Pokrenut stečajni postupak za HG Spot

poruka: 46
|
čitano: 11.243
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pokrenut stečajni postupak za HG Spot".
17 godina
Re: Pokrenut stečajni postupak za HG Spot
DamageHigh kaže...

512 tisuća i 32 milijuna kuna prihoda. Baš su se informatički zadužili..{#}

Ili pjesnik za inspiraciju koristi buniku ili meni (bez bunike) nije jasno što je pjesnik htio reći. Navodiš cifru prometa za zadnji kvartal 2011 i prihoda za čitavu 2011 u istoj rečenici bez nekog velikog smisla i povezanosti sa zaduženjem u idućoj... Ali ok, uz malo vježbe na metaforama evo od tebe Vesne Parun. U financije te ipak ne bi dao ;).

16 godina
Jazzer kaže...
DamageHigh kaže...

512 tisuća i 32 milijuna kuna prihoda. Baš su se informatički zadužili..{#}

Ili pjesnik za inspiraciju koristi buniku ili meni (bez bunike) nije jasno što je pjesnik htio reći. Navodiš cifru prometa za zadnji kvartal 2011 i prihoda za čitavu 2011 u istoj rečenici bez nekog velikog smisla i povezanosti sa zaduženjem u idućoj... Ali ok, uz malo vježbe na metaforama evo od tebe Vesne Parun. U financije te ipak ne bi dao ;).

512 i 32 su potencije broja 2, često viđene u informatičkim vodama (ko bi reko, jelte). Eto, slučajno mi upalo u oko...

Dobro, prihodi, whatever. Ionako su u stečaju.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

Da, istina, opet pricamo o "propasti" HG Spot d.d. i vjerojatno cemo jos neko vrijeme dok se tocno ne definira kako ce se nastaviti poslovanje navedene tvrtke.

Istina je da je vecinski dionicar HG Spot d.d. vlasnik HG Spot informatike ali kako ste zakljucili da tvrtka koja je nastala nakon blokade HG Spot d.d.-a moze biti u vlasnistvu istog? Sama logika govori da firma koja je u blokadi ne moze poslovati jer ne moze servisirati dugove, a samim time ne bi imala robu za prodaju, a HG Spot informatika nije u blokadi.

Zakljucak: Da, tvrtke su povezane jer je vlasnik d.o.o. vecinski dionicar d.d.-a i to je sve. Kupci robe u HG spotu se ne moraju brinuti za jamstvo jer davaoc jamca nikad nije prodavac vec uvoznik, a HG radi s M San-om, Asbisom, Megatrendom, Microlineom, Recrom i da dalje ne nabrajam...

Prije nego novinari popljucaju, bilo pravni subjekt ili neku osobu, bilo bi dobro da provjere informacije koje prenose, a ne da sami zakljucuju.

Danasnja vijest na BUG portalu je mogla izazvati veliku stetu za HG (i neki od vas su odustali od kupnje zbog ove vijesti) pa tako i za njegove dobavljace. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve neki financijski stručnjaci. Prihod, promet, trošak, profit. Sve je vama isto. Tisuća, milijun, milijarda, nema razlike. Jedino što znate je stečaj, a pojma nemate niti što je to stečaj. Imam osjećaj da se cijela ona luda ekipa komentatora s večernjeg.hr prebacila na bug.hr.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
New_One_2011 kaže...
Zakljucak: Da, tvrtke su povezane jer je vlasnik d.o.o. vecinski dionicar d.d.-a i to je sve. Kupci robe u HG spotu se ne moraju brinuti za jamstvo jer davaoc jamca nikad nije prodavac vec uvoznik, a HG radi s M San-om, Asbisom, Megatrendom, Microlineom, Recrom i da dalje ne nabrajam...

Danasnja vijest na BUG portalu je mogla izazvati veliku stetu za HG (i neki od vas su odustali od kupnje zbog ove vijesti) pa tako i za njegove dobavljace. 

Današnja vijest kasni više od dva mjeseca! Možda je stečaj već završio i HGspot terminiran, a mi ćemo to saznati tek za još dva mjeseca. Kupci se znači moraju itekako zabrinuti ako je slučajno HG bio i prodavač i uvoznik nekih artikala, kao što je inače npr. Links...

16 godina

kad sam wii kupova tamo u 12 miscu nisu imali u tgrovini,

koliko je samo uloženo na marketning ovo ono, ali

ako cijena nije prikladna i nema dovoljno artikala propast će, kao i što jesu

najbolje da više stave ključ u bravu i to je to!!!

danas kad nešto želim kupit idem na adm ili protis, naručim i briga me..

a ako ne idem u links, tamo me cijene tamo i kupujem {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zoki.zlikowski kaže...

Sve neki financijski stručnjaci. Prihod, promet, trošak, profit. Sve je vama isto. Tisuća, milijun, milijarda, nema razlike. Jedino što znate je stečaj, a pojma nemate niti što je to stečaj. Imam osjećaj da se cijela ona luda ekipa komentatora s večernjeg.hr prebacila na bug.hr.

Bitno da si ti svojim inteligentnim zaključkom pridonjeo kvaliteti rasprave...-.-

Nisam uopće komentirao trenutnu situaciju HG Spota, već primjetio totalno nebitnu vezu u brojevima i ostavio totalno nebitan komentar.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Koliko god bilo ovdje ljudi koji mrze HGspot, zatvori li se HGspot nama kupcima će samo značiti još jedno zatvaranje mjesta gdje možeš kupiti normalnu stvar. Meni je žao gledati da ulazimo u doba kupnje po Ecosima i Konikomima.

Upravo to. Mi u Vinkovcima i okolici nemamo normalnu trgovinu računalnom opremom (ako izuzmemo HG), za sve će trebat ići u Osijek, pa i za sitnice.

Danas ti se otvoril Links u Vinkovcima.

15 godina

http://quark.blog.hr/2010/11/1628415002/de-su-pare.html

Čovik je sve lipo reka. Inače, preporučujem da počnete čitati njegov blog. Nikad nisam pratio blogove, ali ovaj je vrh i bavi se meni zanimljivom tematikom. A postoji i tema na BUGu...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/informaticar-starog-kova/101887.aspx

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ovaj, da vas pitam. Mogu li u HG Spotu kupiti novi iPad 3 ?

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

HG spot vise nema poslovnice ili? Nesto se govorilo da je propao, u mom gradu ga nema a vidim da web stranica jos uvijek radi.

16 godina
dinos3 kaže...

HG spot vise nema poslovnice ili? Nesto se govorilo da je propao, u mom gradu ga nema a vidim da web stranica jos uvijek radi.

Ostale su 3 poslovnice, one u Vinkovcima, Splitu i Zagrebu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina

I rade normalno, moj omiljeni dučan za isprobat periferiju, pogledati kučišta, laptope i otići kupiti gdje je jeftinije {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rooswelt1991 kaže...

I rade normalno, moj omiljeni dučan za isprobat periferiju, pogledati kučišta, laptope i otići kupiti gdje je jeftinije  {#}

Ali imaju dobre akcije, evo ja ovaj svoj prijenosnik baš kod njih kupio. Nije bio na akciji, a ipak najjeftiniji. Drugi ili ga nisu imali ili su bili do 1000 kn skuplji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina

Ja sam uzeo Nexus 7 kod njih, također najjeftinija cijena. I usluga je bila odlična, opet ću kod njih kupovati.

WordPress ❤

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice