Nokia N900 na gigahercu

poruka: 43
|
čitano: 6.276
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N900 na gigahercu".
17 godina
RE: Nokia N900 na gigahercu
blackalbum kaže...

još malo i na nokijama ćemo vrtiti punokrvne windowse,spojiš nekako na ekran i imaš pravo računalo,sviđa mi se gdje ovaj napredak vodi-prema punokrvnim računalima u džepu

Ako se pokaže ovih 1.7 GHZ-a stabilnim za rad, bez ovog doljnjeg citata, lako je moguće da se portaju puni Windowsi na N900, barem W2000 ili možda Server verzija? Ali ajde, ekipa složi već nešto, barem u obliku emulatora u čemu imaju uspijeha.

doctor_crash kaže...

Aaaa lol Smijeh!

Jel ja to ne vidim dobro,ili je to stvarno Intelov stock cooler iza?

treba to i ohladiti...

16 godina
Nokia N900 na gigahercu

da i ja sam dns vidio da je  clockana na 1,7 ghz, ma kako sa 600 moze doc do 1,7?? to je preko duplo vise. ma ludi su :D

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DommY kaže...

da i ja sam dns vidio da je  clockana na 1,7 ghz, ma kako sa 600 moze doc do 1,7?? to je preko duplo vise. ma ludi su :D

ko da ima celerona unutra :)

http://crenk.com/intel-celeron-overclocked-to-8195-5mhz/

kod mene normalno radi.....
17 godina
DommY kaže...

da i ja sam dns vidio da je  clockana na 1,7 ghz,...

To uživo ili?

15 godina
protjeran
Nokia N900 na gigahercu

ee da vas nešto pitam bi li cs 1.6 radio na tome,ovo pitam za stvarno nije zezancija ?????????????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia N900 na gigahercu

Mene zanima nešto mrvicu banalnije. Može li se na N900 pristupati vanjskim USB uređajima? Npr. memorijskim stickovima ili diskovima? To je shebano na XM 5800...pa me zanima jesu li ovdje otklonili tu - bezobraznu manu. Neću reći da je bez toga mob beskoristan, ali mu je funkcionalnost ozbiljno narušena, barem što se mojih potreba tiče.

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislis da prikopcas USB stick ili karticu pa kopiras na mob? Koji mob to ima?

16 godina
odjavljen
Nokia N900 na gigahercu

Mislim da je jedini mobitel koji to podržava Druid (nisam 100% siguran, ali motorola je bila u pitanju) i to uz software-ske i hardware-ske modifikacije. Ja se nadam da ćemo ovo uskoro viditi na mobitelima, bar na onima koji su pogonjeni Linux-om.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
Nokia N900 na gigahercu

Ako sam shvati oko USB što tražiš, mislim koda je davno davno ekipa to složila za jedan WM ali prošlo je godina od kada sam nešto čitao o tome ili su samo radila na tome i nakad osposobili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Mislim da je jedini mobitel koji to podržava Druid (nisam 100% siguran, ali motorola je bila u pitanju) i to uz software-ske i hardware-ske modifikacije. Ja se nadam da ćemo ovo uskoro viditi na mobitelima, bar na onima koji su pogonjeni Linux-om.

Hardwarske modifikacije? Pa nekako nisma sklon tome ;)

Iskreno to bi bila extra stvar mada recimo ja imam ixus 70 i u njemu microsd karticu u adapteru i mogu tu karticu gurnuti u nokiu 5800 i pregledati slike. Al nije to bas prakticno.

16 godina
neaktivan
Nokia N900 na gigahercu

Baš me zanima kolko ide N900 pod LN2.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N900 na gigahercu

Mobitel je zaista mrak ;)

Jos kad bi dosao u m:tel ponudu ali po nekoj razumnoj cijeni...Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
svaki maemo uredaj ima usb hosting, od nokie 770, ne treba nista sklepa ti za to ni nista, jedino bi ti za printer recimo trebali driveri i za jos neke uredaje, ali tipkovnice, misevi, stickovi, diskovi sve bez problema mozes koristiti
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice