Jel koristi to netko? Jel može konkurirati Googleu? Najviše me zanima sharing s drugima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možda sam budala, ali i dalje ne razumijem kako da to pokrenem ... !! ... imam taj glupavi skydrive, ali ne kužim gdje/kako da pokrenem Web Office.
Imam malo manje od 30 godina :) ( ... tri banke uskoro a ... aa .. :(( ....)
Mada je to čisto dobro,meni je nekako googleova verzija nekako puno bolja i bogatija mogučnostima..
koja je ovo provokacija s iPhone :P
Te web office apps od google i ms su za ozbiljan rad nesposobne.
Žao mi je što je MS svoje napravio s javascriptom. Da su radili u SL bila bi to skroz drugačija priča. :(
Ja sam probao i nije loše, ali Google apps su mi već prirasli srcu i ispunjavaju sve moje perverzije što se tiče izrade dokumenata :)
Žao mi je što je MS svoje napravio s javascriptom. Da su radili u SL bila bi to skroz drugačija priča. :(
ali tad nebi moglo raditi u iPhoneu :-)
Ali niti ja ne kuzim zasto nisu radili u Silverlightu ili u WPFu (postoji plugin za IE i FF koji cita XBAP fajlove) posebice zato jer je (barem je prije bilo tako) izricito namjenjeno radu samo u specificnim browserima. Tj. bolje receno u specificnom browseru.
Iako da budem iskren, ne postoji dovoljno dobra RichText kontrola za SL 4/WPF. Ove koje su tu su onako rudimentarne i namjenjene super jednostavnom formatiranju teksta. Ali opet, Silverlight moze vrsiti komunikaciju s HTML dokumentom, tako da se to moglo srediti i kao mjesavina Silverlighta i Javascripta (npr. FCK editor)
ali tad nebi moglo raditi u iPhoneu :-)
Ali niti ja ne kuzim zasto nisu radili u Silverlightu ili u WPFu (postoji plugin za IE i FF koji cita XBAP fajlove) posebice zato jer je (barem je prije bilo tako) izricito namjenjeno radu samo u specificnim browserima. Tj. bolje receno u specificnom browseru.
Iako da budem iskren, ne postoji dovoljno dobra RichText kontrola za SL 4/WPF. Ove koje su tu su onako rudimentarne i namjenjene super jednostavnom formatiranju teksta. Ali opet, Silverlight moze vrsiti komunikaciju s HTML dokumentom, tako da se to moglo srediti i kao mjesavina Silverlighta i Javascripta (npr. FCK editor)
Nema tu problema, isto kao što su razvili "kontrole" u JS, tako su ih mogli i u SL, bilo bi im i jednostavnije. Jedini problem je SL reach...
Kako ste probali? Meni kaze da ta usluga jos ne postoji u mojoj regiji.