Mozilla Firefox 3.5 beta 4

poruka: 31
|
čitano: 5.159
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mozilla Firefox 3.5 beta 4".
17 godina

izgleda moćno.. inače po meni najbolji web preglednik, mislim općenito na FF

7 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Zar nije receno da ce google odrezati donacije firefoxu da bi mogao svoj chrome progurati? Sramim se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

strašni su mi ti bug-ovci... nitko nebi spomenuo da opera danas slavi 15 godina :)) i opera 10 alpha jede firefox za doručak :P

zanimljiv stripić na ovom linku :D http://www.opera.com/portal/15/

http://www.opera.com/portal/15/years/ ... hmmm tabovi u 2000.oj ... jel tad postojao firefox ?? :njanja: :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 12:04 (marko1103).

5 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

isprobao sam, al malo mi je glupo kaj nema više restore previous session i start new.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mozilla Firefox 3.5 beta 4
marko1103 kaže...

strašni su mi ti bug-ovci... nitko nebi spomenuo da opera danas slavi 15 godina :)) i opera 10 alpha jede firefox za doručak :P

http://www.opera.com/portal/15/years/ ... hmmm tabovi u 2000.oj ... jel tad postojao firefox ?? :njanja: :D

Operu koristi samo 2% korisika, vjerovatno BUGovci nisu htjeli trositi tipkovnicu i zamarati nas firefoxase i explorerase s takvim podacima Smijeh
17 godina
neaktivan
bnaci kaže...
marko1103 kaže...

Operu koristi samo 2% korisika, vjerovatno BUGovci nisu htjeli trositi tipkovnicu i zamarati nas firefoxase i explorerase s takvim podacima Smijeh
sta mislis koristi samo 2% jer je losa?

yeah right....edukuj se 
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
djdomi kaže...

isprobao sam, al malo mi je glupo kaj nema više restore previous session i start new.

nema..... a joj, nadamo se da je to samo bug
16 godina
protjeran
BugSU kaže...
bnaci kaže...
marko1103 kaže...

sta mislis koristi samo 2% jer je losa?

yeah right....edukuj se 
 Ne, zato sto je odlicna. Pretpostavljam da je 0,2% jos bolje Namigiva
16 godina
neaktivan

bolja je opera od firefoxa al ja trenutno koristin firefox zbog pluginova koji mi tirbaju za programiranje.

velu luku mala ne zaboravi... 8-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da nije pluginova nebi ni razmišljao danas o Firefoxu, ali uz toliko korisnih dodatnih alatki danas se niti jedan preglednik ne može mjeriti sa njime.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...
djdomi kaže...

ak nis, opet ce bit extenzija koja ce to popravit kao i u jedinici, tako da se uopce ne plasim toga
16 godina
neaktivan

meni je chrome naj preglednik...a odma iza njega opera...."vjevericu" i IE nepodnosim.....;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

meni je chrome naj preglednik...a odma iza njega opera...."vjevericu" i IE nepodnosim.....;)

Kakve to veze ima sa novom betom FF-a?

Čini mi se odličan novi FF. Puno je brži... ima 93/100 na acid3 za razliku od "starog" 3.09 koji ima 71/100.  Zahvaljujući novom TraceMonkey javascript enginu.

Doduše iskustvo s njime je bilo malo traljavo jer sam ga probao na linuxu preko wine-a jer mi binary koji tamo daju za linux nije radio. Ako poprave to prelazim već sad na 3.5

Inače, danas je izdan i zadnji svoje vrste FF 3.0.10 sa još par bug fixova.
The Man Who Broke A Dragons Heart...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 16:33 (Ammon).
17 godina
HCSC kaže...
djdomi kaže...

Ispravit ce oni to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 16:57 (BORG).
17 godina
neaktivan
Ammon kaže...
ivan_1995 kaže...

Kakve to veze ima sa novom betom FF-a?

Čini mi se odličan novi FF. Puno je brži... ima 93/100 na acid3 za razliku od "starog" 3.09 koji ima 71/100.  Zahvaljujući novom TraceMonkey javascript enginu.

Doduše iskustvo s njime je bilo malo traljavo jer sam ga probao na linuxu preko wine-a jer mi binary koji tamo daju za linux nije radio. Ako poprave to prelazim već sad na 3.5

Inače, danas je izdan i zadnji svoje vrste FF 3.0.10 sa još par bug fixova.
 Sad sam ga instalirao na Ubuntu 9.04 iz Synaptica (repozitorij "deb http://ppa.launchpad.net/fta/ubuntu intrepid main", codename Shiretoko) i primjeti se poboljšanje u brzini.
Ne u brzini učitavanja sadržaja nego u samom radu browsera... Sada puno brže mijenja tabove. I otvaranje slika na forumu (ona animacija) je fluidnije, ali ipak
malo zapinje, dok to Epiphany radi savršeno?! Sve u svemu, nije loše... BTW, meni radi Restore previous session.
Jaunty user :)
17 godina
neaktivan

@nedlm

Ja sam na Archu, 64bit. A mozilla daje samo i686 paket. I taj mi ne radi. Probat ću ga iz sourca.

Inače, drži se Epiphany puno je bolji. Pogotovo sad kad su ga prebacili na webkit.

I ja bi ga koristio da nije ovisan o pola Gnome-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ammon, znaš li možda kako u Epiphany exportovati passworde iz Firefoxa?

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne. Ja sam ga samo probao na beti Jaunty-a. Pogledaj po netu sigurno ćeš naći odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nedim, prebaci passworde na PasswordMaker plugin. Lakše ti je pamtiti samo jednu šifru i da ti alatka napravi hash za svaku stranicu nego ih imati nekoliko desetaka "u glavi".

Normalno morati ćeš napraviti nove šifre sa PM-om.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 18:13 (Mayo).

0 0 hvala 0
16 godina

Skinuo instalirao, mogu reči da dobro izgleda i dosta je brz. Do sad sam koristio ie7 i ie8, ali  sad se lagano prilagođavam na ff. Kad izađe iz bete, to jest kad če biti cijeli, mislim da če mi defaultni prvi browser.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pljačkam sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uf, jako dobro, dosta se primjeti razlika u brzini...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Žarko kaže...

bolja je opera od firefoxa al ja trenutno koristin firefox zbog pluginova koji mi tirbaju za programiranje.

Bas tako, bolja je dok ti ne zatreba neki pludin.
16 godina
protjeran

Drzite se teme, ovi dijele kartone sakom i kapom. Rade, rade.. za slucaj da samo isprobavate bijele kartone na meni...Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 22:57 (bnaci).

1 0 hvala 0
16 godina
bnaci kaže...

Drzite se teme, ovi dijele kartone sakom i kapom. Rade, rade.. za slucaj da samo isprobavate bijele kartone na meni...Izlanuo se

Dečko ako nisi shvati pričamo u vezi teme, tebi treba karton jer si otišo offtopic.

A što se teme tiče, imam neki problem s ovom verzijom, kad pišem privatnu poruku onda mi podcrtava tekst, kao da me muči jezik.
Isto mi podcrtava i na facebooku.
Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
neaktivan

Vidjeh sad ovu temu ,ali samo ponavljam da imam instaliranu verziju gore u potpisu i radi bez ikakvih problema.

Private
17 godina

Firefox mi se u zadnje vrijeme stalno ruši, mislim da su nešto gadno zeznuli sa ovih nekoliko zadnjih verzija Viče

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
bnaci kaže...

Dečko ako nisi shvati pričamo u vezi teme, tebi treba karton jer si otišo offtopic.

A što se teme tiče, imam neki problem s ovom verzijom, kad pišem privatnu poruku onda mi podcrtava tekst, kao da me muči jezik.
Isto mi podcrtava i na facebooku.

Tools->Options->Advanced->Check my spelling as i type (makni kvacicu)
17 godina
neaktivan

Upravo koristim. I mislim da ostajem. Brzo! Jako brzo u odnosu na stari firefox ali i dalje zaostaje za webkitom (Midori, Arora, Chrome)

Većina plugina radi bez problema.

Samo... fali ona ikonica za zatvoriti tab. Jeli do tebe ili stvarno nema toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
bnaci kaže...

Ja sam se samo salio, a ti decko, nemoj se toliko uvlaciti, vec ti samo noge vire van.
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

znači još nas ima normalnih...
Da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si među onih 90% stavi ovo u potpis!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice