Usporedujes kruske i jabuke,Mikrovalna ima puno vecu snagu, pa ni rakija nije stetna ako popijes 1 casicu, ali ako ju prekomjerno konzumiras itekako je stetna..
Mikrovalne imaju vecinom oko 1000W dok koliko mi je poznato jedna antena odasiljasa ima i do 250W.A uvijek ih se postavlja vise od jedne pa ti zbroji sad snagu koja djeluje na tebe od 0-24.
Mikrovaljka ima specifičnu frekvenciju zračenja koja izaziva rezonanciju molekula vode. Da malo promjeniš frekvenciju vjerojatno ti nebi bilo ništa na kraći rok, ono, kontam, nemoj probat.
Nema ona nikakvu specificnu frekvenciju nego ima sangu.Frekvencija (vecine)kucni mikrovalni je 2.45 GHz,sto je skoro ista frekvencija 2.4GHz wifi-ja.Ako nisi znao mikrovalnom mozes ometati wifi vezu,nateknes na magnetron antenu i citav kvart nema interneta :)
A kad malo promjenis frekvenciju nista se ne desi jer npr. industrijske mikrovalne imaju 915 MHz pa opet griju.Znaci snaga je bitna,a ne frekvencija.
Vojnici koji nisu pazili pa su sucajno stali na par sekundi ispred osmatrackog radara od par stotina kilovata su umirali kroz nekoliko dana.
A fino sam ti govorio nemoj probat! Što ćeš sad reći ženi gdje je mačka?