Pitanje: Kako u Operi vidjeti spremljene lozinke?
OperaPassView - zgodan programčić baš za tu svrhu.
Odlična stvarčica, tnx. Znaš li možda način na koji bih mogla automatski dijeliti lozinke između Opere i Firefoxa?
Odlična stvarčica, tnx. Znaš li možda način na koji bih mogla automatski dijeliti lozinke između Opere i Firefoxa?
Hmm, probaj Lastpass.
Skinio Operu 11.50. Oduševljen mogučnošću prilagodbe, funkcionalnošću, izgledom. No more Chrome.
Hmm, probaj Lastpass.
Servis bez konkurencije...pogotovo sto se tice sigurnosti.
Google sync, Firefox sync i sl. servisi izgledaju poprilicno neozbiljno pokraj odlicnog LastPass-a.
Nikako ne mogu Operu napraviti defaultnom za otaranje internet shortcutova, stalno se otvaraju u IE iako je Opera default browser.
nađi u winsima opciju "set program access and defaults" i tamo namjesti..
to bi trebalo biti u start meniju (win xp), tako je vjerojatno i na novijim winsima..
nađi u winsima opciju "set program access and defaults" i tamo namjesti..
to bi trebalo biti u start meniju (win xp), tako je vjerojatno i na novijim winsima..
Ne ide, ni reinstalacija ne pomaže.
Jel zna netko što treba podesiti u Operi da mogu slušati radio stanice.
Odem na stranicu http://www.radiostanica.com/sr/hrvatska/stations/
Stisnem plavu strelicu i neće da svira.
Dok na Firefoxu svira.
Hvala.
Jel zna netko što treba podesiti u Operi da mogu slušati radio stanice.
Odem na stranicu http://www.radiostanica.com/sr/hrvatska/stations/
Stisnem plavu strelicu i neće da svira.
Dok na Firefoxu svira.
Hvala.
Kad kliknes stanicu, otvori ti se novi prozor i u dnu imas link Ne cujes zvuk?
Klikni na to i skini aac plugin, restartaj operu i radit ce.
Otvori se nova stranica (prozor),ali nema nikakvoga linka.
Neće i dalje da svira.
Evo uspio sam, hvala puno.
Postoji li mogućnost da Opera prilikom obilježavanja nekog teksta, klikanja desnom tipkom miša na njega i odabirom opcije Search otvara novi tab?
Postoji li mogućnost da Opera prilikom obilježavanja nekog teksta, klikanja desnom tipkom miša na njega i odabirom opcije Search otvara novi tab?
Drži ctrl i onda klikni.
Hvala.
Nikako ne mogu Operu napraviti defaultnom za otaranje internet shortcutova, stalno se otvaraju u IE iako je Opera default browser.
Idi na Set your default programs-klikni na Opera web browser i klikni na set this program as default(ako si na Win7)
Idi na Set your default programs-klikni na Opera web browser i klikni na set this program as default(ako si na Win7)
Tnx, ali uspjela sam. Nakon deinstalacije sam zaboravila obrisati %appdata% folder, ali sve je OK sad.
Jel ima Hrvatska verzije Opere?
Mislim da možeš izabrati tijekom instalacije, ali nisam siguran..
Naravno da ima. Prilikom instalacije klikneš na options i prva postavka ti je jezik.
Jel postoji mogućnost da sada promijenim jezik, da je ne moram ponovo instalirati,
edit:
Prilikom instaliranja nudi samo Eng jezik.
Opera > Postavke > Postavke...
Odmah na prvoj stranici je jezik.
Skineš odavdje i automatski ti ponudi sve dostupne jezike prilikom instalacije.
Opera > Postavke > Postavke...
Odmah na prvoj stranici je jezik.
Skineš odavdje i automatski ti ponudi sve dostupne jezike prilikom instalacije.
Da,upravo sam tako napravio,hvala.
Zanima me kod opere kada mi se prekine skidanje tj. pukne veza tokom downloada mogu li ja poslije nastvati skidat tamo gdje mi je stalo ?
Zanima me kod opere kada mi se prekine skidanje tj. pukne veza tokom downloada mogu li ja poslije nastvati skidat tamo gdje mi je stalo ?
Mozes. U prozoru za download imas button za to.
Ok, a ako skidam nesto sto je u rar-u mislim da se to ne moze nastaviti nakon prekida?
Moze to, al kad mu se nesto crash-a na kompu, ili opera, onda nemoze resumat down...