan odgovor usmjeri ga se kao "imaš već sličan topic". Pa šta da ima? Link na postojeći topic je dobra stvar ali ako znaš pomogni mu odmah i rješena stvar. Za ovo i takve stvari ima se, vidim, volje i vremena. Kvragu, evo i moga doprinosa kad nisam želio šutjeti.
Ubuduće savjetujem ljudima kad imaju nešto pitati da postave pitanje, nešto kao: "imam sise moje prijateljice, problema sa tvrdim diskom" ili "vide mi se njene sise artefakti od grafe"
Šta je je, nakon hrpe umjetnih sisa, pardon, silikona obloženih ljudskom kožom, lijepo je vidjeti rasne domaće sise! Stvarno su lijepe, treba priznati!
E sad, s obzirom na poslove i funkcije ovih mladih dama, (da se izrazim kao Quark), hrvatski čovjek - Croaticus Vulgaris, prvo bi pomoslio - a viđer kurbi, vamo glumi finu curu s visokijeh pozicijah , a namo maše sisami!
E jok, pa ljudi moji jeste li vi svijesni kakvih sve primitivnih ljudi i po razvijenijim dijelovima Hrvatske ima, pa s obzirom da su iz manjeg i manje razvijenog dijela, još su i dobre, tj. dobro da nisu i više pokazale!
Jer ipak treba priznati da ovakvo ponašanje može možda proći u krugu poznanika, ako je kakva fešta sa prijateljima, a ne u drugoj zemlji i među hrpom nepoznatih ljudi (op.a. možda im je baš to i dalo povoda!)!
Dakle, cure ipak jesu vijest, jer jesu malo 'labavije', a da li to mora značiti da zato nisu sposobne voditi lokalnu stranačku mladež i/ili papire u ispostavi ministarstva ....
Mare i Kate,sisama se mlate..