e fakat kasnite sa objavom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa dobro neki od nas čitaju samo bug čisto da budu koliko toliko u toku :)
ugl moj komentar na temu je: auuuuu
smeće

Zašto bi čovjek u kernel na vlastitom mobitelu ubacio zloćudni kod?
Di ti zivis, kakva su to pitanja?
Pokazuje propust na onome sto posjeduje, probaje, razvija na platformi koju ima....
Pa da, u racunalnom svijetu to je cisti odraz kvalitete.
Ono opaki ios i opaki android, ali sada mi je drago da imam ios:-)))
Pa kako je moguće da svemogući Samsung ima propust... To sigurno nije propust već nedokumentirani "feature"

Pokazuje propust na onome sto posjeduje, probaje, razvija na platformi koju ima....
Normalna Cijenim da je htio naći novi način roota, pa i moj mob je rootan - inače ne mogu raditi backup i još par stvari. Ali to ne samo da je dobroćudan kod, nego štoviše i koristan i praktičan. Zašto bi onda, a ne mora, dakle, ovaj tip sam sebi ubacio zloćudan kod - koji mu uopće ne treba ni za root ni da demonstrira problem Samsungu - i pobrisao si aplikacije i/ili podatke?
Stvarno.. milion? Jel se ti sramis svojih lazi
Normalna Cijenim da je htio naći novi način roota, pa i moj mob je rootan - inače ne mogu raditi backup i još par stvari. Ali to ne samo da je dobroćudan kod, nego štoviše i koristan i praktičan. Zašto bi onda, a ne mora, dakle, ovaj tip sam sebi ubacio zloćudan kod - koji mu uopće ne treba ni za root ni da demonstrira problem Samsungu - i pobrisao si aplikacije i/ili podatke?
Covik je isao pokazati da postoji propust, ne mora nuzno (niti je to tko rekao) ubaciti kojekakvu zlocudnu sekvencu, pokazao je da moze prisiliti uređaj da izvodi proizvoljan kod, a svi znamo da proizvoljan kod moze biti puno toga...
Covik je isao pokazati da postoji propust, ne mora nuzno (niti je to tko rekao) ubaciti kojekakvu zlocudnu sekvencu, pokazao je da moze prisiliti uređaj da izvodi proizvoljan kod, a svi znamo da proizvoljan kod moze biti puno toga...
Pa dobro onda. Svakome se može dogoditi propust, a zato su tu ovakvi dobri ljudi da im ukažu propust i da ga Samsung popravi. Pogotovo ovakav prilično beznačajan.
I barem nisu rekli da je nešto krivo hakirao il napravio ko što bi Apple-all-mighty reko...
Pa dobro onda. Svakome se može dogoditi propust, a zato su tu ovakvi dobri ljudi da im ukažu propust i da ga Samsung popravi. Pogotovo ovakav prilično beznačajan.
I barem nisu rekli da je nešto krivo hakirao il napravio ko što bi Apple-all-mighty reko...
Meni se čini da ovakav propust nije 'prilično beznačajan' kako ti kažeš, jer ipak napadi koji koriste ovakve ranjivosti mogu napraviti teoretski bilo šta... i po mom mišljenu nije potrebno nabrajati ijednu od njih. Razina oštećenja ovisi isključivo o autoru malicioznog softvera i o njegovim ciljevima. A to što bi Apple rekao prepustimo nekoj drugoj prilici kada Apple bude tema ^^