Oni koji su iskoristili na vrijeme su super unovcili naivnost ljudi, ovi danas koji ulazu ostat ce bez gaca
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oni koji su iskoristili na vrijeme su super unovcili naivnost ljudi, ovi danas koji ulazu ostat ce bez gaca
i sam sam uvjeren u to da će ljudi puno para izgubiti, ali još ima dosta prostora za rast i još uvijek ima dovoljno naivnih ljudi, tako da ako danas ulažeš, još nije prekasno, za godinu dana bi moglo biti.
Najbolji savjet je: buy and HOLD! Da nisam chicken out s 90.000 NLC2 na 250 SAT, sad bi mogao jedno $40.000 dignuti u BTC. No svejedno sam zaradio dosta jer sam ga kupio za 31 SAT :)
Ovi whoppercoini me podsječaju na Konzum K-plus bodovi. Jedno vrijeme Konzum nije isplačivao radnike ali im je ponudio u zamjenu K-plus bodove :D Previše je slično ovome :D
Nebi me čudilo da i oni plačaju neke radnike whoppercoinima .
pomiješali ste nekakve tamo "kriptovalute" s markicama za popuste. mogu oni to svoje nazvati kako ih volja, razlike nema.
Pozdravljam ovu odličnu ideju!
To je izvrsna primjena blockchain tehnologije. U najužem smislu riječi ovdje se ne radi o novcu nego o bodovima koji kupcu donose neku vrijednost - slično kao K+ bodovi. Da li kasnije ako ta ideja zaživi, bude popularna i sazrije ti bodovi budu prerasli u "novac" - još bolje.
Ideja je puno bolja od K- bodova. Nema centralnog autoriteta (Konzuma) koji ti može ukinuti te bodove. Nadalje puno je jeftinije i jednostavnije zavrtiti i održavati takav jedan sustav nego razvijati i implementirati svoj. Daljnje se promoviraju i približavaju kriptovalute krajnjim korisnicima. Fora je mogućnost to onda dijeliti i razmjenivati s drugim korisnicima i slično... A sustav vjerojatno bude prilično transparentan (blockchain) i fantastična prilika za mlade i stare da proučavaju taj sustav bez da se izlažu skupim i volatilnim i nepredvidljivim pravim kriptovalutama.
Odeš u Burgerking i kupiš obrok i gledaš kako sustav funkcionira...
:-)