Rekordne prednarudžbe iPhonea 5

poruka: 60
|
čitano: 5.375
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordne prednarudžbe iPhonea 5".
17 godina

Deja vu..

FOR THE HORDE
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Rekordne prednarudžbe iPhonea 5
Sada cekamo komentare androidasa kako su ovce kremule na pasu i slicno...
16 godina
neaktivan

Ovce su krenule na pašu i slično

Moj PC  
54 0 hvala 9
16 godina
neaktivan

ovisnici, gayphonci

www.rigburning.comule.com
Moj PC  
12 9 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kao što je bilo i očekivano :))

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaj se svi čude? Pogledajte kada je izašla prva verzija iPhone4 pa će vam svima biti jasno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim da Apple puno bolje posluje bez Jobsa. U biti im je Jobs bio samo uteg kojeg su se rijesili.

0 18 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemojte kupovat, nema mms :)))

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odkud tebi da nema mms, ja ga saljem svaki drugi dan.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako bi tek prodaja išla da uređaj je nešto..

Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nokia 3310.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

lete muhe na govno

Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

lete muhe na govno

Isto ko i kad je SGS3 izasao.

14 godina
neaktivan
limitedition kaže...

Kako bi tek prodaja išla da uređaj je nešto..

Jednako ili par postotaka bolje?

No što točno smatraš pod "nešto"? Da po defaultu ima micro USB? Što mu nedostaje?

14 godina
neaktivan

Kako su licemjerni sljedbenici iPhona. Svi odreda su govorili da im ne smeta što je ekran mali a sad su navalili ko muve na govno zbog većeg ekrana. Ja osobno imam Galaxy Note jer je to meni najbitnije. Uvijek sam govorio da nikad ne bih uzeo iPhone zbog malog ekrana. ...a sad ti isti lete po 5-ticu samo zbog velečine ekrana.

PrisojeTG

3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
PrisojeTG kaže...

Kako su licemjerni sljedbenici iPhona. Svi odreda su govorili da im ne smeta što je ekran mali a sad su navalili ko muve na govno zbog većeg ekrana. Ja osobno imam Galaxy Note jer je to meni najbitnije. Uvijek sam govorio da nikad ne bih uzeo iPhone zbog malog ekrana. ...a sad ti isti lete po 5-ticu samo zbog velečine ekrana.

Zbog promjene odnosa stranica dobitak na veličini, tj. površini je minoran. To Jabučari već znaju, pa vitlali su kojekakvim kalkulatorima po forumu prije nekog vremena, nazivajući 16:9 prevarom. Sad je to idealno.

15 godina
neaktivan
PrisojeTG kaže...

Boli nas hurac sta ti imas neki Android mobitel i sta se tvoj mob ne prodaje, niti je tako dobar kao iPhone 5. Meni ovo sa duzim ekranom super izgleda. Ne volim mobitele koji su široki, jer ih nemozes drzat u rukama, a nisu puno veći. Oni koji su govorili da ne žele veće ekrane će najvjerojatnije ostati na iPhoneima 4/4s, ali puno njih su željeli i dobili veći ekran.

17 godina

Apple ponovo u problemima, ne moze napraviti koliko moze prodati, slutim propast :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Valda ljudi znaju šta valja dok se tako prodaje.

1 0 hvala 0
13 godina

Mislio sam napisat jedan komentar al vidim da nema još drugova androidaša, strah me samog suočiti se sa crappleovcima.

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Mislio sam napisat jedan komentar al vidim da nema još drugova androidaša, strah me samog suočiti se sa crappleovcima.

Tu sam stari samo navali. Istina je da su rekordne narudzbe, ali sigurno ne u Evropi ili Aziji. I zasto bi mi morali vjerovati ovim ciframa, ko nam garantuje da je to zaista tako.

Licno koristim NOTE i imao sam par dana problema da se naviknem na njega. Pa mi je ispao sa balkona, kcerkica pokusavala nesto, ne znam ni ja sta. Naravno da nije prezivio pad sa 13 sprata. Koristio sam na kratko 4,3 displej i mogu reci da mi je bilo uzaaaaaaaaaaaasno dok nisam kupio ponovo NOTE.

iPhone sam istina imao, svaki sam dobijao na poklon i nakon 30 dana davao zeni na poklon a one ranije prodavao.

Ovaj displej je epic fail. Ali sta zna tamo neki amerikanac kojem su dva identicna telefona u ruci a kazu da je jedan laksi od drugog fujjj

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 15:51 (dejson).
14 godina
PrisojeTG kaže...

A tko kaže da ću ja kupiti iPhone 5 i da mi se sviđa? Ne, ne želim uređaj koji ima ekran veći od 3.5" i ne ne sviđa mi se iPhone 5. Problem je što vi mislite da ste najpametniji i možete razmišljati umjesto drugih.

dejson kaže...

Ovaj displej je epic fail. Ali sta zna tamo neki amerikanac kojem su dva identicna telefona u ruci a kazu da je jedan laksi od drugog fujjj

Da si istu stvar napravio u Hrvatskoj, ili bilo gdje drugdje u svijetu bili bi ti isti rezultati i našli bi se ljudi koji bi to rekli. Da tebi netko da 2 stvari jednake težine i pita "koja je lakša" vrlo vjerovatno nebi primjetio da su iste težine. Pogotovo ako ti još kaže da bi ljevi (ili desni svejedno) trebao bit lakši, tebi bi se tako činilo. Tu inteligencija nema nikakve veze. 

16 godina
neaktivan
Soapy kaže...

dejson kaže...

Da si istu stvar napravio u Hrvatskoj, ili bilo gdje drugdje u svijetu bili bi ti isti rezultati i našli bi se ljudi koji bi to rekli. Da tebi netko da 2 stvari jednake težine i pita "koja je lakša" vrlo vjerovatno nebi primjetio da su iste težine. Pogotovo ako ti još kaže da bi ljevi (ili desni svejedno) trebao bit lakši, tebi bi se tako činilo. Tu inteligencija nema nikakve veze. 

Nema inteligencija ali ima reklama i sugestija pa na kraju ipak ispaneš - OVCA

17 godina

Sad ova izduzen fakat lici na Galaxy. Mogao bi Samsung razmisljati da ih tuzi. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 16:32 (knight).

0 0 hvala 0
13 godina

Činjenica je da iPhone kupuju oni koji žele pokazat da imaju u džepu a takvih ima poprilično, oni ne plaćaju za mobitel nego za ime. Bilo bi glupo reći da je iPhone loš mobitel, daleko od toga ali omjer uloženo/dobiveno nije baš najbolji pa ipak se prodaje zbog navedenog tipa ljudi. 

knight brate pričaš gluposti, možda si ti ćorav ili ne znam šta al mobitel nimalo ne nalikuje na galaxy (nijedan koliko znam) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 16:56 (ruzcheHR).

3 7 hvala 0
17 godina

Valjda si vidio ovo: :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Činjenica je da iPhone kupuju oni koji žele pokazat da umaju u džepu

gdje su ti dokazi ta tu "činjenicu"?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
cuspajz kaže...
ruzcheHR kaže...

Činjenica je da iPhone kupuju oni koji žele pokazat da umaju u džepu

gdje su ti dokazi ta tu "činjenicu"?

Pa ili to ili nemaju mozga kad daju toliko novaca za mobitel a postoji toliko stvari koje se može napraviti sa toliko novca. Kao primjer ti evo otić u nama susjednu BiH i pojest burek, više volim u Ljubuškom pojest burek nego 2 iPhonea.

I ne kažem ja da sigurno imaju al žele pokazat da mogu, takve smatram još glupljima a ima i takvih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 16:58 (ruzcheHR).
17 godina
Volvox kaže...

Isto ko i kad je SGS3 izasao.

Još nije niti izašao a već su najavili SGS4....

17 godina
neaktivan

O svemu najbolje govori onaj filmic gdje su ljudima na cesti dali 4s i rekli da je to 5.

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice