Ruski Burger King ima vlastitu kriptovalutu

poruka: 6
|
čitano: 1.880
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ruski Burger King ima vlastitu kriptovalutu".
13 godina
neaktivan
Joj kako ce svi popusit sa kriptovalutama, ogromne pare ulazu u nesto sto ce doziviti totalni krah.
Oni koji su iskoristili na vrijeme su super unovcili naivnost ljudi, ovi danas koji ulazu ostat ce bez gaca

3 5 hvala 0
17 godina
Re: Ruski Burger King ima vlastitu kriptovalutu
kingofthenight kaže...
Joj kako ce svi popusit sa kriptovalutama, ogromne pare ulazu u nesto sto ce doziviti totalni krah.
Oni koji su iskoristili na vrijeme su super unovcili naivnost ljudi, ovi danas koji ulazu ostat ce bez gaca

i sam sam uvjeren u to da će ljudi puno para izgubiti, ali još ima dosta prostora za rast i još uvijek ima dovoljno naivnih ljudi, tako da ako danas ulažeš, još nije prekasno, za godinu dana bi moglo biti.

Najbolji savjet je: buy and HOLD! Da nisam chicken out s 90.000 NLC2 na 250 SAT, sad bi mogao jedno $40.000 dignuti u BTC. No svejedno sam zaradio dosta jer sam ga kupio za 31 SAT :)

11 godina
neaktivan

Ovi whoppercoini me podsječaju na Konzum K-plus bodovi. Jedno vrijeme Konzum nije isplačivao radnike ali im je ponudio u zamjenu K-plus bodove :D  Previše je slično ovome :D 

Nebi me čudilo da i oni plačaju neke radnike whoppercoinima .

17 godina
neaktivan

pomiješali ste nekakve tamo "kriptovalute" s markicama za popuste. mogu oni to svoje nazvati kako ih volja, razlike nema. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdravljam ovu odličnu ideju!

To je izvrsna primjena blockchain tehnologije. U najužem smislu riječi ovdje se ne radi o novcu nego o bodovima koji kupcu donose neku vrijednost - slično kao K+ bodovi. Da li kasnije ako ta ideja zaživi, bude popularna i sazrije ti bodovi budu prerasli u "novac" - još bolje.

Ideja je puno bolja od K- bodova. Nema centralnog autoriteta (Konzuma) koji ti može ukinuti te bodove. Nadalje puno je jeftinije i jednostavnije zavrtiti i održavati takav jedan sustav nego razvijati i implementirati svoj. Daljnje se promoviraju i približavaju kriptovalute krajnjim korisnicima. Fora je mogućnost to onda dijeliti i razmjenivati s drugim korisnicima i slično... A sustav vjerojatno bude prilično transparentan (blockchain) i fantastična prilika za mlade i stare da proučavaju taj sustav bez da se izlažu skupim i volatilnim i nepredvidljivim pravim kriptovalutama.

Odeš u Burgerking i kupiš obrok i gledaš kako sustav funkcionira...

:-)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jep, ista stvar kao da imaš neki letak u kojem ti daju pečat kad narucis whoper. Nakon 9 tih pečata 10. whoper je đabe.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice