Microsoft ismijava i Samsungove tablete

poruka: 12
|
čitano: 2.863
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft ismijava i Samsungove tablete".
17 godina
neaktivan

Neka se on ismijava ali nikad nebum zaboravio kad je General Motors ismijao Microsoft.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pametni će se smijati samom microsoftu a ne njegovoj reklami

15 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vidim gdje to Microsoft ismijava Samsungove tablete u ovoj reklami? Samo iznose činjenice o konektorima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 17:09 (martin).

12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Microsoft ismijava i Samsungove tablete
Ako se ja dobro sječam Apple je dobrano ismijao windowse odnosno PC sa svojim serijama reklama, no to je bilo davno.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina

Strategija tržišnih gubitnika.

Sumnjam da donosi neke rezultate, samo daje oduška vlastitom jalu.

Znak da su izgubili busolu.

Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...
Ako se ja dobro sječam Apple je dobrano ismijao windowse odnosno PC sa svojim serijama reklama, no to je bilo davno.

Yup. I onda se sv.Stevo vratio u Jabuku i zabranio takvu vrstu reklama rekavsi da vise reklamiraju konkurenciju nego sebe. I sv.Stevo bi u pravu.

Trebao bi netko poslati MS-u Bibliju sa Stevinim marketinskim trikovima, dobro bi im dosla. Zapravo, ne treba im ni to. Samo neka se vec jednom prestanu reklamirati, prezalosni su postali :(

17 godina
neaktivan

U krivu si, te reklame (Mac vs. PC) su bile kad je Steve vodio Apple. Evo i dokaz :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 17:49 (martin).
16 godina
neaktivan

Neka se počnu smijat malo Windowsima 8 jer se imaju čemu smijat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 19:13 (PlayMaker10).

4 7 hvala 0
14 godina
Ovo postaje sve tuznije i tuznije.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
16 godina
neaktivan

Pa ovi kad bi izmisli i lijek za rak, njihov idiotski marketing bi se pobrinuo da ga ljudi ne prihvate...

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ah, gdje nam je sad dragi prijatelj s ovog foruma sa svojim Surfaceom 2? Sad je njegov trenutak da nam kaze zasto je bolji od Galaxya a ne da prica gluposti o Chromeu. I meni se svidja veliki USB i da mogu ustekati (skoro) kaj god zelim u tablet. Doduse, ne sjeda mi OS ali su ga u lijepi hardware stavili. No, MS je uvijek znao dobro izabrati hardware (misevi, tipkovnice itd). A reklama, pa da je barem smijesna ali MS nikad nije znao viceve pricati. Stvarno, autor clanka, gdje ste vi uopce vidjeli da MS ovdje ismijava Galaxy? Usporedili su dva uredjaja glede konektora i to je to. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 21:41 (Igor101).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

"reklama" im je teža glupost

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice