Predstavljena Nokia N9

poruka: 167
|
čitano: 19.419
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljena Nokia N9".
14 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

pre moćno izgleda

9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Predstavljena Nokia N9

Brutala,rado bi da mi netko pokloni jednog :D

http://www.soundstream.com/

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

3. tema vec

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Predstavljena Nokia N9

Konacno bez Symbiana!

http://www.youtube.com/watch?v=BaaBxnAj_Rg
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Ruzan...

He who dares, wins
Moj PC  
8 30 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Ne pamtim kad me je neki telefon ostavio ovako zatečenim svojim nevjerojatno čistim, prelijepim dizajnom.

To što će se vjerojatno pridružiti svojem MeeGo prethodniku N900 u legendi, samo mi još više ostavlja gorak okus u ustima pri pomisli na Nokiu i Windows Phone OS.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Predstavljena Nokia N9

nema qwerty, bezveze, ja se drzim onda jos uvijek n900 i sam se prebacim na meego ako bude potrebe...ionak n900 mogu OC bez problema na 1.2GHz

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 13:10 (grimyHR).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Predstavljena Nokia N9
grimyHR kaže...

nema qwerty, bezveze, ja se drzim onda jos uvijek n900 i sam se prebacim na meego ako bude potrebe...ionak n900 mogu OC bez problema na 1.2GHz

Izaci ce i n950

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
Predstavljena Nokia N9

Ajde napokon i pošteni samrtphoni iz nokie....izgleda da se vrača u igru...ako megoo bude dobro optimiziran i zanimljiv možda ga i upiknem (;

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luka_cro kaže...
grimyHR kaže...

Izaci ce i n950

al po svemu sudeci biti ce developer only

lol, cak je i gpu isti, pa stvarno se nemam zasto prebacivati, to malo vise rama je jedina prednost koju ima

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 13:20 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Ne znam kako vama, ali meni se dizajn baš i ne sviđa. Podsjeća me kao na kakav ženski etui sa kozmetikom! :/

Al su zato hardver i mogućnsti zavidne! :D

Svakom poklopcu lonac!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Predstavljena Nokia N9

nakon podužeg lutanja,Nokia je definitivno napravila nešto kvalitetno i učinkovito..sam dizajn i nije toliko bitan jer svi liče na sve..tako da je bitno ono unutra..kao i dosad-samo NOKIA...{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

KONAČNO!!!

Ovo je prvi Nokia telefon sa procesorom od 1GHz (nikad prije!), MeeGo, multitouch, ogromne dijagonale, 1Gb RAM (nikad prije!) i lijepim dizajnom. Odusevljen sam sto se kod nokije tesko desava.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pupi kaže...

Ne znam kako vama, ali meni se dizajn baš i ne sviđa. Podsjeća me kao na kakav ženski etui sa kozmetikom! :/

Ovo je losa slika, otidji na youtube pa pogledaj video puno bolje izgleda.

16 godina
protjeran
hodovic97 kaže...

KONAČNO!!!

Ovo je prvi Nokia telefon sa procesorom od 1GHz (nikad prije!), MeeGo, multitouch, ogromne dijagonale, 1Gb RAM (nikad prije!) i lijepim dizajnom. Odusevljen sam sto se kod nokije tesko desava.

lol

16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:05 (sailor1).
15 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9
Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Dizajn = WOW

Ostao sam zatečen... ovo od Nokije nisam ni najmanje očekivao. Crna boja preluda, ove šarene ostavljam onima kojima se to sviđa. Jedino neznam bi li riskirao sa OS-om..

1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hodovic97 kaže...

KONAČNO!!!

Pupi kaže...

S GPUom lošijim nego kod prvog SGS-a i ajfona 4 (SGX530, dok ajfon 4 ima 535, a SGS 540). Hardver koji je trebao izaći godinu dana ranije svakako izaziva oduševljenje i revoluciju u svijetu smartphoneova.

Ali ajd meego izgleda zanimljivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:34 (Dkc).
15 godina
protjeran
Predstavljena Nokia N9

MicroSIM, baterija koja nije user replaceable, nema microSD-a hehehe, cijie to trendove prati nokia?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:39 (ansha).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ansha kaže...

MicroSIM, baterija koja nije user replaceable, nema microSD-a hehehe, cijim to stope prati nokia??

upravo si nabrojao tri najgore karakteristike ovog uredaja, uz nedostatak qwertya

15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
ansha kaže...

MicroSIM, baterija koja nije user replaceable, nema microSD-a hehehe, cijim to stope prati nokia??

upravo si nabrojao tri najgore karakteristike ovog uredaja, uz nedostatak qwertya

Koja je to dobra karakteristika ovog uredjaja osim ekrana? Prastari cpu/gpu i software o kojem ne znamo apsolutno nista?

15 godina
neaktivan
Predstavljena Nokia N9

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
grimyHR kaže...
ansha kaže...

Ajde bar nema 640x360 piksela na 4" i 600MHz procesor. Koliko im je trebalo, dvije godine da uhvate korak? Čak ni SE više ne zaostaje toliko.

15 godina
protjeran
wanderer kaže...

Wauuu! Impresivno! NOT....

Skoro su postigli fluidnost iphonea iz 2007., a vidim da su feature-i s kojima su najponosniji integracija drustvenih mreza i cool animacije. Pateticni su.

16 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...
ansha kaže...

Koja je to dobra karakteristika ovog uredjaja osim ekrana? Prastari cpu/gpu i software o kojem ne znamo apsolutno nista?

mozda to da na prastarom cpu/gpu moze vise nego sta korisnici iOS-a/androida mogu sanjati...

17 godina
neaktivan
wanderer kaže...

Ja ne znam tko bi se poslije ovog videa žalio na fluidnost androida s istim hardverom.

Nadam se da je to samo demo verzija i da će u finalnoj biti bolje.

grimyHR kaže...
ansha kaže...
grimyHR kaže...
ansha kaže...

mozda to da na prastarom cpu/gpu moze vise nego sta korisnici iOS-a/androida mogu sanjati...

Mogu swajpat video?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:51 (Dkc).
14 godina
protjeran
ansha kaže...
wanderer kaže...

Wauuu! Impresivno! NOT....

Skoro su postigli fluidnost iphonea iz 2007., a vidim da su feature-i s kojima su najponosniji integracija drustvenih mreza i cool animacije. Pateticni su.

Podebljano: {#}
Meni barem izgleda jako jako fluidno sad ne znam za tebe...

sviđa mi se što su izbacili home tipku, a uređaju je po dizajnu prava bomba :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:51 (TonyHR).
14 godina
neaktivan

da niste mozda megalomani

ako sve radi na 1ghz, zasto staviti vise?

ne shvacajte salu ozbiljno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice