SanDisk Connect

poruka: 4
|
čitano: 1.427
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SanDisk Connect".
17 godina
neaktivan
SanDisk Connect

Zanimljive stvarcice{#} Zanima me da li postoji negdje out of the box rijesenje slicno ovome ali da podrzava ugradnju HDD-a i da se na njega mogu spojiti preko WiFi? Dakle nesto u stilu kucnog media centra. Jos da moze sam skidati torrente bilo bi super {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SanDisk Connect

Mislim da je bilo bas tu na bug onlineu, ali je rijesenje za Apple Mac od neke ljeve firme... WiFi 2.5 inch ladica ili tako nešto... 

Life suck's and then you die.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: SanDisk Connect
Lion King kaže...

Zanimljive stvarcice{#} Zanima me da li postoji negdje out of the box rijesenje slicno ovome ali da podrzava ugradnju HDD-a i da se na njega mogu spojiti preko WiFi? Dakle nesto u stilu kucnog media centra. Jos da moze sam skidati torrente bilo bi super {#}

evo izvoli http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=424

mi ga, mislim vec 2 godine koristimo, unutra je disk od 640gb (iako na stranicama pise da podrzava do 500gb), i omogucava izmedju ostalog i automatsko skidanje torrenta (nama nije bitno, pa ne znam kako radi u praksi), mrezno dijeljenje i ftp, uredjaj podrzava kreiranje visestrukih korisnickih racuna, pa svatko moze neovisno pristupat "svojim" stvarima na zajednickom disku. Osim 802.11n, podrzava i gigabitni LAN ako ti wireless nije dovoljno brz. Osim diska koji se ugradjuje u njega, mogucnosti je moguce prosirit putem USB porta (printer ili usb stick)

ako se ne varam, mislim da postoji i openwrt firmware za njega pa doslovce mozes izvodit sto zelis. 

16 godina
neaktivan
Re: SanDisk Connect
Lion King kaže...

Synology DS213air

http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS213air&lang=enu

Sve što tražiš... a i mnogo više

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice