Znači prave ženu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s obzirom na trenutni Samsungov rad, ponuditi će "revolucionarni" smartass zvučnik koji će biti sličan kao i Alexa samo lošiji naravno, te će tim čudom tehnologije konkurirati Appleovom HomePodu jer di je Apple tu je i Samsung te će biti vrlo uspješan s očekivanim udjelom u kategoriji pametnih zvučnika 5-10%
Pa Bixby govno ce stancaju.
Da mi je samo znati od kud im ideja za takav proizvod... opet.
Otkud i appleu ;) Vidjela zaba da se konji potkivaju....
samo sam tebe čekao prijatelju
bilo ljeto ili zima, dan ili noć znaš da na appleovu temu torent će doć hihi
Ovo nije appleova tema ;) Niti je tema apple ;) Niti se tebe pita gdje cu doci ;) 3 promasaja u dvije recenice ;)
ali bas zato i govorim jer unatoc tema nema veze s appleom ti ga spominjes
s obzirom na trenutni Samsungov rad, ponuditi će "revolucionarni" smartass zvučnik koji će biti sličan kao i Alexa samo lošiji naravno, te će tim čudom tehnologije konkurirati Appleovom HomePodu jer di je Apple tu je i Samsung te će biti vrlo uspješan s očekivanim udjelom u kategoriji pametnih zvučnika 5-10%
Ajd ne kaki. Ti si ga prvi spomenuo ali u apple fan boy maniri to se zanemaruje jer ti si lover a ja sam hater....
sve što ću reći jest LOL
sve što ću reći jest LOL
LOL ne LOL ti tvrdis da samung konkurese homepodu a ne kazes kome homepod konkurise ili pokusava? Apple je usao trecu u tu prica a samsung cetvrti ali kao i svakom fanboyu nista ne postoji dok apple to ne napravi....
U cemu je razlika izmedju applea i samsunga? obje kompanije vidjele da tu ima neke love pahajmo i mi nesto sklepati..... Apple to radi stalno a samsung ponekad (pocesto) nesto i prvi razvije ili implementira.....Ali u maniri fanboya ti ces naravno zazmiriti na tu cinjenicu ;)
i steve jobs je 2007. vidio da ima love među mobitelima i rekao je hajdemo i mi nešto sklepati
ajmo skrenuti sa teme.... Jbg dobro mi stari ljudi govorili:"Kad spavas sa djecom budis se upisan". I ja budala uopste pokusavam razgovarati za djecom.....