LTE žestoko

poruka: 5
|
čitano: 2.073
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LTE žestoko".
13 godina
neaktivan
LTE žestoko

Iako je kriza mobiteli se prodaju bez problema tako da nek slobodno LTE krene i u HR. 

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LTE žestoko

od danas LTE dostupan i u manjim sredinama... u nekoliko mjesta.... 

http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1871

sad me zanima.. koliki je domet tih odašiljaća, tj radijus, jel bar 10km?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: LTE žestoko
ezacro kaže...

Iako je kriza mobiteli se prodaju bez problema tako da nek slobodno LTE krene i u HR. 

Upravo tako, nevjerojatno je zanimanje za nove i najskuplje modele pojedinih proizvođača. Svaki dan promatram ekipu oko sebe u javnom prijevozu, na ulici i sl. U ruci su najnoviji i skuplji modeli. Daleko od toga da nema ljudi s primjercima mobitela starih 5, 6, 7 i više godina, osobito među studentarijom koja se sama uzdržava, ali je fascinantna količlna skupljih modela u rukama ljudi, pogotov onih za koje se pitaš otkud im novac za tako nešto. No, kako su mene učili da se ne gleda u tuđi tanjur, to im pitanje neću postaviti, ali ću se svejedno čuditi tolikom broju prodanih top modela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 21:19 (propuhmajstor).
17 godina
Re: LTE žestoko
4g iznad Koprivnice. Jupi. Kak to isprobati?
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
protjeran
LTE žestoko

Stick ili mobitel koji podržava LTE.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice