Čuj svi pljuju po Windowsu 10. Okupila se šačica podrumaša i na sve načine pokušavaju ocrniti par zadnjih Windows izdanja, da bi mu nekako smanjili broj korisnika za nekoliko procenata. Samo na njihovu žalost korisnici će umjesto zadnjeg, izabrati drugu verziju - Windowsa. Jbg, niko neće na šugavi OS. Pardon, kernel...
Krasan rječnik i zadivljujuća sofisticiranost u komunikaciji, imaš probleme sa hormonima? Ja samo vidim komentare korisnika Windowsa 10 i korisnika Windowsa 7, i zanimljivi su mi. A malo manje mi je zanimljivo kad vidim pripadnika većine koji se osjeća ugroženo. Uostalom, što bi ikome značilo da neka anonimna osoba sa interneta promijeni OS? Ne bi od toga automatski postali elokventniji. Isto kao što ni ja ne bih postao kao ti da se vratim na Windowse. Pozdrav sa prvog kata.
Jeli ovo na mene misliš da se osjećam ugroženo? Zašto bih se ja tako osjećao? Koristim najbolji OS dostupan na tržištu. I kojemu ide odlično, uprkos pljuvanju manjine po njemu. Ali takvih će uvijek biti. Ako je vama satisfakcija što ćete odvratiti nekolicinu slabih duša od korištenja najboljeg OS-a, neka vam je. Mogu se samo nasmijati na vaše jadne pokušaje. A ni ovi koji padaju pod vaš uticaj ne zaslužuju bolje...
Čuj svi pljuju po Windowsu 10. Okupila se šačica podrumaša i na sve načine pokušavaju ocrniti par zadnjih Windows izdanja, da bi mu nekako smanjili broj korisnika za nekoliko procenata. Samo na njihovu žalost korisnici će umjesto zadnjeg, izabrati drugu verziju - Windowsa. Jbg, niko neće na šugavi OS. Pardon, kernel...
Što tebe briga koji OS ću ja koristiti. Imam par razloga zašto ne želim na Windows 10:
- "besplatan je" jer Microsoft zarađuje na korisnicama preko reklamama unutar Windowsa (možda i telemetrijom)
- Microsoft se i dan danas nije izjasnio što će im i kome odlaze prikupljeni podaci korisnika
- Ne volim kada me netko nagovara na nešto što ne želim
- Dosadni su ko' proljev sa Get Windows 10 aplikacijom
- Pokušavaju progurati telemetriju na ostale aktivne (svoje) operacijske sustave
- Ne kompatibilnost s mnogim aplikacijama
- Česte "afere", problemi s driverima te nedovršenost Windowsa
- Prilikom upgradea brišu se neki moji programi i zamjenjuju MS-ovim (antivirus na primjer)
- Politika privatnosti je smiješna i neopravdana
- Za neke dodatne usluge (koje su na ostalim Windowsima besplatne) moram platit
Moram priznat da mi Windows 10 prije liči na spyware/adware nego na operacijski sustav. Ovaj operacijski sustav je MS jednostavno upropastio i zato ga se najmanje koristi.
Jesam li ja negdje rekao da me je briga šta ti koristiš?
Većina tvojih "problema" sa OS-om se svodi pod umnu bolest (paranoja), a ne na probleme sa samim OS-om. Ništa se od toga ne odnosi na normalnog čovjeka koji ne pati od takvih bolesti...