MeeGo tableti u lipnju

poruka: 8
|
čitano: 2.210
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MeeGo tableti u lipnju".
17 godina
MeeGo tableti u lipnju

Što nje još prije izbačen MeeGo tablet? Čak se je i tu pisalo.

...sve u vemu čekam Nokijin smartphone ali debelo kasne po isčekivanjima publike

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: MeeGo tableti u lipnju

pa imas E7-00

krenule su narudzbe 629€

isporuka u 3 mjesecu

17 godina
MeeGo tableti u lipnju

Mislim da će E7 biti na Symbian^3

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HCSC kaže...

Što nje još prije izbačen MeeGo tablet? Čak se je i tu pisalo.

...sve u vemu čekam Nokijin smartphone ali debelo kasne po isčekivanjima publike

je, u njemackoj imas jedan vec nekoliko mjeseci, al nema veze ni s intelom nit s nokiom, a meego je neka njihova verzija posto, bar tad nije bio, meego nije finalni proizvod

i da, E7 je symbian^3 mob

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 11:42 (grimyHR).
16 godina
protjeran
MeeGo tableti u lipnju

Ako je to najavljeno za pred ljeto, sigurno do kraja godine nece od MeeGoo uredjaja biti nista posebno...

prvo pocetne musice, nedostatak appova, raznolikosti ponude ovo ono...

Malo kasne, ali duboko se nadam da bude sve ok, jer Androidu treba zestoka konkurencija kako bi se dobro razvijao a to iPhone vise nije...

jedino mi nije jasno ovo sa prijelazom na atom odnosno x86, to je neka zesca mucka i bas i nije nesto sto veseli... potrosnja,potrosnja, potrosnja.... :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
TranceMight kaže...

Ako je to najavljeno za pred ljeto, sigurno do kraja godine nece od MeeGoo uredjaja biti nista posebno...

Malo kasne, ali duboko se nadam da bude sve ok, jer Androidu treba zestoka konkurencija kako bi se dobro razvijao a to iPhone vise nije...

jedino mi nije jasno ovo sa prijelazom na atom odnosno x86, to je neka zesca mucka i bas i nije nesto sto veseli... potrosnja,potrosnja, potrosnja.... :(

ma kakav nedostatak appova, radi sve sto radi i na n900(znaci debian aplikacije bilo da su za debian based distru, maemo 5, pa cak i za webos ak su u .deb formatu...)

meego je unatrag kompatibilan, jer za razliku od androida, na njemu se vrte native linux aplikacije kao i na maemu

16 godina
protjeran
grimyHR kaže...
TranceMight kaže...

ma kakav nedostatak appova, radi sve sto radi i na n900(znaci debian aplikacije bilo da su za debian based distru, maemo 5, pa cak i za webos ak su u .deb formatu...)

meego je unatrag kompatibilan, jer za razliku od androida, na njemu se vrte native linux aplikacije kao i na maemu

ma sve ok, kuzim ja da je meegoo punokrvna linux distribucija, ali to nije to na sto sam mislio.

Kad sam napisao 'nedostatak appova' mislio sam vise na aplikacije prilagodjene mobilnim uredjajima, kako mogucnostima tako i user interfaceom.

Ovo za WebOS pojma nemam, nikad cuo, al ak je tako to je so beautifull :)

16 godina
protjeran
TranceMight kaže...
grimyHR kaže...
TranceMight kaže...

ma sve ok, kuzim ja da je meegoo punokrvna linux distribucija, ali to nije to na sto sam mislio.

Kad sam napisao 'nedostatak appova' mislio sam vise na aplikacije prilagodjene mobilnim uredjajima, kako mogucnostima tako i user interfaceom.

Ovo za WebOS pojma nemam, nikad cuo, al ak je tako to je so beautifull :)

ak webos igre i aplikacije rade na maemu, radit ce i na meegou, samo moraju biti u deb formatu i naravno nisu sluzbeno podrzane, znaci treba uredit repozitorij i jos neke sitnice...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice