Vidim da vas je nekolicina spomenula FaceTime, iskreno koristio sam ga dosta puta i dosta puta mi je bio od iznimne koristi, naime kada sam htio frendu na brzinu vizualizirat neki dio projekta onda mi je FaceTime odlično poslužio, sada da ga baš namjeravam koristiti kao zamjenu za obični poziv baš i ne jer mi ne djeluje praktično za sve situacije kao broj jedan i nedostupnost signala kao broj dva. Kažem nije FaceTime sveta krava, ali je zgodan dodatak pozivu koji , eto u mojem slučaju, zna ponekad i korisno poslužit.
Osim za telefoniranje usudio bih se reći da mi polako iPhone, a nemora biti to samo iPhone može i bilo koji smartphone uređaj , zamjenjuje dosta jednostavnih rutina, tako npr. čitanje mailova, odgovaranje na iste ako se sadržaj može stisnut u tri-četri rečenice, surfanje netom ( ono kada si na krevetu ), twitter, navigaciju, zabavu ( u prvom redu igre ) i pomalo usudio bih se reć i posao. Jedna stvar koji još ne prakticiram je rokovnik - znaći male kartice , podsjetnici , šifre isl. bankarstvo , ali to moram počet mijenjat tako da ako ništa drugo rasteretim novčanik i guzicu od silnih papiriča sa "važnijim" šiframa.