Đizs, zar misle da smo već zaboravili na FX 5800 (nv30)? Kako deplasirano ime, osim ako ne razvijaju istu količinu buke :)
Đizs, zar misle da smo već zaboravili na FX 5800 (nv30)? Kako deplasirano ime, osim ako ne razvijaju istu količinu buke :)
Sereš. Za ozbač? Ja sam mislio da se pokušavaju riješiti starih FX-ica sa zaliha...
Bome zvijer
I to je jače od 4870X2?
e da mi je takvu imat za gaming....
Iako ima samo 2Gb GDDR5 memorije, moja je grafa jača od te jer mojih 1600 Shader Procesora pojede ovu FX5800 za doručak.
Bas tako Drago ta Nvidija je cisto sranje 4870x2 u DX ju pojede a jos da ne govorim o cijeni NVidije 3500*5=17500KN nezamislivo.
Bas tako Drago ta Nvidija je cisto sranje 4870x2 u DX ju pojede a jos da ne govorim o cijeni NVidije 3500*5=17500KN nezamislivo.
Šta vi ne vidite da ta grafička nije za igranje igrica, i za hvaljenje kolko fps-a imaš u Crysis-u.
Ako se ne baviš nečime za što je ta grafička namjenjena, nećeš je niti kupit.
Ova bi foldala sve u šesnaest...
Ma cijena nije nikako opravdana.
ma ko da je nekom svjetskom arhitektu ili šta već koji na mjesec bere ponajmanje 30000$ teško dati tih par tisuća za nešto što mu je primarano da bio mogao narmalno raditi.
to nije zaobične pučane kao što smo mi.
evo malo štiva... - http://www.tomshardware.com/news/nvidia-quadro-fx-5800,6580.html
Iako ima samo 2Gb GDDR5 memorije, moja je grafa jača od te jer mojih 1600 Shader Procesora pojede ovu FX5800 za doručak.
kojih genijalaca ima na ovom forumu...