Panasonicov BD na 100 GB

poruka: 11
|
čitano: 2.195
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Panasonicov BD na 100 GB".
15 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

pozdravljam ideju, ali ja stvarno ne znam kome je ovo potrebno XD a za iste novce moze se dobiti ssd, mozda malo manjeg vkapaciteta, ali je sigurno u krajnju ruku jeftiniji

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

Dal netko uopšte koristi BD? Mislim još ovaj prvi nije zaživio, a kamoli da će ovaj

I'll be back
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

Koje bedastoće. Za 118$ se može imati eksterni disk od 1 TB. U biti, sa današnjom nikad nižom cijenom diskovnog prostora, postavlja se pitanje, čemu uopće optički (RW) mediji?

Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

ma argument ti je na mjestu{#} ja sam predlozio ssd zbog brzine i kompaktnosti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

vjerojatno nekom i to treba ali evo, jučer kupio (doduše u Sloveniji) 2Tb externi HDD za 8o-ak eura...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Panasonicov BD na 100 GB
xyan kaže...

... ali ja stvarno ne znam kome je ovo potrebno ...

Piše ti u tekstu: "proizvedenih 10.000 komada mjesečno će zadovoljiti potrebe u Japanu".

Što se ostalog tiče, slažem se, osobno bih radije uzeo SSD.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
17 godina

ovo je tak osjetljivo da mačka ne smije prdnut u istoj prostoriji i odoše svi podaci.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...

ovo je tak osjetljivo da mačka ne smije prdnut u istoj prostoriji i odoše svi podaci.

Bluray bi trebao biti manje osjetljiv nego DVD-i CD-i.

Nego..jednostavnom računicom, dolazim do brojke od preko pola sata potrebnih za zapisivanje do punog kapaciteta..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

Moglo bi zazivjeti na novim igrama za PS4 kad izade ili tako nesto, al kolika bi tek onda bila cijena igara :S (i ako bi cijena opala masovnom proizvodnjom al opet skupooo)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 6:46 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Panasonicov BD na 100 GB

Mišljenja sam da polako prolazi vrijeme optičkih medija.

Ja se ni ne sjećam kad sam zadnji puta koristio optičke medije.

Osim za puštanje crtića klincima na DVD playeru.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pupi kaže...

Koje bedastoće. Za 118$ se može imati eksterni disk od 1 TB. U biti, sa današnjom nikad nižom cijenom diskovnog prostora, postavlja se pitanje, čemu uopće optički (RW) mediji?

ili interni od 2 TB

IRebic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice