Uh, šta su darežljivi
Kada samo kod MAXTv ja ga nisam još vidio! Naručio sam ga krajem 7 mjeseca 2008, svaki put kada se nazove bude drugi izgovor prvi puta je bilo da će doći uvijek naredni ponedjeljak, tako da sam ljepo izgubio volju za njihovim uslugama, nadam se da ču dobit maxtv do 2012godine. Lijep Pozdrav T-COM-u.
Kada samo kod MAXTv ja ga nisam još vidio! Naručio sam ga krajem 7 mjeseca 2008, svaki put kada se nazove bude drugi izgovor prvi puta je bilo da će doći uvijek naredni ponedjeljak, tako da sam ljepo izgubio volju za njihovim uslugama, nadam se da ču dobit maxtv do 2012godine. Lijep Pozdrav T-COM-u.
nek oni sebi ljepo zabiju tu ponudu znate vec gdje pa mislim da je ovo sramota vise od t-com stvarno kud imaju tolike astronomske cjene usluge umjesto da daju nekakav dobar dar oni nude 1mjesec besplatno mislim katastrofa i onda da im mi dovodimo da plackaju jos nekoga nema sanse ljudi shvatite da je t-com gotov sto se mene tice i svih mojih poznanika
Šta kenjaš voodo!!!! koji drugi ISP je ponudio bolje nagrade!!!!!!! Tako razmišljaju neandertalci! cijelo vrijeme ste negativni!
Šta kenjaš voodo!!!! koji drugi ISP je ponudio bolje nagrade!!!!!!! Tako razmišljaju neandertalci! cijelo vrijeme ste negativni!
A nije mi baš neka akcija, više da privuču ljude.
neka radje snize cijene pakete prometa
To je možda i njihova taktika. Nagradnom igrom povuču puno novih likova koji se nadaju da će im doći u roku od mjesec dana ali do tada isteknu sve pogosnosti, a na kraju oni dobiju ekstra korisnika dok je taj spomenuti korisnik u "banani"
A Iskon je u 12. mjesecu imao slicnu akciju, samo sto su oni bili darezljiviji, dovedes nekog i biras hoces li 500 min razgovora ili 3 mjeseca flata, a isto dobiva i onaj kojeg si preporucio. Ja sad sljedeci mjesec ocekujem flat i bas se veselim.
Da, Iskon je odličan posebno me se dojmio extra povoljan Iskon Duo.Carnet ali nažalost njegove usluge nisu dostupne diljem hrvatske i to im je velika mana,
jer da mogu odmah bi uzeo njihove pakete.
ma daj molim te njihova akcija haha tako smiješno... klonite se T-coma
Ma smiješno... Te akcije iz T-Coma su stvarno smiješne...
Ma ja velim da neću još uskoro dobit maxtv, ali zašto su mi ga onda ponudili oni i rekli da se može, zašto se reklamirao okolo po TV da svi mogu imat maxtv, još živim u ajmo reč maltene u gradu, nisam u selu ko neki ljudi koji se muče oko drugih stvari... ne znam strašno!
Ma ne bi preporučio taj Max drek ni najgorem neprijatelju a kamoli im doveo frenda.
Na poslu nažalost imam famozni Maxadsl i skoro svaki tjedan se cujem sa tehničkom službom u T-Scam-u da mi resetiraju liniju
Doma sam na Amisu i već dvije godine sve radi baš savršeno a broj tehničke službe niti ne znam
To su najbolje i najpopularnije akcije kod naših telekompanija i općenito, bolje reći outsourcanje posla. Umjesto da naprave neku ponudu kako spada, sada bi ja kao Jehovin svjedok trebao iči od vrata do vrata nagovarati prijatelje da se prebace na SuxTV. Možda bi me mogli i zaposliti kao trgovačkog putnika. Glupih li akcija. Zašto bi radio posao koji bi trebali raditi oni? A na kraju i "nagrada" koju dobe "vanjski suradnici" ne valja ništa. Dobro oni uče te marketinške fore. Da nije jadno, bilo bi smiješno.
Pih. Neznam šta se žalite. Imate odličnu brzinu i flat rate za manje od 200 kuna mjesečno. Da je nama u Hercegovini tako bili bi presretni. Ali u našeg HT-a je kriminalno. Evo gledajte najbolji paket
ADSL PROFI (4096/512)
- download do 4096 kbit/s
- upload do 512 kbit/s
- uključeni promet 12 GB
- 69 KM mjesečno (to je gotovo 300 kuna mjesečno) plus PDV i plus najam modema. Tako da izađe i preko 300 kuna za pišljivih 12GB. Flat rate UOPĆE NEMAJU.
Ima čak dobra fora s onim videom gdje je Hitler
Da je nama vaš HT
Da, Iskon je odličan posebno me se dojmio extra povoljan Iskon Duo.

Pih. Neznam šta se žalite. Imate odličnu brzinu i flat rate za manje od 200 kuna mjesečno.
Da je nama vaš HT
Ti ziher radiš u T-Scam-u ili još gore zadužen si za njihov marketing
Prejadna akcija, sam obmanjuju ljude, al tja cete, to je biznis, sva sreca da nisam vise vezan ugovorom za njih i sam cekam kad ce mi bit dostupan neki drugi provideri...izgleda da cu s nacekat
slika trza,ponekad prijemnik nemre obradit sliku u cjelosti (pixelizacija dijela,artefakti), smanjenu propusnost nadoknadjuje manjim brojem slicica u sekundi shto dovodi do povecane inertnosti recimo sportasha na ekranu koji kao da su usporeni,zamrzavanje slike na sekundu
i sve to vec godinu dana i nikako da mi poprave
gamad najobicnija
a ne mosh ih odjebat jer ce te tuzit i naplatit sva potrazivanja koja izmisle
obicna gamad hrvatska
e,da,da nadodam
u niskozemskoj mi frend bash jucer prica (ne znam oce li sve bit 100% tocno,al tu je negdje)
uglavnom
flat rate na 20mb/s
fiksni besplatan unutar zemlje
fiksni besplatno 3 h tjedno unutar EU
fullHD slika televizijskih programa (pregrsht)
i sve to za sitnicu od 29eura mjesecno
ove nashe sve treba strijeljat
al,nije HT razlicit od bilo koje druge domace tvrtke koju smo prodali strancima (citaj banke i sl)
bash smo konjushari
radje cu cvaki mjesec 50 kn ko sad nego 0.50 jedan. gade mi se
prvo za MAXadsl sramota sta nam nude more ih biti sram lopuze jedne ali stas sve je to do menagera
koji se tresu na svaku ric iz svabije a MAXtv za ono sta se nudi je porez na budale imate toliko legalnih ilegalnih rijesenja
da treba samo malo proguglati i imat ce te sve free- je da kosta oprema ali je besplatno kasnije :)
BOK SVIMA! Inace imam VIP-ov homebox(jos godinu i pol dana) , pa me zanima da li T-Com nudi mogucnost samo internet linije tj. bez telefonske. Znaci, da li mogu koristit telefonsku liniju od VIP-a a internetsku od T-coma ???