Netflix dostupan i u Hrvatskoj

poruka: 1.618
|
čitano: 686.904
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix dostupan i u Hrvatskoj".
15 godina
neaktivan
PRIJELOMNA VIJEST: Netflix dostupan i u Hrvatskoj!

A baš prekjučer čitam u najnovijem bugu kolumnu od Petrica kako će Netflix biti prije ili kasnije dostupan i u Hrvatskoj :D Kao da je znao :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PRIJELOMNA VIJEST: Netflix dostupan i u Hrvats
hrc_smb kaže...

Vidim da nitko ne komentira, pa Netflix nema niti sekundu njave, epic fail :D

Ti čkomi ;-)

Saša

you don't have to be crazy to work here, but it helps
13 godina
vedro9 kaže...

Ima li netko možda problema s aktiviranjem accounta?

Meni ne prolazi spajanje s paypalom iako paypal redovno koristim već godinama s drugim servisima (e-bay) i imam love na računu dovoljno za mjesečnu netflix naknadu.
Kaže mi: Your PayPal transaction has been cancelled.

Na netu ne nalazim neko pametno rješenje osim zvati banku, možda ovdje netko već ima iskustva s tima?

PS: ne želim nikakve VPN-ove, US accounte, fake ZIP-ove i sl. kad bi trebala biti potpuno jednostavna aktivacija i gotovo sve kroz 1min...

Iamo sam i ja problema, izludio sam skoro, nije prolazilo ni sa paypalom niti sa karticom. Ispalo je da im se nije svidjela moja mail adresa (amis). Registrirao se sa gmailom (i sa paypalom koji je na amis adresi) i prošlo je instantno.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina

Bas me zanimalo kako izgledaju stari filmovi u hd-u 

I pustio sam legendarne wariors... Slika je stani pani 

Ostra da se porezes lol e sad neznam kak je preko browsera

Smart app na samsungu se super stvar ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 23:57 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlično, napravio free trial s paypal, promjenio dns na philips smart tv i iman američki netflix 30 dana besplatno :)

Slika odlična - HD, titlovi engleski. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

Za browser vpn kupit jer je sigurnije od ovih addona i pluginova 

Za tv moze pc bit ugasen samo unblock i ubacit neki us dns server 

To je sve za us acc 

Preporucam da se kupi vpn-a i radi drugih nedostupnih servisa kod nas ;-)

Ovo mi se čini kao najbolja opcija. Probao sam Netflix na TVu uz dns postavkama sa ublock us i američkim računom i sve radi normalno. Treba 20-30 sekundi da uhvati dobru sliku (vjerojatno zbog mog nestabilnog interneta) no poslije toga sve radi kako treba i imam sav sadržaj. Nakon toga sam maknuo dns postavke i ponovo se prijavio preko istog acca, izgleda da acc radi bilo gdje bez obzira gdje je napravljen, tako da u teoriji neki dns/vpn + hr račun donosi puni sadržaj sa američkog.

Slično sam testirao i na mobitelu. Sa istim acc ulazio sam na Netflix prvo bez, a onda sa upaljenim besplatnim vpn servisom (cyberghost). U oba slučaja reproducira bez problema, vpn nije bitno smanjio brzinu.

Jedini problem koji ja imam je, kad stavim Francusku na TVu da bi mogao instalirati Netflix app, taj da mi brojevi kanala kreću od 800 (??) 

15 godina

Treba se napomenuti da je na Windowsu 7 doslovno nemoguće dobiti 1080p.

Windows Explorer 11 imam samo 1080p na Windowsu 8 i 10, a Edge je nemoguće instalirati na Win 7.

Pa nemogu vjerovati ovo.

Bang!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 0:14 (WindEmperor).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto je potreban unblock? Meni radi i bez. 

0 0 hvala 0
13 godina
WindEmperor kaže...

Windows Explorer 11 imam samo 1080p na Windowsu 8 i 10 and Edge je nemoguće instalirati na Win 7.

Pa nemogu vjerovati ovo.

Ja ni na Edgu ne mogu dobit više od 480p i 1750 bitrate-a, dok na telki (LG),  fullhd ide bez problema (standardno, nako koju minutu)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
16 godina
odjavljen
WindEmperor kaže...

Windows Explorer 11 imam samo 1080p na Windowsu 8 i 10, a Edge je nemoguće instalirati na Win 7.

Pa nemogu vjerovati ovo.

Win7 je "star" OS, imaš 8.1 i 10 (čak ti je i free upgrade). Zašto bi se trebali baviti sa OSom koji ni MS ne updatea sa novim fičerima (DX...)?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
odjavljen
WindEmperor kaže...

Pa nemogu vjerovati ovo.

Sori kaj ovak uskačem, ali to općenito misliš da je nemoguće fhd imat na w7?
nedavno sam se vratio s 10ke i imam chrome i uskoro planiram uzet netf pa se moram raspitat...

15 godina

Da nemoguće je, na Chromu ide samo do 720p a velika većina filmova je u 480p.

10 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Win7 je "star" OS, imaš 8.1 i 10 (čak ti je i free upgrade). Zašto bi se trebali baviti sa OSom koji ni MS ne updatea sa novim fičerima (DX...)?

Joooooooooooooj daj do'nt srač to muč(bikoc i zviznit you šakom) :))9 W7 se vrti sad u mene, upgrade svaki dan,windows defender, cumulativni upgradesi,security upgradesi...! pirat Ultimate s daz-om, nudi w10 SWX, ja ko i envy neću tbog chipset nvidia za kojeg NEMA DRIVERA!   I sad zbog nvidia-greške(oficial driveri zadnji za vistu!, za 7 OK, 8-10 šit,pričala sam ti na PM kolju se s terratec npr)da me gledam full hdtv (EBU STANDARD!) za kojeg dam novce?!!LOL. Glupost. Sve radi savršeno osim neftix fhdtv. lol.

T eorija zavjee il nasilno reklamiranje-- pitanje je sad !!! :d

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
11 godina
protjeran

Sorry ako sam zakasnio na vlak.

Topla preporuka da instalirate Hola Unblocker koji je posve besplatan a omogucava gledanje bilo koje verzije Netflixa (kao i brdo drugih, poput pandore ili spotify-a). Recimo na Netflix US ima brdo, ali brdo serija, dok Netflix Canada ima puno vise filmova. Pa kako god zelite. Hebes Europski Netflix !

Moj PC  
0 4 hvala 1
14 godina
WindEmperor kaže...

Pa nemogu vjerovati ovo.

Kada ste na netflixu kroz browser, ctrl+alt+shift+s ili ctrl+alt+left klick pa "stream manager" daje buffering rate. Google kaze da je 3000 720p, a preko 1080+.

HD bi trebao raditi na 7 sa ie 11+silverlight (argh). Meni na ie uredno pokazuje HD Playing, ali mi je monitor 720, i buffer je max 3000.

11 godina
protjeran

Također instalirajte Chrome extenziju "Super Netflix" koja vam omogućava upload custom subtitlesa i podešavanje kvalitete slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Topla preporuka da instalirate Hola Unblocker koji je posve besplatan a omogucava gledanje bilo koje verzije Netflixa (kao i brdo drugih, poput pandore ili spotify-a). Recimo na Netflix US ima brdo, ali brdo serija, dok Netflix Canada ima puno vise filmova. Pa kako god zelite. Hebes Europski Netflix !

evo probao i radi super. Samo me zanima kako to funkcionira, jel te možda izbace nakon određenog vremena ili ima neko dnevno ograničenje prometa u aplikaciji ako se ne plaća? Čudno mi je da je posve besplatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
antimadridista kaže...

evo probao i radi super. Samo me zanima kako to funkcionira, jel te možda izbace nakon određenog vremena ili ima neko dnevno ograničenje prometa u aplikaciji ako se ne plaća? Čudno mi je da je posve besplatno.

Bitanga kaže...

16 godina
antimadridista kaže...

Ekipa, stvarno bi trebali čitati komentare od početka, bez obzira što ih ima. Već par puta je navedeno da je taj Hola potencijalni bad news jer mogu prodavati vaš izlaz na internet (end-point access) trećim stranama, koje onda to mogu koristiti za razne pizdarije, između ostaloga i Tor izlaze vjerojatno, a to znači da se kroz vaš komp može provlačiti i npr. pedofilski materijal. Budite oprezni.

11 godina

ok bilo je malo problema, ali konačno sam uspio srediti da sve radi kako spada.

1. problem FireFox:

-FireFox (da još uvijek sam na firefox, paše mi nekako) - stavio unblocker i sve radilo, sa US sadržajem, no recimo nije htjelo pustiti house of card, neka greška čudna...ne kužim, malo sam googlao i rekli ljudi da je česta i da ne radi i da moraš na chrome XD

2. problem Chrome:

-ok, prebacio se na chrome i namjestio opet neki unblocker i sve radilo US acc, i onda pročitm d je malo sumnjivo i da mogu podatke slati preko mojeg IP itd, nije mi se dopalo to pa sam odustao od Chromea

-drugi razlog odustajanja je da nema FHD na Chromeu

3. Microsoft Edge:

-ok, nisam našao nikakav add-on, nisam ziher ni da ih ima XD

-jednostavno sam otišao na https://www.unblock-us.com/ i bez problema radi, sve namjestio automatski preko njihovog programa, US acc

-moram vidjeti hoće li to raditi probleme kasnije (pošto se IP mijenja) u radu i recimo igranju (ping???). Ako bude radilo problema, može se jednostavno isključiti klikom na ikonu u programskoj traci

-radi FHD, učita se za par sekundi

-za sad je jedini problem što nisam našao kako staviti hrvatske titlove...vjerujem da će sad kad je world wide netflix i to uskoro doći

Za sad, ništa posebno, mislim sve se to može skinuti sa torrenta (koje masovno koristim) tako da ne znam koliko ću se naviknuti na to pošto nemam SMART TV i trenutno gledam na kompu. U svakom slučaju, ponuda je ogromna, dakle nema što nema...barem mi tako izgleda na US acc...možda kupim neki Android TV box pa da preko njega imam Netflix app. Vidjeti ćemo nakon mjesec dana

BTW.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 3:53 (MasterG).
11 godina
neaktivan

dali je moguće promijeniti dns ili koristiti UnblockUs ako se prijavim i registriram preko hrvatskog netflixa?

0 0 hvala 0
17 godina

Da mozes :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
I meni je tako bilo i probao na smartphoneu i proslo iz prve i tada sam se mogao logovati i sa lapa i telefona i smrt tva...Probaj...
15 godina

Jučer sam na samsung tv-u i na kompu namjestio dns po uputi sa unblockus-a i US Netflix UHD šljaka bez problema. E sad, obzirom da nikad nisam koristio takve servise (promjena dns-a) nisu mi još sve stvari jasne pa prije nego što platim tu uslugu evo par pitanja.

Da li je ta usluga vezana uz moj IP? Da li ovisi o lokalnom IP uređaja ili o IP-u sa kojim "izlazim" na net? Zapravo zanima me što se događa kad se promijeni IP. Jučer sam se dok sam bio na poslu registrirao na 7dnevni trial na unblock-us pa kad sam doma otvorio tu stranicu pisalo mi je da se IP promijenio i da se treba updateati. Prije nego što sam tu stranicu otvorio doma na kompu, probao sam na tv-u promijeniti dns i tad netflix nije radio.Nakon što sam se logirao na kompu i updateao IP, proradio je i na tv-u.

Da li to znači da kad mi internet provider promijeni IP moram se logirati na unblock-us stranicu i  updateati IP? Zapravo ne znam koliko često se na bnetu mijenja IP...

Ako ovisi samo o vanjskoj IP adresi, da li će mi netflix nastaviti raditi ako se nekim slučajem promijeni lokalna IP adresa televizora?

Vidim na unblock-us stranici da se može i na ruteru namjestiti da se spaja na njihov dns. Ako to napravim, da li bih mogao imati problema sa uređajima na kojim možda ne bih htio promijeniti dns. Recimo PS4, mobiteli, tablet... Da li se može dogoditi da veza bude sporija ili da ping bude lošiji? Testirao sam jučer speedtestom brzinu preko njihovog dns-a i nema nikakvog smanjenja, ali svejedno ne znam da li ipak može doći do problema.

Ako nema neke velike prednosti, radije ću mijenjati dns na pojedinim uređajima nego na ruteru. Čak mi je ok da imam hr netflix na PS4 a američki na tv-u jer vidim da i amerikancima nešto maknu iz ponude a u drugim regijama ostave.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 9:39 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nusuth kaže...

Ekipa, stvarno bi trebali čitati komentare od početka, bez obzira što ih ima. Već par puta je navedeno da je taj Hola potencijalni bad news jer mogu prodavati vaš izlaz na internet (end-point access) trećim stranama, koje onda to mogu koristiti za razne pizdarije, između ostaloga i Tor izlaze vjerojatno, a to znači da se kroz vaš komp može provlačiti i npr. pedofilski materijal. Budite oprezni.

Hola dolazi u 2 verzije, besplatna i ona koja se placa. Ako ne zelis biti "peer" onda platis. Nema potrebe biti paranoican, jer ovo me podsjeca na teoreticare zavjere, aspartam, gluten, globalno zatopljenje, ...

Kako god hocete, instalirajte sto si god zelite ili nemojte, to je vase pravo, ali tupiti o necemu bez da imate konkretnih dokaza samo zato sto se procitalo 2 clanka na internetu je u najmanju ruku posve neozbiljno.

16 godina

ja koristim philipsov tv i integrirani android u njemu, i dobio sam odma netflix uz njega, te mi je skoro svaki sadrzaj u 1080p, primjetio sam da jedino starije serije nisu, tipa lude 70s itd... Tak da na tvu je normalno ,a chrome i firefox je druga prica

battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jel moguće da Optima kemija nešto oko streamanja Netflixa jer ja ni na koji način sa 17,5mbps ni dalje ne uspijevam vidjeti ni H od bilo kakvog HD-a, ni na kompu po browserima svih vrsta i oblika, ni na smartphoneima s QHD rezama i nabrijanim hardwareom?

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deckard kaže...

Jel moguće da Optima kemija nešto oko streamanja Netflixa jer ja ni na koji način sa 17,5mbps ni dalje ne uspijevam vidjeti ni H od bilo kakvog HD-a, ni na kompu po browserima svih vrsta i oblika, ni na smartphoneima s QHD rezama i nabrijanim hardwareom?

Netko je napisao da je na smarphoneu ograničeno na 480p. Za ovo drugo ne znam.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
15 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Pa nemogu vjerovati ovo.

To ti je tako kada Chrome, Firefox i Opera ne podržavaju Full HD.

Sum_of_all_fears kaže...
WindEmperor kaže...

Pa nemogu vjerovati ovo.

Nije stvar u OS-u nego u browserima koji nisu optimizirani za Full HD. Isto će mu biti i na XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10. 

Topla preporuka da instalirate Hola Unblocker koji je posve besplatan a omogucava gledanje bilo koje verzije Netflixa (kao i brdo drugih, poput pandore ili spotify-a). Recimo na Netflix US ima brdo, ali brdo serija, dok Netflix Canada ima puno vise filmova. Pa kako god zelite. Hebes Europski Netflix 

antimadridista kaže...

Proguglate li vi ime programa prije nego što ga krenete koristiti?

https://blog.avast.com/2015/06/19/hola-hola-vpn-users-you-may-have-been-part-of-a-botnet/

http://www.pcworld.com/article/2928340/ultra-popular-hola-vpn-extension-sold-your-bandwidth-for-use-in-a-botnet-attack.html

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2485083,00.asp

http://www.theverge.com/2015/5/29/8685251/hola-vpn-botnet-selling-users-bandwidth

http://www.wired.com/2015/07/proxy-services-totally-unsecure-alternatives/

http://www.zdnet.com/article/hola-vpn-still-riddled-with-security-flaws-researchers-claim/

http://www.expertreviews.co.uk/technology/1403329/want-to-watch-us-netflix-avoid-hola-warn-researchers

13 godina

Gledam sad malo lost i imam podvojeno mišljenje kako HD radi tj. nemam uopće pojma dali mi radi ili je to bolji SD, gledam na oneplus 2 koji je rutan i kada pokrenem stream slika je očajna i tako je stalno no ako povučem prstom po vremenskoj traci slika se popravi i onda se vratim nazad na početak i slika je daleko bolja no nisam siguran dali je to onda HD jer na 5.5" je to teško procjenit

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice