Fail za failovima...u sijecnju????
Prosinac je mjesec prodaje....
EDIT;
Kad govorim o failovima mislim na odluke glavonja, dok za hardware nemam primjedbi.
EDIT;
Kad govorim o failovima mislim na odluke glavonja, dok za hardware nemam primjedbi.
Dobar je taj "gigagercni" procesor.
Kamera, video snimanje?
Po običaju i dalje će nokia biti preskupa za ono što nudi...kvaliteta je tu.........pojest će je kompanije (mobiteli) kao što su Huawei ,Zte, Alcatel.....
PRESKUPO?
Dvojezgreni S4 Krait @1Ghz,Adreno 305,3.8" ClearBlack Display s taman rezolucijom,
proširiva SD karticama,i samo za 190eura?
Pored nje HTC One S izgleda ko preskupa pi?zdarija.
PRESKUPO?
Dvojezgreni S4 Krait @1Ghz,Adreno 305,3.8" ClearBlack Display s taman rezolucijom,
proširiva SD karticama,i samo za 190eura?
Pored nje HTC One S izgleda ko preskupa pi?zdarija.
Potpisujem i bas zato mi je zao sto nece lansirat smartphone ovaj mjesec.
Odličan mobitel za još bolju cijenu!Samo da se microsoft još malo potrudi oko appova i kompatibilnosti igrica,i bit će još bolje!
Nek bu cijena kod nas do kakvih 1500 kn puna šaka brade
Po Nokia Hrvatska tečaju to se u HR sigurno neće prodavati za manje od 250€.
Ovo je stvarno dobar mobitel, posebno za tu cijenu. I dizajn isto, Nokia je stvarno napravila dobar posao za niži razred, samo da se prodaje i kod nas (vjerojatno bi trebalo biti manje od 2000 kuna). Nikakav Android po toj cijeni ne može parirati fluidnosti i ljepoti sučelja te vjerojatno kvaliteta izrade ove Nokie
Ma sve mi je jasno,mobitel je predobar,ali
mi nije jasno kako misle tu smjestit Lumiu 720?
Probably 4",960x540 sa ClearBlack,1.3Ghz Krait i tako.
Nekako mi se to čini kao osrednja vrijednost između Lumie 820 i 620,
i iznenađujuće što 820 nema ClearBlack tehnologiju.
Sve me to navodi da 820 košta previše u odnosu na ono što nudi,ali
možda Nokia ima riješenje.
I da,razmišljao sam,cijena če joj biti nekih 1800 kuna,rado bih je uzeo,ali
Xperia S mi se čini kao trenutno bolji izbor.
No svejedno,GG Nokia,Samsung i HTC jednostavno nemaju
konje za trku protiv ovih Lumia,odlične su.Taj koncept je odlično
zamišljen,izveden do kraja,optimiziranost sustava je vrhunska.
Jednostavno,Lumie imaju tu snagu i ljepotu,pored kojih svi ostali WP8 mobiteli
izgledaju kao dječje igračke,i po hardveru i po izgledu.
GG Nokia.
Ovo je jeftinije nego što sam platio Lumiu 710, ne tako davno. Nadao sam se da će Nokia izbaciti neki jeftiniji uređaj, ali nisam se nadao da će biti ovakve hardverske specifikacije i ovakva cijena. Nokia me iznenadila, u pozitivnom smislu.
ME WANTS IT, ME NEEDS IT !!! PRECIOUS
Dolazi i Lumia 505
Smarfon je vrlo lijep! Malo je bucmast ali treba vidit koliko piza u ruci. Hardware je vrh za ovu cijenu. Neću ni spominjat koliko su mi dragi WP8, od Androida mi se povraća, sry na izrazu. Cijena, po mojoj prognozi će bit oko 1870kn. Sa produženjem ugovora na 2 god oko 1100-1200 kn. Ha, može se čovik nadat :)
Mob je lijep, poznavajući Nokiu bit će brz i stabilan a i kamera će vjerovatno biti vrhunska. Eekran premalen (3,8 inča je puno puno puno premalo) al to u ovom razredu uređaja vjerovatno nije mana. 190 eura? Teško da će bit ispod dva soma.
Uz neku malu tarifu će koštati isto kao vani otključan.
Izgleda da 505 neće bit WP8 nego WP7.8. A i izgleda da je ta samo za Meksiko.
Eh,nemogu ja čekati Lumiu 720,ova mi je premala,
tako da Xperia S(or T) it is.
Već sam naviknut na Android,pa neće bit problema s prilagođavanjem.
Jedini uvjet koji gledam kod kupovine mobitela je: Sony ili Nokia.
EDIT;
Stvarno je poveći fail.Nikako nisu mogli to malo stisnut pa da prodavaju za 250 eura,koliko bi samo ljudi to kupilo kao poklon nekomu...
Baterija od 1300 mAh ?! Možda ovo ne treba uzeti kao mjerilo, ali inače bi neki smartphone s ovakvim kapacitetom baterije i tolikim zaslonom i dvojezgrenim procesorom jedva izdržao 12 sati korištenja.. Noviji modeli nemaju baterije ispod 1600 mAh. Možda sam u krivu i Nokia ima neke posebne baterije.
Zavisi kako je OS optimiziran. Moj iP4s nema tih 1600, a uredno mi baterija potraje dan/dan i pol koristenja. Ako je MS sredio WP8 kako spada, sumnjam da ce baterija u ovom slucaju biti nekakav problem :)
ništa od ovoga