Ma tooooooooooooo

Ma tooooooooooooo
nemam niti jednu reklamu na utorrentu, a nisam jednu lipu platio.
nemam niti jednu reklamu na utorrentu, a nisam jednu lipu platio.
Ja nemam ni reklama ni uTorent
Još malo pa ćemo uTorrent skirati s torrenta....
Ma kakav uTorrent i slična sranja, skinite qBittorrent i uživajte: http://www.qbittorrent.org/
Danas je iskorištena free opcija uninstall. Od početka koristim utorrent ali danas je kap prelila čašu zbuganim update-om. Ito da je to koristan update nego refresh kojekakvih sranja i reset postavki micanja reklama. Sada ćemo vidjeti što Deluge ima za ponuditi.
Kod mene je Utorrent verzija 2.2.1 Nema reklama i ugašena su ažuriranja.
Koja ironija
Jedan od glavnih razloga zašto više ne koristim uTorrent.
imam verziju bez reklama ako tko hoce neka samo skine 2.0.4 i to je to
No update, no problem.
Koji bi onda klijent koristili za to :D, to je kao ono, koristim IE da bi skinio Chrome.
Ja godinu i kusur na rtorrent/rutorrent kombinaciji sa orangepi-em i sve fercera. Samo neka si ostave taj uTorrent, koristio sam ga dugo, ali metode su im postale malo premuljatorske.
Ma kakav uTorrent i slična sranja, skinite qBittorrent i uživajte: http://www.qbittorrent.org/
install.exe ima 16 mb
a utorrent2.2.exe bez reklama itd ima 385kb
install.exe ima 16 mb
Kakve to ima veze? Zar ti je problem skinuti 16 MB, ili pak nemaš dovoljno mjesta na disku?
install.exe ima 16 mb
Kakve to ima veze? Zar ti je problem skinuti 16 MB, ili pak nemaš dovoljno mjesta na disku?
Zasto bi instalirao nesto sto je 16 puta vece?
sta cu dobit sa time?
kad utorrent 2.2 radi savrseno dobro i nema reklama
Od kad su uveli novi interface gdje se mogu pojavljivat reklame, držim se verzije 2.0.4 ... Vježim od novih verzija ko đavo od tamjana...
Kod mene je Utorrent verzija 2.2.1 Nema reklama i ugašena su ažuriranja.
Yeap, već par godina tako :)
imam verziju bez reklama ako tko hoce neka samo skine 2.0.4 i to je to
Sve 2.x su dobre :)
Još koji update, biti će i toga :)
Mislim da su 3.0.x zadnji bez bloatwarea.
BTW, jel netko ima tko kakvu USB ladicu za disk za prodati (3.5" SATA)?
install.exe ima 16 mb
Napisan je u Qt-u i multiplatformski je (Linux, OSX, OS/2, FreeBSD, Windows), zato je 16 MB.
Takoder, qBittorrent ima jednu prednost na uTorrentom - Anonymous mod (sto nikako nemoj koristiti s privatnim trackerima).
uTorrent -> Options -> Preferences -> Advanced -> pod "Filter" utipkati 'upsell' i staviti na 'false" -> pa onda upisati 'rail' i također odabrati 'false' -> i za kraj upisati 'sponsored' i još jednom odabrati 'false' -> OK -> ponovno pokrenuti uTorrent
I to je to, nema više reklama neovisno koju verziju koristili.
Šta nije lakše otić na oldapps i skinuti neku čistu ako baš netko hoće uTorrent ili recimo, Transmission ili qBitTorrent.
Kome to smeta stvarno je picajzla.
Ili jednostavno ne želi gledati gluposti. Ja sam uspješno "odučio" skoro sve ad mreže od sebe tako da mi sada pokazuju samo generičke, bezvezne reklame kao što su forex, ukrajinke i "čudnovate metode protiv hrkanja".
Ili jednostavno ne želi gledati gluposti. Ja sam uspješno "odučio" skoro sve ad mreže od sebe tako da mi sada pokazuju samo generičke, bezvezne reklame kao što su forex, ukrajinke i "čudnovate metode protiv hrkanja".
Oprosti na off topicu, ali što je s čukljevima? Zanima je da li je to generička ili nešto ipak trigga.
koliko znam sve reklame na utorrentu se uklone pomoću menija sa opcijama. Nešto u stilu ShowAD stvari pored kojih je True i False.
koliko znam sve reklame na utorrentu se uklone pomoću menija sa opcijama. Nešto u stilu ShowAD stvari pored kojih je True i False.
To ne mora znaciti da uTorrent sam i dalje ne skuplja podatke (jer nemas dostupan kod, kao qBittorrent ili Deluge, npr.) sto skidas pa to prosljeduje trecim stranama pa ti se, vidi cuda, adekvatne reklame pojave na Googleu ili FB-u (ili negdje vec). Ne mora biti, ali opet, ne znas.
Oprosti na off topicu, ali što je s čukljevima? Zanima je da li je to generička ili nešto ipak trigga.
Ta je isto generička