Microsoft izbacio Skype 1.7 za Linux

poruka: 8
|
čitano: 1.335
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft izbacio Skype 1.7 za Linux".
17 godina
neaktivan

Da li su i ovdje konacno unistili, nagrdili i uneredili sucelje kao sto je to uradeno na Windowsima? Pitam jer vec duze vrijeme ne koristim Skype.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

LOL, koji opis promjena... Kao da neki junior programer salje svoj projekt kao prilog zamolbi za posao.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft izbacio Skype 1.7 za Linux

pogodi.. imaš tri pokušaja :)

- gui neke apps koja može za 'blabla' raditi kao tsr zauzme 86% ekrana, uobičajeno ta tu kategoriju appsa danas (ne vidim bitnu razliku npr viber, ajd on uzme samo pola ekrana, emotikonsi!! :)) )

protivno predrasudama, ni ja duže ne koristim skype, slučajno to koincidira s funkcionalnošću npr od ver.6. A sad su na redu i linuxaši kao posljendji bastion MSa :)))) ... neće ni oni dugo na skypeu ;-)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
protjeran
Jel konacno radi video?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bnaci kaže...
Jel konacno radi video?

Ni video nije radio do sada??? 

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
bnaci kaže...
Jel konacno radi video?
Friday kaže...
Ni video nije radio do sada??? 

??

Meni je uvijek radio. Doduse to "uvijek" je bilo prije MS-ovog preuzimanja. Nakon preuzimanja sam jos kratko vrijeme koristio Skype da bih ga ubrzo u potpunosti prestao koristiti. Tocnije, u potpunosti se maknuo sa Skypea u vrijeme kad su promijenili infrastrukturu na centraliziranu, umjesto distribuirane.

Tako da nakon preuzimanja i promijene infrastrukture ne znam kakav je status opcenito sa Skypeom, a jos manje sto se tice videa i/ili audia.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 21:12 (1domagoj1).
17 godina
odjavljen

Pa meni se cini da je opcenito kvaliteta videa dosta losa (uzevsi u obzir da si dajem za pravo biti razmazen u 2016. godini dok pricam sa kumom koji je na 80 mbps netu a ja na 100 mbps). Vjerojatno bi pomoglo otvaranje portova (prije par godina je dosta pomagalo) ali nekako mi je to bezveze

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pitam jel radi video u novoj alfa verziji skypa, o njoj je ovdje i rijec. Nisu jos bili implementirali u proslim verzijama novog skypa.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice