Predstavljanje novog iPhonea sljedećeg utorka?

poruka: 199
|
čitano: 17.860
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljanje novog iPhonea sljedećeg utorka?".
15 godina
neaktivan

Vidim da vas je nekolicina spomenula FaceTime, iskreno koristio sam ga dosta puta i dosta puta mi je bio od iznimne koristi, naime kada sam htio frendu na brzinu vizualizirat neki dio projekta onda mi je FaceTime odlično poslužio, sada da ga baš namjeravam koristiti kao zamjenu za obični poziv baš i ne jer mi ne djeluje praktično za sve situacije kao broj jedan i nedostupnost signala kao broj dva. Kažem nije FaceTime sveta krava, ali je zgodan dodatak pozivu koji , eto u mojem slučaju, zna ponekad i korisno poslužit.

Osim za telefoniranje usudio bih se reći da mi polako iPhone, a nemora biti to samo iPhone može i bilo koji smartphone uređaj , zamjenjuje dosta jednostavnih rutina, tako npr. čitanje mailova, odgovaranje na iste ako se sadržaj može stisnut u tri-četri rečenice, surfanje netom ( ono kada si na krevetu  ), twitter, navigaciju, zabavu ( u prvom redu igre ) i pomalo usudio bih se reć i posao. Jedna stvar koji još ne prakticiram je rokovnik - znaći male kartice , podsjetnici , šifre isl. bankarstvo , ali to moram počet mijenjat tako da ako ništa drugo rasteretim novčanik i guzicu od silnih papiriča sa "važnijim" šiframa.

My God it's full of stars
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 18:24 (woodgamesfx).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Predstavljanje novog iPhonea sljedećeg utorka?
tnakir kaže...
no tengo dinero kaže...

Nije JB-an. Ne bavim se ja tim glupostima. Imam dovoljno novaca da budem komodan i kupim aplikaciju ako mi treba.

Cudno da ti se nitko nije javio.Imam odlicna iskustva sa suportom, cak su mi i pare vracali za aplikacije.

Nemam pojma. Nije me ni briga. Logitech reply-a u roku od 24h.

To je ful bitna stvar, da mi se to dogodi vise ga nikad nebi kupio.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
15 godina
neaktivan
knight kaže...
Core2Duo2 kaže...

Ovo mijenja sve.

Ponovno.

{#}

Jel' iPhone 5 Appleov odgovor na SGS II? :D

Ne, nego 3GS je odgovor na SGS II. iPhone 5 je odgovor na SGS VI.

Kad ne spavam budan sam
15 godina
neaktivan
popstar kaže...
knight kaže...

Od kada je Apple s iPhoneovima počeo odgovarat na konkurenciju ?

Mmmmm svaki dan sam na netu, mmmm mislim da nemam rupe u pamčenju za događaje i vijesti unazad godinu dvije, nisam ima bliske susrete treće vrste zadnjih godinu dvije,  ajd molim vas da vidim gdje to Apple odgovara direktno na jedan model , uređaj ili čak proizvođaća, a kada je iPhone u pitanju , čisto da suzimo potragu.

15 godina
Ma krivo se izrazio covjek. Mislio je rec da je iphone 5 izazov za sgs 6. Inace za zabiljeske ti je super app evernote. Nije samo za iphone nego je multiplatformsko mobilno i desktop rjesenje. Ja sam si poceo zapisivati sve dok sam na poslu za kompom pa imam i na iphoneu i ipadu sinkronizirano. Super je stvar sto ima ocr pa ti tekst na skeniranim dokumentama ucini pretrazivim. Isto vrijedi i za pdfove koje takodjer mozes ubacivati u evernote.
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
popstar kaže...
knight kaže...

Od kada je Apple s iPhoneovima počeo odgovarat na konkurenciju ?

Mmmmm svaki dan sam na netu, mmmm mislim da nemam rupe u pamčenju za događaje i vijesti unazad godinu dvije, nisam ima bliske susrete treće vrste zadnjih godinu dvije,  ajd molim vas da vidim gdje to Apple odgovara direktno na jedan model , uređaj ili čak proizvođaća, a kada je iPhone u pitanju , čisto da suzimo potragu.

Od kad je konkurencija stigla Apple.

SGS II je daleko bolji uređaj od iPhonea 4. E sada ako je pratiti najave i glasine novi Nexus bi trebao biti osjetno bolji od iPhonea 5, a biti će predstavljen 10-ak dana poslije iPhonea. Ako pogledaš malo unatrag to nikako nije bila situacija s Nexus S-om i iPhoneom 4 (iPhone 4 je daleko prije izašao, a Nexus S je imao praktički isti hardver). Vidiš da konkurencija radi svoje.

15 godina
Te hardverske "osjetno" bolje osobine su nebitne jer se usprkos njima ajfon prodaje ko lud. Jednom godisnje osvjezavanje ponude je takodjer utjecalo na uspjeh jer se kupci ne rasipaju na bezbroj modela kao sto je slucaj kod drugih proizvodjaca. A i nije potrebno svakih par mjeseci izbacivati novi uredjaj kad ovaj jedan radi po dvije godine savrseno i uvijek je u vrhu iznad tih "osjetno" boljih.
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Te hardverske "osjetno" bolje osobine su nebitne jer se usprkos njima ajfon prodaje ko lud. Jednom godisnje osvjezavanje ponude je takodjer utjecalo na uspjeh jer se kupci ne rasipaju na bezbroj modela kao sto je slucaj kod drugih proizvodjaca. A i nije potrebno svakih par mjeseci izbacivati novi uredjaj kad ovaj jedan radi po dvije godine savrseno i uvijek je u vrhu iznad tih "osjetno" boljih.

Može se on prodavati koliko hoće ali je činjenica da je lošiji pa nek oni stavljaju u svoje reklame što hoće.

Imaš po youtubeu u vrijeme kad je SGS izašao gotovo sve je obavljao brže od iPhonea 4 dok je još bio na drevnom Eclairu (Android 2.1) . SGS II ne trebam ni spominjati. Te priče su za malu dijecu što vi tu prosipate i tješite se.

15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

SGS II je daleko bolji uređaj od iPhonea 4. E sada ako je pratiti najave i glasine novi Nexus bi trebao biti osjetno bolji od iPhonea 5, a biti će predstavljen 10-ak dana poslije iPhonea. Ako pogledaš malo unatrag to nikako nije bila situacija s Nexus S-om i iPhoneom 4 (iPhone 4 je daleko prije izašao, a Nexus S je imao praktički isti hardver). Vidiš da konkurencija radi svoje.

Vi nikako da shvatite što je Apple i što je iPhone među "mobitelima", jelda.

OK vama je možda bitno da neki model na papiru tehnički specificirano djeluje moćnije od iPhone-a, slažem se toga će bit i borit se protiv toga je smiješno, čak neću nit ulazit u prepucavanje da li je A5 jaći za toliko i toliko flopsa od nekog Samsungovog mikroprocesora isl. da li ima manje ili više rama, to je ionako totalno nebitno jer su razlike isuviše male .

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Od svih jabučarskih izjava ova vam je najsmješnija ili najjadnija kako god hoćeš. Ako netko hoće nekaj kupit onda to i kupi, a da nemam love nebi srao sigurno po proizvodu koji mi se sviđa.

A nitko nikad nije spomenuo da je iphone smeće jer nije, iphone je odličan uređaj, i za poslovne korisnike, za one kojima je do zabave, igrica, multimedije...

A oni koji su protiv iphonea nisu protiv samog uređaja nego protiv applea samog i njegove politike, a i korisnika koji imaju iphone i ne vide dalje od svog nosa i misle da je stevica bog i da je apple bez grijeha i da je iphone savršen uređaj a mi ostali si ne možemo priuštit to savršenstvo.

to kaj je apple svojim marketingom uspio ono kaj drugi nisu , a to je popularizirati TS smartphone  ne znači da je bio prvi s tim.

