MAXadsl i MAXtv na akciji

poruka: 35
|
čitano: 9.604
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MAXadsl i MAXtv na akciji".
17 godina
neaktivan

Uh, šta su darežljivi Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada samo kod MAXTv ja ga nisam još vidio! Naručio sam ga krajem 7 mjeseca 2008, svaki put kada se nazove bude drugi izgovor prvi puta je bilo da će doći uvijek naredni ponedjeljak, tako da sam ljepo izgubio volju za njihovim uslugama, nadam se da ču dobit maxtv do 2012godine. Lijep Pozdrav T-COM-u.

Cro-PS3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MAXadsl i MAXtv na akciji
Cro-PS3 kaže...

Kada samo kod MAXTv ja ga nisam još vidio! Naručio sam ga krajem 7 mjeseca 2008, svaki put kada se nazove bude drugi izgovor prvi puta je bilo da će doći uvijek naredni ponedjeljak, tako da sam ljepo izgubio volju za njihovim uslugama, nadam se da ču dobit maxtv do 2012godine. Lijep Pozdrav T-COM-u.

Nisi ga vjerojatno dobio, kako to oni vole reci, jer nemas tehnickih mogucnosti :) Jbg... cekaj kad budes imao, a kada ce to biti, to ni oni ne znaju lol
17 godina
neaktivan

nek oni sebi ljepo zabiju tu ponudu znate vec gdje pa mislim da je ovo sramota vise od t-com stvarno kud imaju tolike astronomske cjene usluge umjesto da daju nekakav dobar dar oni nude 1mjesec besplatno mislim katastrofa i onda da im mi dovodimo da plackaju jos nekoga nema sanse ljudi shvatite da je t-com gotov sto se mene tice i svih mojih poznanika

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta kenjaš voodo!!!! koji drugi ISP je ponudio bolje nagrade!!!!!!! Tako razmišljaju neandertalci! cijelo vrijeme ste negativni!

brb
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 19:13 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...

Šta kenjaš voodo!!!! koji drugi ISP je ponudio bolje nagrade!!!!!!! Tako razmišljaju neandertalci! cijelo vrijeme ste negativni!

U, za 50 lipa mi je ponudio flat na jedan mjesec. A vec mi 3 godine ga preplacuje.
17 godina
protjeran

A nije mi baš neka akcija, više da privuču ljude.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neka radje snize cijene pakete prometa

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...

ako je tebi to super samo naprijed navili narode i kako da nerazmisljam negativno kad me deru ca cjenama mi se god okrenem tak da ova akcija im uopce nije akcija nego za kako ti kazes ''neandertalce'' navlakusa 
17 godina
neaktivan
Ma, katastrofa. Mislim da neće biti niti jedan letak za nagradnu igru jer jedva da ti dodju prispojit kabel, za internet a kad dodju nagradna igra nestane.
To je možda i njihova taktika. Nagradnom igrom povuču puno novih likova koji se nadaju da će im doći u roku od mjesec dana ali do tada isteknu sve pogosnosti, a na kraju oni dobiju ekstra korisnika dok je taj spomenuti korisnik u "banani"
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina

A Iskon je u 12. mjesecu imao slicnu akciju, samo sto su oni bili darezljiviji, dovedes nekog i biras hoces li 500 min razgovora ili 3 mjeseca flata, a isto dobiva i onaj kojeg si preporucio. Ja sad sljedeci mjesec ocekujem flat i bas se veselim. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da, Iskon je odličan posebno me se dojmio extra povoljan Iskon Duo.Carnet ali nažalost njegove usluge nisu dostupne diljem hrvatske i to im je velika mana,

jer da mogu odmah bi uzeo njihove pakete.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma daj molim te njihova akcija haha tako smiješno...Belji se klonite se T-coma

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
optima zakon
17 godina
neaktivan

Ma smiješno... Te akcije iz T-Coma su stvarno smiješne...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ja velim da neću još uskoro dobit maxtv, ali zašto su mi ga onda ponudili oni i rekli da se može, zašto se reklamirao okolo po TV da svi mogu imat maxtv, još živim u ajmo reč maltene u gradu, nisam u selu ko neki ljudi koji se muče oko drugih stvari... ne znam strašno! Sramim se

Cro-PS3

0 0 hvala 0
16 godina

Ma ne bi preporučio taj  Max drek ni najgorem neprijatelju a kamoli im doveo frenda.

Na poslu nažalost imam famozni Maxadsl i skoro svaki tjedan se cujem sa tehničkom službom u T-Scam-u da mi resetiraju liniju

Doma sam na Amisu i već dvije godine sve radi baš savršeno a broj tehničke službe niti ne znam

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

To su najbolje i najpopularnije akcije kod naših telekompanija i općenito, bolje reći outsourcanje posla. Umjesto da naprave neku ponudu kako spada, sada bi ja kao Jehovin svjedok trebao iči od vrata do vrata nagovarati prijatelje da se prebace na SuxTV. Možda bi me mogli i zaposliti kao trgovačkog putnika. Glupih li akcija. Zašto bi radio posao koji bi trebali raditi oni? A na kraju i "nagrada" koju dobe "vanjski suradnici" ne valja ništa. Dobro oni uče te marketinške fore. Da nije jadno, bilo bi smiješno.

Ficho3D kaže...

Nagrade su psihološka fora.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 0:28 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pih. Neznam šta se žalite. Imate odličnu brzinu i flat rate za manje od 200 kuna mjesečno. Da je nama u Hercegovini tako bili bi presretni. Ali u našeg HT-a je kriminalno. Evo gledajte najbolji paket

ADSL PROFI (4096/512)
  - download do 4096 kbit/s
  - upload do 512 kbit/s
  - uključeni promet 12 GB

- 69 KM mjesečno (to je gotovo 300 kuna mjesečno) plus PDV i plus najam modema. Tako da izađe i preko 300 kuna za pišljivih 12GB. Flat   rate UOPĆE NEMAJU.

Ima čak dobra fora s onim videom gdje je Hitler

Da je nama vaš HTPlač

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Da, Iskon je odličan posebno me se dojmio extra povoljan Iskon Duo.

Slažem se. Koristim Iskon Duo uslugu već skoro 2 godine i potpuno sam zadovoljan. Veza je stabilna, ne puca, a povremeno dignu brzinu paketima Namigiva

(ja primjerice imam za 200kn mjesečno flat internet - 4Mbps + uključenu telefonsku pretplatu).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
scorpion667 kaže...

Pih. Neznam šta se žalite. Imate odličnu brzinu i flat rate za manje od 200 kuna mjesečno.

Da je nama vaš HTPlač

Pih. Neznam šta se žališ. Moja baba živi u Zimbabweu i tamo flatrate 1mbit dođe 500kn. Kužiš? Cijene  i  brzine  su  relativna  stvar... Al  s  druge  strane,  frend  iz  Tokija  praktički  besplatno  surfa.  Ono...  tamo imat flat net je ko imat vodu i struju u kući. Nemožeš se ni popišat bez njega.

A  ovo  kod  nas  je  zbilja  otužno, mislim razlike u kvaliteti i brzini ADSL-a.  Čak  gledano  samo unutar  našeg  voljenog T-scuma,  bez  statistike ostalih  ISP-ova. Ja  sam  trenutno na  1mbit (bio na 2mbit, al mi je veza pucala 20-ak puta dnevno lol), pa se nakon 1,5god hrabro odlučio suprotstaviti hehe, i nahebo s 1mbit. Prvih par mjeseci mi je "pucala" jednom dnevno (reset u 24:00h), al s vremenom su dolazili novi korisnici koji su lokacijom  bili bliži centrali nego ja, pa  mi  maximalni  bandwidth  opao sa 3,3 na 1,4mbit. I naravno, glupi modem se nemože spojit jer cijelo vrijeme forsira spajanje na 2mbit. I  to  se  još  uvijek  ne  zaustavlja.  Novi  korisnici  dolaze  i  brzina  opada.  Skroz  dok  se  neće  spustit na dial-up vezu. Onda ću moći reći da imam najbrži dial-up lol. Gledano  s  vedrije  strane,  postoje  korisnici  koji  fino  imaju  16mbit.  Istina,  kolko  para  tolko  muzike,  ali  stvar  radi, a razlika je neusporediva. Ko da smo na drugim krajevima svijeta...

Gdje ću ja sad na SuxTV koji cucla 5-6mbit?  Ima  da  mi  sve  žice  popucaju  i  utičnice  iskoče  iz  zida. Baš  neki  dan  kupio  DVB-T/S karticu  za  komp i fino pičim po satelitima sa stotinama programa. Koji K će mi SuxTV? I ona fakin "snimalica" koja se  BTW plaća!  Reklamiraju  ju  ko  da  je  suho  zlato.  Ja fino kliknem na Record i snimam po volji. Simple as that.

Ovo  oko  dobivanja  novih  korsinika  je  čista  navlakuša.  Mislim  ljudi,  dobit  ćete  1  mjesec  flata!  Vau!  "Poklon bon"  u vrijednosti 80kn... Zbilja darežljvo. Jeste  li se  možda upitali  koliko  će  para  oni  *ukrast*  od  tog  novog  korisnika  čiju sudbinu ste vi upropastili? lol. Za  one  kojima  ne  ide  matematika,  odgovor  je  višestruko  više.

Meni  jednom  ponudili  produživanje  ugovora  na  godinu  i  pol,  a  kao  nagradu  dobijem  1  mjesec  flat  neta. Ko  je  tu  lud? Kolko moram biti glup da to prihvatim? Niti mi na kalkulator ne stane toliko brojaka kolko će mi kuna uzet u tom razdoblju. Cijelo  vrijeme  moraš  biti  njihov  korisnik,  dok  drugi  ISP  povećava  kvalitetu  i  snižava  cijenu  svoje  usluge.  A  ti  u  svojem  kutu  možeš samo plakati.

Ma  pričao  bih  ja  do  sutra,  samo  da  imam  vremena.  Previše  negativnih  iskustava  sa  T-scumom  da  bi  sve  stalo  u  ovaj,  već  poduži  post. Samo za kraj: prije  nego nešto poduzmete u vezi ove akcije, dobro razmislite dvaput. Uvijek postoji neka caka.

Sretno  sa  SuxTV-om!
PozZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 8:28 (Burs).
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

(ja primjerice imam za 200kn mjesečno flat internet - 4Mbps + uključenu telefonsku pretplatu).
Da bar ja mogu na Iskon. Mjesečno plaćam 260kn (30% više!) za flat i tel.pretplatu, a imam samo 1mbit.
16 godina

Ti ziher radiš u T-Scam-u ili još gore zadužen si za njihov marketing

16 godina

Prejadna akcija, sam obmanjuju ljude, al tja cete, to je biznis, sva sreca da nisam vise vezan ugovorom za njih i sam cekam kad ce mi bit dostupan neki drugi provideri...izgleda da cu s nacekat Plač

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Ficho3D kaže...

U, za 50 lipa mi je ponudio flat na jedan mjesec. A vec mi 3 godine ga preplacuje.
upravo to. bolje da smanje cijene generalno. da budu realnije. koliko samo iste te pakete usluga naplacuju u njemackoj? ;)
1 mjesec flat.. wow!! brzo na net, torrente i ostalo i poskidati sve sto se poskidati da..
bas su smradovi obicni.
Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought peace? Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
protjeran

slika trza,ponekad prijemnik nemre obradit sliku u cjelosti (pixelizacija dijela,artefakti), smanjenu propusnost nadoknadjuje manjim brojem slicica u sekundi shto dovodi do povecane inertnosti recimo sportasha na ekranu koji kao da su usporeni,zamrzavanje slike na sekundu

i sve to vec godinu dana i nikako da mi poprave

gamad najobicnija

a ne mosh ih odjebat jer ce te tuzit i naplatit sva potrazivanja koja izmisle

obicna gamad hrvatska

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

e,da,da nadodam

u niskozemskoj mi frend bash jucer prica (ne znam oce li sve bit 100% tocno,al tu je negdje)

uglavnom

flat rate na 20mb/s

fiksni besplatan unutar zemlje

fiksni besplatno 3 h tjedno unutar EU

fullHD slika televizijskih programa (pregrsht)

i sve to za sitnicu od 29eura mjesecno

ove nashe sve treba strijeljat

al,nije HT razlicit od bilo koje druge domace tvrtke koju smo prodali strancima (citaj banke i sl)

bash smo konjushari

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

radje cu cvaki mjesec 50 kn ko sad nego 0.50 jedan. gade mi se

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvo za MAXadsl sramota sta nam nude more ih biti sram lopuze jedne ali stas sve je to do menagera

koji  se tresu na svaku ric iz svabije a MAXtv   za ono sta se nudi je porez na budale Bogataš imate toliko legalnih ilegalnih rijesenja 

da treba samo malo proguglati i imat ce te sve free- je da kosta oprema ali je besplatno kasnije :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BOK SVIMA!  Inace imam VIP-ov homebox(jos godinu i pol dana) , pa me zanima da li T-Com nudi mogucnost samo internet linije tj. bez telefonske. Znaci, da li mogu koristit telefonsku liniju od VIP-a a internetsku od T-coma ???

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice