pre moćno izgleda
Brutala,rado bi da mi netko pokloni jednog :D
3. tema vec
Konacno bez Symbiana!
Ruzan...
Ne pamtim kad me je neki telefon ostavio ovako zatečenim svojim nevjerojatno čistim, prelijepim dizajnom.
To što će se vjerojatno pridružiti svojem MeeGo prethodniku N900 u legendi, samo mi još više ostavlja gorak okus u ustima pri pomisli na Nokiu i Windows Phone OS.
nema qwerty, bezveze, ja se drzim onda jos uvijek n900 i sam se prebacim na meego ako bude potrebe...ionak n900 mogu OC bez problema na 1.2GHz
nema qwerty, bezveze, ja se drzim onda jos uvijek n900 i sam se prebacim na meego ako bude potrebe...ionak n900 mogu OC bez problema na 1.2GHz
Izaci ce i n950
Ajde napokon i pošteni samrtphoni iz nokie....izgleda da se vrača u igru...ako megoo bude dobro optimiziran i zanimljiv možda ga i upiknem (;
Izaci ce i n950
al po svemu sudeci biti ce developer only
lol, cak je i gpu isti, pa stvarno se nemam zasto prebacivati, to malo vise rama je jedina prednost koju ima
Ne znam kako vama, ali meni se dizajn baš i ne sviđa. Podsjeća me kao na kakav ženski etui sa kozmetikom! :/
Al su zato hardver i mogućnsti zavidne! :D
nakon podužeg lutanja,Nokia je definitivno napravila nešto kvalitetno i učinkovito..sam dizajn i nije toliko bitan jer svi liče na sve..tako da je bitno ono unutra..kao i dosad-samo NOKIA...
KONAČNO!!!
Ovo je prvi Nokia telefon sa procesorom od 1GHz (nikad prije!), MeeGo, multitouch, ogromne dijagonale, 1Gb RAM (nikad prije!) i lijepim dizajnom. Odusevljen sam sto se kod nokije tesko desava.
Ne znam kako vama, ali meni se dizajn baš i ne sviđa. Podsjeća me kao na kakav ženski etui sa kozmetikom! :/
Ovo je losa slika, otidji na youtube pa pogledaj video puno bolje izgleda.
KONAČNO!!!
Ovo je prvi Nokia telefon sa procesorom od 1GHz (nikad prije!), MeeGo, multitouch, ogromne dijagonale, 1Gb RAM (nikad prije!) i lijepim dizajnom. Odusevljen sam sto se kod nokije tesko desava.
lol
pogledajte ovaj moj post od jutros , na linkovima cete nacisve odgovore
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/nokia-n9/104836.aspx?page=0&jumpto=2030640&sort=asc&view=flat
N 950 samo za developere, http://thenokiablog.com/2011/06/21/nokia-n950-photos/
Dizajn = WOW
Ostao sam zatečen... ovo od Nokije nisam ni najmanje očekivao. Crna boja preluda, ove šarene ostavljam onima kojima se to sviđa. Jedino neznam bi li riskirao sa OS-om..
KONAČNO!!!
S GPUom lošijim nego kod prvog SGS-a i ajfona 4 (SGX530, dok ajfon 4 ima 535, a SGS 540). Hardver koji je trebao izaći godinu dana ranije svakako izaziva oduševljenje i revoluciju u svijetu smartphoneova.
Ali ajd meego izgleda zanimljivo.
MicroSIM, baterija koja nije user replaceable, nema microSD-a hehehe, cijie to trendove prati nokia??
MicroSIM, baterija koja nije user replaceable, nema microSD-a hehehe, cijim to stope prati nokia??
upravo si nabrojao tri najgore karakteristike ovog uredaja, uz nedostatak qwertya
MicroSIM, baterija koja nije user replaceable, nema microSD-a hehehe, cijim to stope prati nokia??
upravo si nabrojao tri najgore karakteristike ovog uredaja, uz nedostatak qwertya
Koja je to dobra karakteristika ovog uredjaja osim ekrana? Prastari cpu/gpu i software o kojem ne znamo apsolutno nista?
Ajde bar nema 640x360 piksela na 4" i 600MHz procesor. Koliko im je trebalo, dvije godine da uhvate korak? Čak ni SE više ne zaostaje toliko.
Koja je to dobra karakteristika ovog uredjaja osim ekrana? Prastari cpu/gpu i software o kojem ne znamo apsolutno nista?
mozda to da na prastarom cpu/gpu moze vise nego sta korisnici iOS-a/androida mogu sanjati...
Ja ne znam tko bi se poslije ovog videa žalio na fluidnost androida s istim hardverom.
Nadam se da je to samo demo verzija i da će u finalnoj biti bolje.
mozda to da na prastarom cpu/gpu moze vise nego sta korisnici iOS-a/androida mogu sanjati...
Mogu swajpat video?
Podebljano:
Meni barem izgleda jako jako fluidno sad ne znam za tebe...
sviđa mi se što su izbacili home tipku, a uređaju je po dizajnu prava bomba :P
da niste mozda megalomani
ako sve radi na 1ghz, zasto staviti vise?