Ustvari prvi iphone je bio smeće. Apple je bio inovativan, da, ali to više nije, uzima tuđe ideje , ugrađuje i svoje uređaje i patentira ih , a glupi američki sudovi to dopuštaju jer očito pošto je apple američka firma pa ih boli k*** za druge. Jabučari su se hvalili kako je multitouch na iphoneu savršen i kako su drugi samo kopije , sad kad je appleu odbijen patent za multitouch pričate kako ga nikad niste koristili i da se može i bez njega.

kad se pričalo o padajućem izborniku sa obavijestima kod androida  pričali ste kako je vama lakše bez toga i da je to glupost, e sad kad je apple to iskopirao to je revolucija.

Skopiran je taj izbornik, lock screen, djeljenje  sadržaja... da  ne nabrajam dalje.

I ne nije to loše, dapače dobro su to napravili, ali nestalo im je ideja i sad kopiraju sve i svašta. 

Gledam dvojicu inženjera na poslu s četvorkama kako ne mogu normalno tipkat nego približavaju iphone da vide sitna slova i nespretno tipkaju. Kolegi na poslu je prvo krepala baterija, nosio je na zamjenu, trajao je neko vrijeme i onda se ugasio i mogao ga je samo gledat, nosio ga je na servis i čekao mjesec dana da mu vele da je otišla matična i moraju mjenjat. Dobio je iphone natrag, za par dana mu je pao i pukao je ekran. 

Jel te boli kuxac kaj oni rade pa da moraš stalno propovijedat o appleu?Lijep  ignoriraš apple vijesti i to je to uživaj u svojem uređaju a ne u svojem hejtanju.

Sad si dokazao da si hetjer neda mi se čitat sve ali ću nešto komentirat,kao što(stevica je bog apple je savršen)daj mi dokaži jedan moj ili od nekog drugog da je to napisao.

a da drugi put pročitaš ono kaj citiraš? bilo bi ti pametnije. nigdje nisam spomenuo da iphone ne valja, a za razliku do tebe ja nisam hejter. 

ovo o bogu, neda mi se kopat po forumu, ali evo izvoli pa pretražuj teme.

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
A tko to od apple usera prica da multitouch ne koriste i da je nepotreban? To si valjda sanjao. Pa implementacija multitoucha na iphoneu je od pocetka bila savrsena i donijela je revoluciju u jednostavnosti koristenja. Nije to samo zoomiranje slika na koje pomisli svaki prosjecni ignorant kad cuje rijec multitouch.
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
A tko to od apple usera prica da multitouch ne koriste i da je nepotreban? To si valjda sanjao. Pa implementacija multitoucha na iphoneu je od pocetka bila savrsena i donijela je revoluciju u jednostavnosti koristenja. Nije to samo zoomiranje slika na koje pomisli svaki prosjecni ignorant kad cuje rijec multitouch.

neda mi se sad tražit, bila je nedavno jedna tema u kojoj sam to pročitao.

A daj mi reci zašto je multitouch na tvom iphoneu tolko bolji od onog na mom desireu hd?

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
Ezio kaže...
A tko to od apple usera prica da multitouch ne koriste i da je nepotreban? 

Ja ga koristim samo za zoom. Nije mi sad TOLIKO bitan.

I am creationist. I believe man created god.
15 godina
tnakir kaže...
Ezio kaže...
A tko to od apple usera prica da multitouch ne koriste i da je nepotreban? 

Ja ga koristim samo za zoom. Nije mi sad TOLIKO bitan.

Koristis ga nesvjesno i dok tipkas. Ajde se vrati na neki nemultitouch pa da citamo kuknjavu. @nsoul nisam rekao da je bolji od nekog drugog trenutnog uredjaja.
17 godina
Ezio kaže...
Koristis ga nesvjesno i dok tipkas. Ajde se vrati na neki nemultitouch pa da citamo kuknjavu. @nsoul nisam rekao da je bolji od nekog drugog trenutnog uredjaja.

Kako molin te?

I am creationist. I believe man created god.
15 godina
tnakir kaže...
Ezio kaže...

Kako molin te?

Lijepo. Na multitouchu ne moras dignuti prst sa prethodnog slova prije nego sto stisnes sljedece, a kad se brzo tipka to se cesto dogadja.
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
tnakir kaže...
Ezio kaže...

Kako molin te?

Lijepo. Na multitouchu ne moras dignuti prst sa prethodnog slova prije nego sto stisnes sljedece, a kad se brzo tipka to se cesto dogadja.

ja sa iPhoneom 4 tipkam onoliko brzo koliko i sa Xperiom x10(koja, cini mi se, nema multitouch), tako da mi multitouch ne utjece na pisanje teksta,
http://www.youtube.com/beleudovice
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:27 (dturko).
15 godina
dturko kaže...

ja sa iPhoneom 4 tipkam onoliko brzo koliko i sa Xperiom x10(koja, cini mi se, nema multitouch), tako da mi multitouch ne utjece na pisanje teksta,

nemrem ti pomoci...

EDIT: http://www.racunalo.com/telekomunikacije/14595-sony-ericsson-xperia-x10-dobit-e-multi-touch-poetkom-2011.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:42 (Ezio).
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
dturko kaže...

nemrem ti pomoci...

EDIT: http://www.racunalo.com/telekomunikacije/14595-sony-ericsson-xperia-x10-dobit-e-multi-touch-poetkom-2011.html

ne moras. to je bilo prije nekih godinu dana kada xperia jos nije imala multi-touch.
http://www.youtube.com/beleudovice
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Dkc kaže...

OK vama je možda bitno da neki model na papiru tehnički specificirano djeluje moćnije od iPhone-a, slažem se toga će bit i borit se protiv toga je smiješno, čak neću nit ulazit u prepucavanje da li je A5 jaći za toliko i toliko flopsa od nekog Samsungovog mikroprocesora isl. da li ima manje ili više rama, to je ionako totalno nebitno jer su razlike isuviše male .

Ako ćeš se spuštati na taj nivo i šljakati o fluidnosti sučelja i tim stvarima evo ti:

Košta 10ak puta jeftinije od iPhonea. Jel to dovoljno 'fluidno'?

Da skratim, ako se nastavi ovakav tempo izdavanja iPhoneova konkurencija će redovito imati daleko snažnije, bolje, brže telefone za istu/manju cijenu.

15 godina
Dkc kaže...

Da skratim, ako se nastavi ovakav tempo izdavanja iPhoneova konkurencija će redovito imati daleko snažnije, bolje, brže telefone za istu/manju cijenu.

ma jel ozbiljno? pa ti si trebao zamijeniti jobsa a ne tamo neki cook!

jamačno bi s tobom iphone bio bolji od drugih mobitela i htio bi ga imati svaki drugi zemljanin.

čekaj, pa sad je tako!?

14 godina
protjeran

Moram početi zapisivati neke od zaluđenih proljeva koji se proljevaju ovdje.

Nevjerojatan psihološki presjek pojedinih ljudi. Nije ni čudo da appleov marketing radit takav posao. Kao da stavljaš mrkve pred magarce. As simple as that.

( ˘͡ -˘͡)

5 1 hvala 0
15 godina
Bypass kaže...

Moram početi zapisivati neke od zaluđenih proljeva koji se proljevaju ovdje.

Nevjerojatan psihološki presjek pojedinih ljudi. Nije ni čudo da appleov marketing radit takav posao. Kao da stavljaš mrkve pred magarce. As simple as that.

Pa to ja cijelo vrijeme govorim. Dovoljno je da apple baci kost a hejteri počnu ko pitbulli gristi svuda po netu.

16 godina
protjeran
Dkc kaže...
woodgamesfx kaže...
Dkc kaže...

Ako ćeš se spuštati na taj nivo i šljakati o fluidnosti sučelja i tim stvarima evo ti:

Košta 10ak puta jeftinije od iPhonea. Jel to dovoljno 'fluidno'?

Meni je ovo sučelje ružno i neorganizirano. Ikone odgovaraju po ružnoći onima iz win XP

14 godina
protjeran
Ezio kaže...

Pa to ja cijelo vrijeme govorim. Dovoljno je da apple baci kost a hejteri počnu ko pitbulli gristi svuda po netu.

Daj prekini s tim tinejđerskim izrazima hejter. Koga boli kiki za je*beni apple i iGluposti.

Govorim o ljudima kao ti sa ozbiljnim psihološkim problemima iliti preprekama.

Jel se ti vidiš što pišeš??

Odnos apple lovera prema Appleu i iUređajima me jako podsjeća na početak hitlerove vladavine i reakcije njemačkog naroda prema svemu što je hitler. Puno paralela se može povući.

( ˘͡ -˘͡)
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Odnos apple lovera prema Appleu i iUređajima me jako podsjeća na početak hitlerove vladavine i reakcije njemačkog naroda prema svemu što je hitler. Puno paralela se može povući.

hitno moras posjetit kakvog psihijatra, ili profesora povijesti da ti objasni koju odurnu izjavu si sada izjavio...

sramota kako ljudi svoj mali ego pune vrijedajuci druge

veselim se I5 ali vise od toga iOSu ...

imam 3gs i i4 ali mi zbog pravokutnog izgleda i4 uopce ne lezi u ruci tko da koristim stalno 3gs i veseli me sta su najavili opet zaobljeni rub

potpis :D
15 godina
Simbamef kaže...

Meni je ovo sučelje ružno i neorganizirano. Ikone odgovaraju po ružnoći onima iz win XP

to je nedorađeno sučelje. apple si tako nešto ne dopušta i apple kupci ne bi to kupovali. android publika očito nema baš velike zahtjeve.

Bypass kaže...
Ezio kaže...

Daj prekini s tim tinejđerskim izrazima hejter. Koga boli kiki za je*beni apple i iGluposti.

Govorim o ljudima kao ti sa ozbiljnim psihološkim problemima iliti preprekama.

Jel se ti vidiš što pišeš??

pa nemoj se toliko uzbuđivati, stvarno sam već zabrinut za tebe.

kad bih barem ja mogao biti tako inventivan kao ti pa smišljati odraslo zvučeče epitete poput "zombifanboja, applelovera i sl.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 23:42 (Ezio).
17 godina
Sinatra kaže...
hrvooje kaže...
woodgamesfx kaže...

Hehe , znaći da vidimo i o čudo. Već je dugo vremena prošlo od zadnjeg keynotea, baš me zanima kako će to Tim Cook odraditi .

nije problem. samo mora kupit najkice i crnu majicu uz vrat.

Steve Jobs nosi isključivo obuću proizvođača New Balance.

znati koju marku obuće nosi neki CEO je zaista bolesno ...

Bitno je samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina!
16 godina

Iphone je stvarno kompletan mobitel (OS i hardware su hebeno uskladeni)

Realno SGSII se moze hvalit sa 2jezgrinim procom na visokom taktu i sve to ali si nemre pomoc kad je Android OS za siroke mase ( koliko god on bio brz, meni se Ip4 cini fluidnijim ) 

Žalosno je kad moja mama na LG P350 ima istog Androidia kao i frend na SGSII.

Naravno kod zahtjevnijih appova SGSII pokazuje i fino koristi svoj snazan hardware ali kada bi imao OS po mjeri bio bi daleko ispred svih ( to vrijedi i za SGSI ) 

Kaj se moze reci osim da veselo cekam predstavljanje jer je kokurencija dobra za nas obicne smrtnike :) 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
Sinatra kaže...
hrvooje kaže...
woodgamesfx kaže...

Hehe , znaći da vidimo i o čudo. Već je dugo vremena prošlo od zadnjeg keynotea, baš me zanima kako će to Tim Cook odraditi .

nije problem. samo mora kupit najkice i crnu majicu uz vrat.

Steve Jobs nosi isključivo obuću proizvođača New Balance.

znati koju marku obuće nosi neki CEO je zaista bolesno ...

ja znam imena majke, oca, djece i zene od Gordona Ramsaya

to dokazuje da sam bolestan?

da ne bi slucajno dokazalo da sam procitao 3 biografije i jos 5 knjiga vezano uz njega... NEEE

bolestan si...

a ti pogledaj wiki

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice