Da li su i ovdje konacno unistili, nagrdili i uneredili sucelje kao sto je to uradeno na Windowsima? Pitam jer vec duze vrijeme ne koristim Skype.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, koji opis promjena... Kao da neki junior programer salje svoj projekt kao prilog zamolbi za posao.
pogodi.. imaš tri pokušaja :)
- gui neke apps koja može za 'blabla' raditi kao tsr zauzme 86% ekrana, uobičajeno ta tu kategoriju appsa danas (ne vidim bitnu razliku npr viber, ajd on uzme samo pola ekrana, emotikonsi!! :)) )
protivno predrasudama, ni ja duže ne koristim skype, slučajno to koincidira s funkcionalnošću npr od ver.6. A sad su na redu i linuxaši kao posljendji bastion MSa :)))) ... neće ni oni dugo na skypeu ;-)
Ni video nije radio do sada???

??
Meni je uvijek radio. Doduse to "uvijek" je bilo prije MS-ovog preuzimanja. Nakon preuzimanja sam jos kratko vrijeme koristio Skype da bih ga ubrzo u potpunosti prestao koristiti. Tocnije, u potpunosti se maknuo sa Skypea u vrijeme kad su promijenili infrastrukturu na centraliziranu, umjesto distribuirane.
Tako da nakon preuzimanja i promijene infrastrukture ne znam kakav je status opcenito sa Skypeom, a jos manje sto se tice videa i/ili audia.
Pa meni se cini da je opcenito kvaliteta videa dosta losa (uzevsi u obzir da si dajem za pravo biti razmazen u 2016. godini dok pricam sa kumom koji je na 80 mbps netu a ja na 100 mbps). Vjerojatno bi pomoglo otvaranje portova (prije par godina je dosta pomagalo) ali nekako mi je to bezveze