Osveta Anonymousa za Megaupload

poruka: 205
|
čitano: 42.007
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Osveta Anonymousa za Megaupload".
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Osveta Anonymousa za Megaupload

UN, Twitter, Youtube... is going down? Cool story bro {#}

16 godina
neaktivan

Od 25.1. Anonymous pokreće vlastiti servis za razmjenu datoteka kojem će zbog sigurnosti infrastruktura biti izvan nadležnosti SADa (u Rusiji).

Objava na twitteru. Ne žele zarađivati ali primaju donacije za kupnju servera. 100% FREE - NO ADVERTISING - 100% ANONYMOUS

http://www.anonyupload.com/

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:50 (DragonShit).

0 0 hvala 0
15 godina

bude se i to kad tad ugasilo. kratkoročno gledano, njihova ideja o "slobodi" i razmjeni datoteka može funkcionirati na veselje svih (čak i vlasnika filmskih studija, zbog reklame). dugoročno, razmišljanje im je vrlo djetinjasto i glupo. šta će oni shareati ako to za što se bore ikad postane zakonom dozvoljeno? tko će išta htjeti kupiti ako će se sve nuditi besplatno? tko će biti lud i snimati filmove ako ne budu donosili lovu?

ima rješenja i za to - trpati reklame u svaku sekundu filma ili cijeli film snimiti kao reklamu nekog proizvoda. sumnjam da to itko želi.

najozbiljnije vjerujem da u toj anonymous ekipi nitko nije stariji od 18-19 godina.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Evo vidim, u temu lagano poceli upadati klinci sa spikama: "da dajem 500 kn za novi call of duty? jesi lud?", "gdje bi bili da se sve placa", "garant imas sve piratsko" itd. i takve kretenske spike. Sad se zapravo vidi zasto je vama zao za MU.

E pa draga deco kreteni, nije uopce poanta da bi vi mogli za badava skidati. Postoji vrlo jednostavno pravilo, ako ne mislis kupiti, ne moras ni igrati. Nekima MU nije sluzio za takve gluposti, vec za, kao sto i ime kaze, (legalni) file sharing.

Pravila su tu da se krše {#}

Naravno da ne moramo igrati ako ne kupim, ali mi želimo (mora se samo umrijet) {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 9:38 (cuspajz).
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Evo vidim, u temu lagano poceli upadati klinci sa spikama: "da dajem 500 kn za novi call of duty? jesi lud?", "gdje bi bili da se sve placa", "garant imas sve piratsko" itd. i takve kretenske spike. Sad se zapravo vidi zasto je vama zao za MU.

E pa draga deco kreteni, nije uopce poanta da bi vi mogli za badava skidati. Postoji vrlo jednostavno pravilo, ako ne mislis kupiti, ne moras ni igrati. Nekima MU nije sluzio za takve gluposti, vec za, kao sto i ime kaze, (legalni) file sharing.

Ja sam uzasno protiv zatvaranja MU-a, ali ocito iz potpuno drugacijih razloga od vas. Takoder sam i protiv SOPA-e i PIPA-e, ali opet, ocito iz potpuno drugih razloga. Vama je ocito bitno samo to da ne morate placati i da mozete skidati do mile volje. Ako je to za vas sloboda na Internetu, onda bih vam preporucio da uzmete loptu i odete ju nabacivati po igralistu.

Sad ću tebi u inat skinuti 10-ak igara koje se crackovane mogu igrati online {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Bypass kaže...
GeneralPag1997 kaže...
sto nisu i btjunkie i thepiratebay onda zatvorili?

Zato jer ne hostaju ništa na serverima. Osnove torrent-a.

drugim riječima, nisu kaznili one koji pokazuju gdje se nešto može ilegalno skinuti, već samo one koji to nude???!!!

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
15 godina
cuspajz kaže...
1domagoj1 kaže...

Pravila su tu da se krše {#}

Naravno da ne moramo igrati ako ne kupim, ali mi želimo (mora se samo umrijet) {#}

Naravno. Nema pravila - pada sistem. Nema anonymousa, nema torrenta, nema igrica ni filmova... vraćamo se na obradu zemlje i lov.

13 godina
odjavljen

Naravno. Nema pravila - pada sistem. Nema anonymousa, nema torrenta, nema igrica ni filmova... vraćamo se na obradu zemlje i lov.

kak mislis vracamo se ? ja jos danas obrađujem zemlju ,a susjed mi je lovac

15 godina
Arnold Layne kaže...

kak mislis vracamo se ? ja jos danas obrađujem zemlju ,a susjed mi je lovac

odlično. ti si zadužen za podučavanje forumskih hakera poljoprivredi a susjed lovu.

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Sad ću tebi u inat skinuti 10-ak igara koje se crackovane mogu igrati online {#}

Naravno, samo daj, tko sam ja da te sprijecavam, zato se i dogadaju ova sran*ja danas.

Usput mozes i danas kad ides mami po kruh i mlijeko u trgovinu vratiti se s pet Milka cokolada (velikih), dvije Bajadere, tri Kinder jaja, uzmi i koji cips, preporucam ti onaj Crunchy ili kak se vec zove, a kad se sve tak nudi, uzmi i koje pivo. Naravno plati samo kruh i mlijeko (ono po sto te mama poslala), ma zapravo, ne moras ni to, samo odnesi to doma iz trgovine.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
Trebalo bi dodat LOIC za down na twiter.
I zašto su izbrisani sa Twittera?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Naravno, samo daj, tko sam ja da te sprijecavam, zato se i dogadaju ova sran*ja danas.

Usput mozes i danas kad ides mami po kruh i mlijeko u trgovinu vratiti se s pet Milka cokolada (velikih), dvije Bajadere, tri Kinder jaja, uzmi i koji cips, preporucam ti onaj Crunchy ili kak se vec zove, a kad se sve tak nudi, uzmi i koje pivo. Naravno plati samo kruh i mlijeko (ono po sto te mama poslala), ma zapravo, ne moras ni to, samo odnesi to doma iz trgovine.

Opet idu argumenti tipa ako vidiš parkiran auto sa ključevima u bravi, hoćeš li ga uzeti?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Opet idu argumenti tipa ako vidiš parkiran auto sa ključevima u bravi, hoćeš li ga uzeti?

Naravno da necu.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
odjavljen

nitko normalan ga nebi uzeo

isto tak kod mene u selu nitko ne zakljucava vrata (samo po noci) i kaj sad to znaci da imas dopustenje da svakome pokrades kaj hoces? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 13:13 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Trebalo bi dodat LOIC za down na twiter.
I zašto su izbrisani sa Twittera?

Zato što su ga srušili, neki dan, ja mislim.

13 godina
neaktivan
Would you steal a car? Fuck you i wouldl if i could. Nije isto ukrast kruh u trgovini i skinut igru je za skinutu igru doslovce ti nitko nista nemoze napravit a za sok,mog frenda su uhvatili morao je platit 4000 kn kazne,pa se ti misli,tako da te debilne fore ako mozes skinut igru mozes i ukrast u ducanu ne pisu ni najvecu debili,pa me cudi da se to spominje na ovom forumu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 13:18 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Hahahahahaha, vidi, samo oni koji zapravo IMAJU dovoljno novaca da priušte sebi takav ćejf, da kupe sebi neku igru za 400 kn će tako govoriti, a šta za one koji nemaju? U životu sam kupio 5 igara, i svaku od njih sam prvo piratsku igrao da vidim da li mi se uopšte isplati, i dan danas ih igram, i nije mi žao. TO je poanta pirata, da prvo PROBAŠ da li valja, ako ne valja ostaviš, ako valja KUPIŠ. Sad maši parama nekom drugom, ili idi u prodavnicu i plati hljeb i mlijeko.

17 godina
Volvox kaže...
Would you steal a car? Fuck you i wouldl if i could. Nije isto ukrast kruh u trgovini i skinut igru je za skinutu igru doslovce ti nitko nista nemoze napravit a za sok,mog frenda su uhvatili morao je platit 4000 kn kazne,pa se ti misli,tako da te debilne fore ako mozes skinut igru mozes i ukrast u ducanu ne pisu ni najvecu debili,pa me cudi da se to spominje na ovom forumu.

Pa ne radi se o tome da de facto možeš ukrasti auto već o tome da ako krađu igre ne smatraš lošom, onda, čini se, ne smatraš ni krađu auta lošom. Prema ovom tvom opravdanju "u redu je ako mi nitko ništa ne može", bilo bi npr. u redu pobiti sve ljude (osim sebe) na svijetu jer, eto, nećeš odgovarati za to. 

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
13 godina
protjeran

Ma kad već ruše stranice, onda neka sruše Sharecash, dosta je tih surveya

0 0 hvala 0
15 godina

djeco, ajde radije učite i pišite zadaće umjesto da visite na forumu. kad odrastete biti će vam neugodno zbog gluposti koje ste pisali. internet sve pamti.

jedino ako vam vaši anonymous heroji hakiraju i sruše cijeli internet, onda imate šansu da se blamaže zaborave.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da ali ako ubijem nekog sigurno cu odgovarat a ako skinem 10 terabajta ilegalnog materijala(karikiram) nitko mi nista nece,ali vjeruj mi cim mi prva opomena stigne necu vise skidat, a zasto ne iskoristit nesto dok mogu,jer sigurno ce jednom doc kod nas zakon protiv piratstva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahahahahaha, vidi, samo oni koji zapravo IMAJU dovoljno novaca da priušte sebi takav ćejf, da kupe sebi neku igru za 400 kn će tako govoriti, a šta za one koji nemaju? U životu sam kupio 5 igara, i svaku od njih sam prvo piratsku igrao da vidim da li mi se uopšte isplati, i dan danas ih igram, i nije mi žao. TO je poanta pirata, da prvo PROBAŠ da li valja, ako ne valja ostaviš, ako valja KUPIŠ. Sad maši parama nekom drugom, ili idi u prodavnicu i plati hljeb i mlijeko.

Ako nemaš, ne igraš.

Poanta piratstva je krađa. Želiš li isprobati, za to postoji demo. Ako nema dema, kupi na slijepo ili nemoj.

Volvox kaže...

Vjeruj, za skinutu igru bi kazna bila puno veća. Veselim se danu kad će narod koji olako shvaća torrente dobiti uplatnicu od par tisuća kuna na kućnu adresu. Onda se 400 kuna i neće činiti tako velikom cifrom.

13 godina
neaktivan
Razmisli malo kolko bi me doslo da sam sve filmove i igre kupio(preko 100 tisuca kuna) tako da mi kazna od par tisuca kuna koja ce mi doc nikad, ne cini tako velkom.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 15:06 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma jel? Ti znas kolko novaca imam? Stari moj, u zivotu sam kupio 8 igara koje sam sve igrao i isto mi nije zao, a sveukupno u zivotu sam igrao mozda 10-ak igara (ne racunajuci one prastare konzole na kazete one i ne racunajuci Super Maria i ekipu). Jel mi zato nesto fali? Sad evo cekam GW2 i pazi, NISTA ne igram dok ju cekam. Kad GW2 izade, kupit cu ju i igrat samo nju. Od 2008. sam igrao jedino CoD UO (od 2004. do 2008. sam visio na WoW-u), koji imam isto tako, orginal. Zadnja igra koju sam igrao je Magicka, jos onda kad je izasla, naravno na Steamu sam ju isto kupio. Jel sam ista propustio ne igrajuci najnovije naslove? Nisam igrao nikad Assassin's Creed. Nisam igru niti vidio osim na screenshotovima. Nisam nikad igrao Battlefield 2. Niti 3. Niti Modern Warfare 2. Zadnji PES koji sam igrao je bio valjda onaj prvi orginalni. Nikad nisam igrao Mass Effect, niti ME2, bome ne budem niti ME3. Zasto? Pa, jer ne moram. Onak, jel moram igrati svaku igru? Imam par igara koje volim i samo njih igram. I pazi, one su medu ovih 8 (na ku*rcu te nosam :P). I ne, poanta pirata nije da probas, pa onda da kupis. Smarate s tim "argumentom".

A ovo boldano, tak razgovaraj s nekim svojeg godista.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 15:18 (1domagoj1).
13 godina
neaktivan
Shit just got real.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

A ovo boldano, tak razgovaraj s nekim svojeg godista.

Nisi li ti mene tako kao jedno derište ispljuvao u svom postu?

17 godina
neaktivan

Ako si se osjetio popljuvanim, onda ti se ovom prilikom ispricavam.

Nisam nigdje napisao 'deriste', vec sam napisao 'klinci' i druga sintagma je bila 'draga deco', ako na to mislis. Ako sam u nekom postu napisao 'deriste', reci koji je, ispravit cu.

EDIT: Ponajprije sam reagirao na ovo "masi parama nekom drugom", jer mrzim kad mi netko predbaciva (pogotovo preko foruma tko me ne pozna) da sam neki bogatuncic i da imam novaca ko dr*eka i ne znam kaj ne zbog stava koji imam glede ukradenog softvera. E pa sry, svi smo u istom gov*nu, u ovoj drzavi su se obogatili jedino tajkuncici. Doduse, nije ni da umirem od gladi, ali isto tako nemam novaca na bacanje. Razlika je jedino u moralu. Krekani softver je krada, i imam toliko morala da to shvacam pa radije ga ne koristim ako mi nije prijeko potreban (a ako mi i jest prijeko potreban, nekako cu naci novce za njega) nego da ga krekam (ukradem). Ionako danas imamo na milijune open source i freeware aplikacija (da samo aplikacija, i cijelih operacijskih sustava!) tako da i nema neke prevelike potrebe krasti softver.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 16:23 (1domagoj1).
17 godina

Nego najbolje bi bilo da ja krenem odmah skidat sav "internet" dok nisu sve pozatvarali.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ako si se osjetio popljuvanim, onda ti se ovom prilikom ispricavam.

Nisam nigdje napisao 'deriste', vec sam napisao 'klinci' i druga sintagma je bila 'draga deco', ako na to mislis. Ako sam u nekom postu napisao 'deriste', reci koji je, ispravit cu.

EDIT: Ponajprije sam reagirao na ovo "masi parama nekom drugom", jer mrzim kad mi netko predbaciva (pogotovo preko foruma tko me ne pozna) da sam neki bogatuncic i da imam novaca ko dr*eka i ne znam kaj ne zbog stava koji imam glede ukradenog softvera. E pa sry, svi smo u istom gov*nu, u ovoj drzavi su se obogatili jedino tajkuncici. Doduse, nije ni da umirem od gladi, ali isto tako nemam novaca na bacanje. Razlika je jedino u moralu. Krekani softver je krada, i imam toliko morala da to shvacam pa radije ga ne koristim ako mi nije prijeko potreban (a ako mi i jest prijeko potreban, nekako cu naci novce za njega) nego da ga krekam (ukradem). Ionako danas imamo na milijune open source i freeware aplikacija (da samo aplikacija, i cijelih operacijskih sustava!) tako da i nema neke prevelike potrebe krasti softver.

Ne bih nikad podržavao piratizaciju, ali jednostavno bez nje ne mogu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice