PlayStation – zvijezda malih oglasa

poruka: 130
|
čitano: 17.757
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation – zvijezda malih oglasa".
15 godina
Re: PlayStation – zvijezda malih oglasa
mystik kaže...

PS4 na njušci imaš i jeftinije nego što su iz ove ponude. Imaš i skuplje. Generalno, ovi "novi" su trenutno par stotinjak kuna jeftiniji nego su bili "novi" prije akcije. 

Sad su ovo kao uber predobri dealovi, dobiš konzolu, igru, i lovu za još jednu igru, a prije si dobio konzolu i igru.

I dalje tvrdim, ako je nekome prije ove poplave PSova cijena bila previše, a razlika je "samo" cijena jedne igre za tu konzolu, onda ti je još uvijek previše. 

novi iz tele2 su sa 1TB diskom i igrom za 2000-2300 kn. evo miro ti je stavio ponudu takve kombinacije iz dućana za 3500 kn.

svaki dan se tu na forumu na playstation temi javi najmanje jedan novi vlasnik ps4. dok ti generalno tvrdiš i filozofiraš koliko je nebitna razlika u cijeni, konzole se prodaju ko lude.

Potpis!
15 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...
Za 2000 kn možeš kupit komp sa kojim ćeš se igrati do smrti. To što ti želiš igrati par dana najnovije naslove to je druga priča. Ima na tisuće igara koje nisi igrao, da ne kažem ni vidio i koje bi radile na 500FPS-a na kompu od 2000kn. Ali o ukusima nećemo.

ps. baš smo sjeli na neku cugu i onda nas frend napao u svezi te akcije, da trlja ruke od sreće jer je pun oglasnik plejki, da čeka da padnu još pa da se usreći za Božić, mi smo ga smo sa čudom gledali kako je on bio sretan, ali eto, nekog je razveselila ta akcija. Mene konzole neće nikad vidjeti... Možda neki nintendo...

Za 2,000kn kupiš Golf II TAS i voziš se do smrti;-) To što netko želi dvozonsku automatsku klimu, automatski mjenjač, veliki dashboard je druga priča, ali o ukusima nećemo ;-)

Baš prije neki dan sjedim sa frendom kirurgom i trlja ruke od sreće jer je kupio povoljno nove koralje za svoj tropski morski akvarij... gledam ga u čudu kako je sretan i kako ga to veseli:-)

Nagradni pitanje: Zašto si pas liže jaja? ZATO ŠTO MOŽE:-)

Back2Topic: Počeli su i trgovci snižavati cijene... bit će zanimljivo pratiti situaciju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 8:50 (Luciano).
15 godina
Ezio kaže...
mystik kaže...

PS4 na njušci imaš i jeftinije nego što su iz ove ponude. Imaš i skuplje. Generalno, ovi "novi" su trenutno par stotinjak kuna jeftiniji nego su bili "novi" prije akcije. 

Sad su ovo kao uber predobri dealovi, dobiš konzolu, igru, i lovu za još jednu igru, a prije si dobio konzolu i igru.

I dalje tvrdim, ako je nekome prije ove poplave PSova cijena bila previše, a razlika je "samo" cijena jedne igre za tu konzolu, onda ti je još uvijek previše. 

novi iz tele2 su sa 1TB diskom i igrom za 2000-2300 kn. evo miro ti je stavio ponudu takve kombinacije iz dućana za 3500 kn.

svaki dan se tu na forumu na playstation temi javi najmanje jedan novi vlasnik ps4. dok ti generalno tvrdiš i filozofiraš koliko je nebitna razlika u cijeni, konzole se prodaju ko lude.

Jesi ti u stanju pročitati i shvatiti napisano?

Ili... mah neću. Lakše staviti trolla na ignore.

15 godina
mystik kaže...

Jesi ti u stanju pročitati i shvatiti napisano?

Ili... mah neću. Lakše staviti trolla na ignore.

shvaćam ja šta pokušavaš reći ali ti kažem da je to samo filozofiranje. usporedi brojke, nije teška matematika.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 9:15 (Ezio).
17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok 2keke a netko tko nema cash kada uzme na 24mj uz mobitel je preko 200k. mj. puta 24mj 

Kolko ga to ispadne nakraju pun klinac sto ne....

Tko ima cash odlicna akcija tko nema bash i nije ;-)

16 godina
po meni se ne isplati uzimati uopce , za cca 3.5k moze se sastaviti komp koji radi na boljim postavkama neg ps4,xbox ,veci je fps , i uz to imas komp znaci mozes jos 100 drugih stvari raditi
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
XXX kaže...

A čitaš samo naslove?

14 godina
loky4i4 kaže...
po meni se ne isplati uzimati uopce , za cca 3.5k moze se sastaviti komp koji radi na boljim postavkama neg ps4,xbox ,veci je fps , i uz to imas komp znaci mozes jos 100 drugih stvari raditi

Daj nemoj, molim te.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...

Daj nemoj, molim te.

https://www.youtube.com/results?search_query=i3+gtx+750+ti+ps4

evo jedino ako ljudi lažu ali očigledno je da se bolje može igrati na pc-u ,i kažem ima još sto drugih stvari koje se mogu raditi na pc-u 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Malo nategnuto, kolega :-/ PS4 se u dućanu (vidi moj post gore) može naći ispod 3,000kn. Pošto (nadam se) pričamo o legalnim stvarima, onda PC-u dodaj i cijenu legalnih Windowsa.
Za ono novaca što ostane, možeš kupiti kakav Celeron ili čak Pentium ;-) Budimo realni, za cijenu PS4 iz ove "akcije" sam prije neki dan kupio i5 (Skylake, 6600K), znači SAMO procesor. 

16 godina
Luciano kaže...

Malo nategnuto, kolega :-/ PS4 se u dućanu (vidi moj post gore) može naći ispod 3,000kn. Pošto (nadam se) pričamo o legalnim stvarima, onda PC-u dodaj i cijenu legalnih Windowsa.
Za ono novaca što ostane, možeš kupiti kakav Celeron ili čak Pentium ;-) Budimo realni, za cijenu PS4 iz ove "akcije" sam prije neki dan kupio i5 (Skylake, 6600K), znači SAMO procesor. 

i3-4170 = 990kn , gtx 750 ti = 1000kn , ram 8gb 350kn ,disk 1tb cca350-400kn ,maticna nek je 500kn,napajanje 400kn,i neko kuciste moze se naci za 200kn, i to tuce ps4 i xbox u svakom pogledu , ako cemo vec ulaziti u krajnost pa predpostaviti da svatko zeli legalne win. ,ima rjesenje i za to linux + wine .. mislim meni je svejedno svatko svoje novce troši kako hoce ,ali ja osobno ne bih uzeo konzolu nikad

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 12:54 (loky4i4).
14 godina
loky4i4 kaže...

i3-4170 = 990kn , gtx 750 ti = 1000kn , ram 8gb 350kn ,disk 1tb cca350-400kn ,maticna nek je 500kn,napajanje 400kn,i neko kuciste moze se naci za 200kn, i to tuce ps4 i xbox u svakom pogledu , ako cemo vec ulaziti u krajnost pa predpostaviti da svatko zeli legalne win. ,ima rjesenje i za to linux + wine .. mislim meni je svejedno svatko svoje novce troši kako hoce ,ali ja osobno ne bih uzeo konzolu nikad

Monitor i periferija se dobe gratis? Plejka + Star wars se sad upikne za 2k kuna. Ne možeš složiti PC za te pare da ga je*eš.

I kao drugo, nismo više u 2001. Danas ljudi imaju doma 3-4 različita uređaja na kojima već mogu napraviti tih tvojih 100 stvari. Oni koji to pišu u pravilu koriste komp samo za fejs, igre i filmove, a ne za nešto ozbiljno. Konzola ili PC je najgluplja usporedba ikad, a nju si sigurno ne kupuje onaj tko nema barem nekakav PC. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Opet nema računice:-/ Cijela ta lowend konfiguracija sa originalnim Win10 se bliži cifri od 5,000kn. Dodaj tome tastaturu, miš i igru SW, opasno se približavaš iznosu od 6,000kn. I što je najgore, ista jedva zadovoljava minimalne tehničke uvjete za primjerice StarWars Battlefront?! Na stranu da li bi ti ili ja kupili PS4, kako god da okreneš, nema računice. 

17 godina
A jel se za plejku hdtv dobije gratis?
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

--dupli post--

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 15:25 (nixass).
11 godina
Moje mišljenje je da se ne isplati ulagati u pc zbog gaminga. Jbg uzmeš plejku, razvališ se na sofi, gran turismo i ove neke licencirane igre za sony su vrh. Drugo, play station(svaka generacija) ima rok trajanja 5-6 godina, optimizirane igre, što je superrrr. Na pcu za te pare uzmeš procesor i grafičku koji će sljedeće godine biti bottleneck za pedeset posto igrica.
Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina

Opet jedna te ista rasprava. Bez obzira na ne znam koliko normalnih, pametnih, elokventnih argumenata, PC master race ekipa će se smijat "konzolašima", jer se podrazumijeva da su svi debili, ne znaju praktički ni zube oprat, mama im mijenja gaće, a vjerojatno ni nemaju više od 11 godina. Ono. Zbilja. Grow up.

16 godina
Hexfire kaže...

I kao drugo, nismo više u 2001. Danas ljudi imaju doma 3-4 različita uređaja na kojima već mogu napraviti tih tvojih 100 stvari.Oni koji to pišu u pravilu koriste komp samo za fejs, igre i filmove, a ne za nešto ozbiljno. Konzola ili PC je najgluplja usporedba ikad, a nju si sigurno ne kupuje onaj tko nema barem nekakav PC. 

cek ti dobijes uz plejku tv i jos jedan kontroler gratis ,jer dosta ljudi uzme još jedan kontroler (nije im dosta jedan zbog igara tipa pes,fifa itd.),jel za pc placas naknadu za online igranje ?...ja znam ljude koji uzimaju plejku ,a da nemaju pc , i sto se tice win. ne mogu nabrojati na prste jedne ruke ljude koji imaju org. win,baš sam bio pitao u par trgovina informaticke opreme koliko ljudi uzimaju win. za privatne svrhe i odgovor je nitko ,jedino uz laptop ako vec ide i za firme ,s tim mi ide logika da ne uzimaju ni igre org. ali dobro valjda znate bolje :) ...

jedva zadovoljava min. tehnicke uvijete za star wars ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 15:48 (loky4i4).
10 godina
neaktivan
sta uradiste od teme :facepalm: najbolje da modovi naprave temu ps vs pc jer ovi svaku upropaste
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
ajde ako sam vam upropastio temu normalnom raspravom uredu ,napuštam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svatko neka si za svoju lovu kupi sto hoce. I nas na lapovima napadaju da je bolje da smo komp slagali al jbga mi volimo lap i naucili smo tako.

3 0 hvala 0
14 godina
loky4i4 kaže...
Hexfire kaže...

I kao drugo, nismo više u 2001. Danas ljudi imaju doma 3-4 različita uređaja na kojima već mogu napraviti tih tvojih 100 stvari.Oni koji to pišu u pravilu koriste komp samo za fejs, igre i filmove, a ne za nešto ozbiljno. Konzola ili PC je najgluplja usporedba ikad, a nju si sigurno ne kupuje onaj tko nema barem nekakav PC. 

cek ti dobijes uz plejku tv i jos jedan kontroler gratis ,jer dosta ljudi uzme još jedan kontroler (nije im dosta jedan zbog igara tipa pes,fifa itd.),jel za pc placas naknadu za online igranje ?...ja znam ljude koji uzimaju plejku ,a da nemaju pc , i sto se tice win. ne mogu nabrojati na prste jedne ruke ljude koji imaju org. win,baš sam bio pitao u par trgovina informaticke opreme koliko ljudi uzimaju win. za privatne svrhe i odgovor je nitko ,jedino uz laptop ako vec ide i za firme ,s tim mi ide logika da ne uzimaju ni igre org. ali dobro valjda znate bolje :) ...

jedva zadovoljava min. tehnicke uvijete za star wars ?

Vjerojatnije je da netko doma već ima TV na koji može spojiti PS4 nego da ima monitor, miš i tipkovnicu koji mu leže uokolo. Drugi kontroler? S čim to ima veze. Možeš se i za PC kupiti kontroler ili 2, volan, VR šta sve ne. Koliko čujem PS+ ljudi uzimaju bez obzira dal išta igraju online pa ni taj argument nije toliko jak kao što misliš. A ovu logiku da onaj tko ima piratske windowse automatski ima i sve piratske igre, ne treba ni posebno komentirati koliko je smiješna.

17 godina
Oldy kaže...
Svatko neka si za svoju lovu kupi sto hoce. I nas na lapovima napadaju da je bolje da smo komp slagali al jbga mi volimo lap i naucili smo tako.

kaj bi tek rekli za mene koji igram igre na lapu? i to GMA grafici

17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
XXX kaže...

A čitaš samo naslove?

Ne, zašto?

A i ove spike oko postoječe telke u kući...kao da se PC nemože spojiti na postojeću teku. Nije više monitor bauk, danas je svaka telka i monitor koji će poslužiti za igranje i surfanje uz odgovarajuću periferiju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 21:34 (XXX).
16 godina
Hexfire kaže...

Vjerojatnije je da netko doma već ima TV na koji može spojiti PS4 nego da ima monitor, miš i tipkovnicu koji mu leže uokolo. Drugi kontroler? S čim to ima veze. Možeš se i za PC kupiti kontroler ili 2, volan, VR šta sve ne. Koliko čujem PS+ ljudi uzimaju bez obzira dal išta igraju online pa ni taj argument nije toliko jak kao što misliš. A ovu logiku da onaj tko ima piratske windowse automatski ima i sve piratske igre, ne treba ni posebno komentirati koliko je smiješna.

ima drugi kontroler jako velike veze ,ja nisam nikoga vidio da ima plejku ,a da nema bar dva kontrolera jer se vecinom zovu frendovi da se igra uzivo jedan na jedan,kužiš?(to je valjda stvar psihologije igranja na konzoli) na pcu to baš i nije tako cest slucaj ..ako ne igraju online onda tek nema smisla ,ak ti se igra single player na kompu je puno jednostavnije iako ilegalno ali necemo o moralu ,dok na ps4 koliko znam čipiranje košta oko 800kn ..a ova moja logika je u dosta slucajeva tocna 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 22:11 (loky4i4).
17 godina
loky4i4 kaže...
Hexfire kaže...

ima drugi kontroler jako velike veze ,ja nisam nikoga vidio da ima plejku ,a da nema bar dva kontrolera jer se vecinom zovu frendovi da se igra uzivo jedan na jedan,kužiš?(to je valjda stvar psihologije igranja na konzoli) na pcu to baš i nije tako cest slucaj ..ako ne igraju online onda tek nema smisla ,ak ti se igra single player na kompu je puno jednostavnije iako ilegalno ali necemo o moralu ,dok na ps4 koliko znam čipiranje košta oko 800kn ..a ova moja logika je u dosta slucajeva tocna 

PS4 vrti samo i jedino originalne igre.

PSN id: Diskach
16 godina
neaktivan
I to mu je najveca mana. :p

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako netko možda ima Tele2 kupon za kupnju PS4 Charging Stationa u SD a ne planira ga korisititi bio bih mu jako zahvala ako bi mi ga mogao udijeliti. Hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
loky4i4 kaže...
Hexfire kaže...

sažetak tvojeg mišljenja je da je pc bolji jer se na njemu mogu igrati piratske igre i slagati tablice u excelu. piratskom naravno.

Potpis!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice