Koliko treba mi FF govori to da koristim Pentax i jako sam zadovoljan, ko je u foto svijetu shvatit ce.
Tvoj post prsti od osobnih mudrovanja iz kojih se jako lako shvati i "upozna" autor, iz istorije ukivanja u zvijezde tehno gluparija brenda Sony isto tako se moze mnogo toga zakljuciti, a promatrac sa strane je vecinom objektivan a ti si sam prema sebi subjektivan. I Hitler je bio ubjedjen da cini dobro, navodim primjer bez namjere da izjednacim.
Moj odogovr nije OFF topic jer je personalni odogovr na personalni stav u kojem se atakuje na mentalno zdravlje onih koji zele FF, ja eto ne zelim ga, ja zelim MF, jes jes onaj veliki lijepi divni koji ne moze se nikako isplatiti, onda sam vjerovatno za kosulje sa kopcanjem na ledjima.
Uglavnom suma sumarum, ako ti mozes reci da su mentalno upitni oni koji hoce FF, ja sam onda vise nego pozvan da kazem da ti nisi fotograf nego tehnoljubac.
Steta imas lijepe fotografije od tebe je dobar materijal za jako dobrog fotografa, ida slazem se za dobru fotografiju ne treba perfektna oprema, ali je uz nju zivot mnogo laksi, pa ako neko voli nek izvoli.