U slučaju novčanih malverzacija i pljačke tražiš bailout, to je bar jasno.
Možda od ovog na kraju i nastane nešto dobro... Ako internet kao ovakav nestane pod navalom tužbi i zakona, ono što ostane pripast će onima kojima je i mjesto na internetu. Ne ivici i marici i Tetki™ nego ljudima koji znaju kako i gdje pronaći nešto što im treba. Možda nestane sva dječurlija, koji ne znaju zbrajati a znaju utipkati fajsbuk u google i ostala svita koju na jednoj finoj stranici (koja je također zaražena tim gorespomenutim
) zovu cancer of the internet...
Vratit će se vrijeme BBSova, usenet grupa (u nekom drugom obliku) i ostalih servisa na koji su se okupljali ljudi koji su znali nešto ili su nešto htjeli naučiti. Takvima nikakva blokiranja DNS servera ne predstavljaju problem...
Nemoj tako.
Ja kad sam imo 12 googlao sam da vidim ono sto nisam mogo naci u knjigama.
svasta nesto na wikipediji i tu i tamo.
A facebook rijetko posjecujem.
Tada kad sam tek napravio facebook profil bio sam dosta prvu sedmicu a onda mi nije bilo nesto pa sam otisao.
Pa odem na facebook kad trebam nekog pitati nesto vezano za skolu i to je to.
Ali da ova djecurlija su stvarno dosadna.
Sjecam se kad sam gledo za alt codos pa naso neki klip od nekog malog.
i sad on kaze da stisnemo i drzimo Alt
pa onda krece kamerom na num pad pa se vrati na alt i kaze da jos drzimo da nepustamo,pa krene na numpad pa se opet vrati na alt i opet isto sr*nje govori...
(u jbt vidim na zapadno sjevernom horizontu crne oblake,bice kise ili snijega)
Imao sam preko 1000 downloadsa na nekim datotekama.
RIP
Ne pogađa me toliko gašenje ovih file sharing servisa (doduše ako razmislim, sve 'sveske' i skripte sa fuklteta su mi na megaupload) koliko i sama pomisao da ugase njegovo veličanstvo.. Torrent.
Uhhh.. biće gusto, biće gustooooo :))
Ne pogađa me toliko gašenje ovih file sharing servisa (doduše ako razmislim, sve 'sveske' i skripte sa fuklteta su mi na megaupload) koliko i sama pomisao da ugase njegovo veličanstvo.. Torrent.
Uhhh.. biće gusto, biće gustooooo :))
Pa mogu oni ugasiti recimo TPB, IsoHunt (jel on još uvijek živ?), Demonoid itd. ali torrent kao protokol ne mogu, jedino da ISP-ovi onemoguće taj protokol. Tako da je za sada torrent siguran.
Steta,steta..
Valjda nece i Rapidshare
...
Vratit će se vrijeme BBSova, usenet grupa (u nekom drugom obliku) i ostalih servisa na koji su se okupljali ljudi koji su znali nešto ili su nešto htjeli naučiti. Takvima nikakva blokiranja DNS servera ne predstavljaju problem...
Nemoj tako.
Ja kad sam imo 12 googlao sam da vidim ono sto nisam mogo naci u knjigama.
svasta nesto na wikipediji i tu i tamo.
Pogledaj boldano.
bar nisu skinuli mediafire.com
Kad sve sharing servise zatvore, mi hrvati morat ćemo čak i platiti za proizvod. To je nezamislivo. Kradi, kradi i ne radi (hrvatska izreka)!
Kad sve sharing servise zatvore, mi hrvati morat ćemo čak i platiti za proizvod. To je nezamislivo. Kradi, kradi i ne radi (hrvatska izreka)!
WTF?
Daj se smiri malo, popij tablete.
nek oni gase imat cemo mi p2p
cak ima i internet p2p
tak da nemogu oni nama doc na kraj
Megaupload je godinama vrhunski servis, Pu mame im se nahebem imperijalističko-socijalisičke i kakve sve ne.
samo da mi piratebay ne zatvore
i kaj s tim mogu ?
i kaj s tim mogu ?
ništa, samo naznaka da se trude :)
ogh fuck, zasto bas Megaupload ..... bye bye JDownloader
i kaj s tim mogu ?
je je to sam mogo i ja stavit lol
odnosno bilo tko
i kaj s tim mogu ?
odnosno bilo tko
omg, jesam ti šta skrivio time ?
pa samo sam stavio za ljude koje možda zanima, ako ti toliko smeta scrollaj niže malo ne zauzima link cijelu temu ! ;)
i kaj s tim mogu ?
odnosno bilo tko
omg, jesam ti šta skrivio time ?
pa samo sam stavio za ljude koje možda zanima, ako ti toliko smeta scrollaj niže malo ne zauzima link cijelu temu ! ;)
zanima ih sta ? tamo nema bas nista
99% da je fake
a komentiram zato da si ljudi ne misle da su vlasnici megauplouda napravili ovu stranicu
Ma daj nigdje veze,Amerika ratuje i trosi bilione dolara,a sad to treba obicni narod da plati
Smrdi na prevaru/phising :S
Đubrad mućka...
Ma i meni je krivo zašto baš MU bar puštaju full brzinu kao i RS, što ne zatvore ona govna što naplaćuju full speed kao FS FSC WU FF HF itd oni onda rade još goru stvar em dilaju pirat em još naplaćuju :p
Smrdi na prevaru/phising :S
A tko bi normalan opet digao Megaupload pa da i njih zatvore? BTW pise Beware of the pishing sites. Siguran sam da je fake.
Pa neka presele MU u europu onda im ameri mogu kroz k jaja napuhat, gamad koliko troše na svemirske i ratne gluposti mogli bi skoro za nas sve to kupiti pa ne bi bilo piratluk :p
kao su ameri dobri, eto vam amera, ma kojih amera sve su to dotepenci, đubrad jedini ameri su indijanci i njih su jadne zajebavali