Loš kvartal za HG Spot

poruka: 386
|
čitano: 82.934
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za HG Spot".
16 godina
protjeran
Loš kvartal za HG Spot

Zašto nema EBOOK READERA????

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Loš kvartal za HG Spot
Hrvoje Šavor kaže...

"Katastrofalni" web je stvar osobnog doživljaja. Baš sam se ugodno iznenadio kad sam čuo sa par strana kako je web fenomenalan, i sam sam se naviknuo svaki dan pogledat malo kakvih novotarija ima. Kada pretraživač profunkcionira u potpunosti kako bi mi htjeli bit će vrlo jednostavan. Več kad znate što točno tražite samo ćete to upisati u tražilicu i to je to.

Vjeruj mi prijatelju web vam nije fenomenalan i ljudi se smiju kad ga vide, potpuno je promašio fudbal. Dizajnerski je nikakav, blijed, bez muda, prazan....al ajde, dizajn neka ostane stvar ukusa.  Meni taj vaš web izgleda kao fix ideja pojedinca koji misli da je genijalac, nažalost iz rezultata je jasno da nije. Najžalosnije u svemu je da ste za to čudo, koje iritira posjetitelje i potencijalne kupce, vjerovatno iskrcali pozamašnu cifru novca kojeg u stvari nemate(još uvijek čekamo informaciju o koliko kuna se radi?).

Da kod vas postoji minimum samokriticnosti trebali ste pojest govno i to čudo baciti u kantu za smeće, te krenutu iznova u izradu web trgovine. Ili kako bi to rekao Ilija Čvorović:

"hajde sad sve da priznas, da kazes, jesam jeo sam govna, bas tim rijecima, bez moljenja, JESAM JEO SAM GOVNA, radio sam to i to JER SAM BIO SLIJEP I PORED OCIJU, kaznite me da  PONOVO BUDEM COVEK i okajem svoje grehe"

15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ma nije web stranica HG Spota toliko loša, ali da je cjenik skup to je. Evo gledam što imaju na AKCIJI!

Grafička kartica Asus EAH5970/G/2DIS/2GD5/A - 5399 kn

a u linksu Grafička kartica PCI-E XFX ATI RADEON HD 5970 Black Edition - 4799 kn

Očito je da je pojam akcija u HG Spotu da puno dublje zarone u novčanik kupca. To je 600 kn razlike, a links nije wepshop kao ADM.

Gospodine Hrvoje, kako to da su Vam cijene na akciji više od konkurentske regularne cijene, a ovo nije jedini primjer?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 23:01 (Anubis22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Evo nakon dužeg vremena i ja svratio opet na Šrotovu stranicu da se čudim malo. Stvarno, AKCIJA nema veze sa pameću. Mogli su tako obilježiti cili cijenik i napisat AKCIJAAAAA. A cijene su im BRUTALNE. Ma koja druga šansa ljudi moji, koga vi maslate.

I zašto pobogu nema kategorija kada odabereš komponente nego izlista sve živo i mrtvo. Npr. kod matičnih možeš izabrat proizvođača (WTF????) a nema kategorije za socket? Znači ništa se nije promjenilo od zadnjeg puta kada smo im, ovdje na forumu, dobro izasrali stranicu (to su i zaslužili).

E moj Šrot, kako su vas oderali za ovu katastrofu od stranice, a vi se čudite zašto propadate. A nikako da odgovorite koliko vas je to koštalo, a nas baš zanima Osmijeh

Njih je dva puta za redom sprdilo za stranicu, jer ako se sječate prije ove je bila ona još gluplja i ružnija koja je živila vrlo kratko.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tony kaže...

Evo nakon dužeg vremena i ja svratio opet na Šrotovu stranicu da se čudim malo. Stvarno, AKCIJA nema veze sa pameću. Mogli su tako obilježiti cili cijenik i napisat AKCIJAAAAA. A cijene su im BRUTALNE. Ma koja druga šansa ljudi moji, koga vi maslate.

I zašto pobogu nema kategorija kada odabereš komponente nego izlista sve živo i mrtvo. Npr. kod matičnih možeš izabrat proizvođača (WTF????) a nema kategorije za socket? Znači ništa se nije promjenilo od zadnjeg puta kada smo im, ovdje na forumu, dobro izasrali stranicu (to su i zaslužili).

E moj Šrot, kako su vas oderali za ovu katastrofu od stranice, a vi se čudite zašto propadate. A nikako da odgovorite koliko vas je to koštalo, a nas baš zanima Osmijeh

Njih je dva puta za redom sprdilo za stranicu, jer ako se sječate prije ove je bila ona još gluplja i ružnija koja je živila vrlo kratko.

lako bi se prešlo preko loše stranice kad bi cijene bile niske a ponuda dobra

to je ipak najbitnije,a oni to nemaju

16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Nije pitanje što nemaju,več je pitanje što imaju.Najgore od svega je što oni niš imaju,a sve nemaju.

Dosta šale:Ponuda i cijene su im katastrofalnem i nema tog weba ili uslužnog trgovca koji bi me natijeral u HG spot,jer dobro znam da ču iz njega izač praznih ruku.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Kad smo se već dotaknuli ADM-a, je istina je da se nema gdje parkirati osim u onoj uličici ali ja tamo ni ne dolazim razgledavati po 3 sata nego sve nađem na netu, zovem da potvrdim da ima i idem po to te sam vani za 2minute (jednom kada sam kupovao laptop).

I nikad ali baš nikad nisam imao problema sa ADM-om i ljudi su za svaku pohvalu, još sam jednom pitao lika za nešto neznam više što je bilo i on je rekao da je bolje da to kupim tamo i tamo jer jer kod njih skuplje ili nešto, a mogli su me zavaljat imamo i laž laž samo da kupim.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ajde da malo pohvalim HGSPOT... Osmijeh

Links = 699,00 kn

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051520&id_artikl=051.520.132

HGSPOT = 649,00 kn + besplatna dostava i mogućnost plaćanja pouzećem

http://www.hgspot.hr/43863/tvrdi-disk-eksterni-transcend-storejet

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Eto ga bravo, ne znam jel to zbog ove teme ili ne ali to se traži.

Nadam se da su to uvrstili u onaj katalog koji ostavljaju u sandučićima

EDIT:

Ako me netko pita da mu preporučim Externi 2,5 a traže me savjete cijelo vrijeme, uzeti ću u obzir i hgspot

Jedan od po meni najboljih načina je pozitivnog pr-a je preporuka korisnika, tj. kupaca, koji onda preporučuju dalje i tako se grana u beskonačnost

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 0:06 (Exploder).

0 0 hvala 0
17 godina
Hrvoje Šavor kaže...
VirtUoso kaže...

Vi ocito niste svjesni toga koliko bi svi mi bili zadovoljniji kad bi vi bili malo vise realni,a ne ove gluposti pisati:  ...

ok poradit ćemo na tome

Mislim da je ovo prvi post s kvalitetnim stavom na neku konstruktivnu kritiku - bez izvrdavanja, opravdavanja, itd.

Iskreno mislim da nikoga nije briga za vašu poslovnu / financijsku / PR-ovsku / neku desetu politiku. Držite se onoga čega mislite da je dobro, slušajte što vam ljudi govore, a rezultati će se sami pokazati. TU za stav.

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Exploder kaže...
EDIT:

Ako me netko pita da mu preporučim Externi 2,5 a traže me savjete cijelo vrijeme, uzeti ću u obzir i hgspot

Ej nemoj, pa rasprodat će sve i šta'š onda? Nevinašce

17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Misliš rasprodat će svih 5 komadaSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Da, baš to. Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Man kaže...

Ajde da malo pohvalim HGSPOT... Osmijeh

Links = 699,00 kn

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051520&id_artikl=051.520.132

HGSPOT = 649,00 kn + besplatna dostava i mogućnost plaćanja pouzećem

http://www.hgspot.hr/43863/tvrdi-disk-eksterni-transcend-storejet

u hgspotu sam ja uzeo ove godine bas par internih WD diskova, cijena im je ok, ako uzmem u obzir da bi za narudzbu od neke dr firme morao placati dostavu, a veliki je i plus sto trgovinu imam u gradu pa ako nesto ne valja, manje su komplikacije...

trebaju oni poboljsati malo ponudu, jer bih ja dao i 100 kn vise za isti proizvod da bih imao servis u gradu, medutim problem je slaba ponuda i puno vece cijene

16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Da, ta besplatna dostava je jako zgodna stvar. Naprimjer, nekakav random web shop prodaje matičnu ploču za 750 kuna, a HGSPOT za 800 kuna, no ima besplatnu dostavu, pa te ona kad bolje pogledaš košta isto. Još samo da riješe "problem" s onima koji idu sami u HGSPOT po robu, u vidu dara kao što bi bio npr. kanistar od 5 litri benzina, ili veliki sočni sendviča + hladni Pago sok od 0,675l + dvije ZET karte (za one bez automobila). Zamislite to. Ionako uvijek usput popijem i pojedem nešto, skoro svaki put kad idem kupovati hardver...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ajde prestanite kenjat po hg spotu, da imali su lose poslovanje u posljednje vrijeme, pokusavaju se popravit i gotovo.

Ovo sta je gospodin koje predstavlja HG-Spot rekako za isprobavanje stvari igranje igara na 3 tj. 6 monitora ili u 3d prikazu organiziranje turinira itd.

Nikako nije bacanje love i meni kao liku koji voli high tech proizvode je ovo savrseno, ama bas nigdje mi nisu dali da isprobam mis tipkovnicu ili podlogu u hg spotu sam i prije dobivao u ruke da isprobam te stvari nazalost hg spot di je meni bilo najbolje tj u mandiju vise ne radi..

Znaci ovo sta sve rade po meni i mojem misljenju ide im u korist i ja cu prvom prilikom opet tamo otic pogleda sta imaju i kupit ako nesto zatreban zasto ne pruzit drugu sansu ili priliku??

Ionako taj LINKS u zadnje vrijeme je posto uzasan (u zadnjih 3-4 ,mjeseca) a i cijene im nisu takoder nista posebno, a da ne pricam o sugavoj lokaciji jbte kad god dodem moram 20 puta okolo napravit da neko izade van na tom "VELIKOM" parkirnom mjestu u najboljem slucaju se parkiram na mjesto za invalide dok ne poberem kaznu..

A ovaj ADM od kada su promjenili lokaciju za mene su postali losi i nebih nikad vise otiso tamo jer stvarno se nemas di parkirat nikako uzas lokacija je katastrofa.

Ugl u hg spotu ako nista drugo nemoram se bojat za parkirno mjesto sta je jedna velika prednost a i ima bolje lokacije..

A sad evo jedna preporuka svim informaticki nastrojenim ducanima itd..

i ovo cu napisat velikim slovima.

ZASTO NITKO NEMA NIKAKAV DUCAN NA CRNOMERCU DI JE OKRETISTE TRAMVAJA DI LJUDI VRVE KO MRAVI DI JE VELIKI SUPER KONZUM I OSTALI VELIKI SHOPING CENTRI ALI HEBENO NEMA INFORMATICKOG DUCANA. bio je formel ali to je uglavnom katastrofa kakve nema sad ni njega vise nema tamo..

Ovo je preporuka i ja mislim da bi ljudi napravili poso kada bi tamo otvorili poslovnicu..

Ne diraj LINKS.... :)!

Links je savrsena trgovina, samo da jos imaju vodeno hladjenje (custom) i to bi bilo to!

Normalno nize cijene su uvijek pozeljne ali uz sve ostale pluseve nisu najbitnije!

LINKS FTW!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...

@Mislav

Kupcima preporučamo ono što je za njih najbolje i u skladu sa njihovim financijskim mogučnostima. Dakle gamerska računala npr mogu biti ona od 3500 kn pa do 60 000 kn. Gamersko računalo za manje para razveselit će nekoga tko ne može kupiti stroj od 10 000 kn, još k tome poslužit će svrsi - igranju igara, pri tom ne mislim na Jet Set Willy iz 80tih. Ako si netko ne može priuštiti stroj od 15 000 kn on je budala? Dođe na isto kao da usporediš compaq lap od 4000 kn i kažeš da je to krivo deklarirano kao "poslovno" računalo jer jedino poslovno računalo koje ti priznaješ je X301 za 15 000 kn.

Posto sam rekao da necu vise pljuvati po HG spotu... Drzat cu se toga! Iako mi je tesko suzdrzavati se nakon ovakvih postova!

Ali samo da ti kazem da si totalno u krivu! Objasni mi kako "gamersko" racunalo moze kostati 60000 kn? (ne serversko nego gamersko)!

Ako je za kupca najbolje povrce, onda ne mozes reci da je to meso i kao takvo mu prodavati zato sto nema novaca ili znanja!

Gamersko racunalo nije ono koje kosta 3500 kn! To je kao da kazes da je sportski auto onaj koji kosta 15000 kn (samo zato sto ima spjler i moze ici po cesti)!

Prestanite lagati kupcima ako zelite da vam vjeruju!

Savjet:

nitko na HR trzistu ne nudi vodena hladjenja, pa vam preporucam da ih uvedete!

16 godina
neaktivan
Sphynx kaže...
patch123 kaže...

kakve veze imaju windowsi sa lošim kvartalom hgspota ??

Imaju veze jer je na stranicama hgspota napisano da je 320gb dovoljno za filmove, igre i glazbu, pa su se odmah dežurni hrčci koji imaju po n terabajta diskova doma pobunili jer su po njima svi koji imaju manje od 500gb diskova očito retardirani...

Razlika izmedju 320 gb i 500gb je oko 100kn(kako gdje), drugo 320 gb je stvarno malo po danasnjim standardima i zahtjevima! Ili ti nista drugo ne radis u zivotu osim sto si na internetu, ali ima ljudi ukljucujuci i mene koji imaju 174 gb slika i filmica, 80+ gb glazbe, i 40 gb programa (ukljucujuci i win)! Da ne govorim o slika i filmovima koje donesem sa putovanja... Filmove koje snimam sa svojom ekipom, igrice... Normalno da i moja cura koristi moje racunalo, pa i ona trosi itd... A sta sa onima koji imaju jedno racunalo na cijleu obitelj?

Sveukupno imam oko 2,5 tb diska, i ne stedim ga ali ga ni ne zatrpavam glupostima a imam slobodno oko 500 gb sveukupno (stim da slike imam duplo na dva diska zbog sigurnosti)!

I imam samo jednu igru  instaliranu i to bf bc2.

15 godina

Stvarno su malo pretjerali, tako su prodavali računala prije 5-7 godina pa misle da mogu i danas. Problem je taj što pred 7 god. nitko nije imao internet pa nije mogao provjeriti navode na netu,

što je danas itekako moguće budući da skoro svi imaju net. Ja se slažem da se gamersko računalo može složiti i za 3500 kn (bez monitora i periferije), mogu navesti i konfiguraciju ali mi se trenutno neda. Vidim da je kod većine vas psihološki problem da moraju imati sve uber-alles komponente, ali uvjeravam vas da i na takvom računalu većina igri radi na medium postavkama.

Co7 vidim da te muči vodeno hlađenje pa evo mali hint. Vidim da se svi žalite na cijene kod nas pa vas pitam da li biste dali cca. 40% više novaca za hlađenje kod nas ili biste radije naručili vani.

Zašto bi to koštalo 40% više kod nas? Zato jer smo premalo tržište i kladim se da se na godinu ne bi prodalo ni 10 komada, a u cijenu treba uračunati troškove uvoza (transport, špedicija, certifikaciju za naše tržište od nekoliko tisuća kn jer inače riskiramo kaznu od xxx tisuća kn...) pa si vi onda računajte.

16 godina
neaktivan
The Man kaže...
Da, ta besplatna dostava je jako zgodna stvar. Naprimjer, nekakav random web shop prodaje matičnu ploču za 750 kuna, a HGSPOT za 800 kuna, no ima besplatnu dostavu, pa te ona kad bolje pogledaš košta isto. Još samo da riješe "problem" s onima koji idu sami u HGSPOT po robu, u vidu dara kao što bi bio npr. kanistar od 5 litri benzina, ili veliki sočni sendviča + hladni Pago sok od 0,675l + dvije ZET karte (za one bez automobila). Zamislite to. Ionako uvijek usput popijem i pojedem nešto, skoro svaki put kad idem kupovati hardver...

Vecina web shopova ima besplatnu dostavu iznad 500 ili 1000 kn! Tako da to za dostavu i nije neki plus( web shop vs HG spot smislu)! Ali svakako je dobro sto su to uveli.

16 godina
neaktivan
TomGun kaže...

Stvarno su malo pretjerali, tako su prodavali računala prije 5-7 godina pa misle da mogu i danas. Problem je taj što pred 7 god. nitko nije imao internet pa nije mogao provjeriti navode na netu,

što je danas itekako moguće budući da skoro svi imaju net. Ja se slažem da se gamersko računalo može složiti i za 3500 kn (bez monitora i periferije), mogu navesti i konfiguraciju ali mi se trenutno neda. Vidim da je kod većine vas psihološki problem da moraju imati sve uber-alles komponente, ali uvjeravam vas da i na takvom računalu većina igri radi na medium postavkama.

Co7 vidim da te muči vodeno hlađenje pa evo mali hint. Vidim da se svi žalite na cijene kod nas pa vas pitam da li biste dali cca. 40% više novaca za hlađenje kod nas ili biste radije naručili vani.

Zašto bi to koštalo 40% više kod nas? Zato jer smo premalo tržište i kladim se da se na godinu ne bi prodalo ni 10 komada, a u cijenu treba uračunati troškove uvoza (transport, špedicija, certifikaciju za naše tržište od nekoliko tisuća kn jer inače riskiramo kaznu od xxx tisuća kn...) pa si vi onda računajte.

Radje bi dao 40% tu! Prvo imas postarinu koja je oko 60%, onda na iznos od 400€ placas porez(jer toliko kosta vodeno hladjenje), ako nesto ode problem je sa garancijom(odnosno opet slanje) itd u nedogled! 

Ajde mi molim te sastavi racunalo "gamersko" za 3500 kn (sa  periferijama je nemoguce), a i ovako me zanima kakvo ces sastaviti.

edit: i to u HG spotu :)

Mislim da bi puno ljudi uzimalo vodeno hldjenje, ali ako ce ga neka trgovina imati ona mora imat sve komponente a ne samo crijeva ili hladnjak. Ako svejedno nesto moram uvoziti onda cu uvesti sve! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 10:10 (Co7).
15 godina

Eh, ne znam kako da stavim samo dio teksta na koji odgovaram pa se nemoj ljutiti...

Konfa: AMD AthlonII X2 250 3.0 GHZ, Matična AsRock N68C, 2 GB DDR2 RAM, HDD 500 GB, VGA ATI 4850 512 MB, kućište s 450W napajanjem, DVD prža..

Naravno nije HG Spot jer to nisam ni rekao.

Hlađenje: najveći problem je što treba imati više modela i svu opremuda bi korisnik bio zadovoljan, a za svaki model treba tzv. certifikat od državnog tijela za prodaju kod nas.

A zbog malog tržišta je to neisplativo, pogotovo kad je i prodaja najjednostavnijih konfiguracija i dijelova pala za više od 25%. Samo zamisli da vama ili roditeljima neko smanji plaću za 25%,

pa da približno vidite koji je to pad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 10:21 (TomGun).
16 godina
neaktivan
TomGun kaže...

Eh, ne znam kako da stavim samo dio teksta na koji odgovaram pa se nemoj ljutiti...

Konfa: AMD AthlonII X2 250 3.0 GHZ, Matična AsRock N68C, 2 GB DDR2 RAM, HDD 500 GB, VGA ATI 4850 512 MB, kućište s 450W napajanjem, DVD prža..

Naravno nije HG Spot jer to nisam ni rekao.

Hlađenje: najveći problem je što treba imati više modela i svu opremuda bi korisnik bio zadovoljan, a za svaki model treba tzv. certifikat od državnog tijela za prodaju kod nas.

A zbog malog tržišta je to neisplativo, pogotovo kad je i prodaja najjednostavnijih konfiguracija i dijelova pala za više od 25%. Samo zamisli da vama ili roditeljima neko smanji plaću za 25%,

pa da približno vidite koji je to pad.

I sada, sta mislis kako bi ta konfiguracija vrtila BC2 na BUG server (32slota)?  A tek iducu igricu? A recimo danas si ga kupio!

Edit: Moje je koliko jace od toga, a ja cu ga sada za koji mjesec pokloniti curi i uzeti novo! Za moje racunalo je sada tesko reci da je gemersko, odnonso nategnuto!

Kako bi bilo tvoje misljenje da kupis xbox ili ps3 i da ti neke igrice zapinju (ne odnosi se na moju konfiguraciju), ili da imas frame dropove... ili da moras igrati na losijoj grafici itd...?
Kako bi ti okarakterizirao tu konzolu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 10:50 (Co7).
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Trebaju mene unajmit, pa da im u slobodno vrijeme pišem te reklame i oglase (platit me mogu i u komponentama). U tom bi slučaju vidjeli kolika je razlika između bezveze nabacanih (djelomično točnih) stručnih termina i jednog lijepo sročenog, stilski perfektno dotjeranog teksta, kojeg možeš doslovno pjevati i usput saznati sve bitne prednosti opisanog artikla...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

1. BC2 bi vrtila normalno i igrivo sa medium postavkama na 1680x1050, dovoljno je jaka, a   košta 2x manje od tvoje koja i je itekako gamerska konfa. To što ne može vrtjeti sve na high i dalje ne znači da nije gamerska konfiguracija, jer i dalje su sve igre na tomu igrive (naravno ako ne staviš sve na max). Grafika ne mora biti mega-uber da bi se zabavljao (bar meni i većini koje znam). Čak nas nekolicina radije igramo u mreži COD2 koji i nema baš neku grafiku i to nam je zabavnije od nekih FarCry-eva, Assasina...

To što tebi npr. treba igra imati 150+ fps sa max detaljima je već psihološka granica, neki ljudi se isto zabavljaju igrajući sa svim postavkama na minimumu i ne gledaju svaki FPS i trokut da li je ispravno izgleđen i sl.   Svi ljudi ne gledaju isto na stvari i neki se na 5 god staroj konfi zabavljaju više od onih sa konfama od 20 000 kn.

Misliš da tvoja nije gamerska jer imaš psihološku granicu prilično visoko podignutu. Da usporedim to s autima. Ti npr. voziš VW Passat ili BMW 5-icu s full opremom i misliš da nije ništa naročito, tek za npr. Mercedes SLR bi rekao da je to to. A kako i sam znaš i VW Passat i BMW 5 su kod 95% populacije itekako visoka klasa.

Da ne misliš da sam nepristran i da te napadam jer to nije tako (samo diskutiram s tobom jer si on-line, mogao je biti i netko drugi) i ja sam imao sličnu konfu prije 2 godine. Uzeo sam zadnji 8400 u HG-spotu (nakon toga su im cijene otišle gore), 2 GB Geil BlackDragon memorije, 8800GT grafičku i sve je letjelo na tome i nisam se zamarao FPS-ima niti sam to testirao. Čak nisam ni pokrenuo 3DMark sve dok me kolega nije počeo s tim daviti. Konfiguraciju sam prodao nakon 1 god., a čovjek na njoj i sada igra sve igre i kaže da mu sve radi super. Velim, sve ili većina je u glavi korisnika (kako u mojoj tako i u tvojoj). To što si mi možemo priuštiti naj konfiguracije ne znači da ćemo se to više zabavljati što smo više dali za konfu.

Što se tiče HG-Spota, da ne butem off topic, smatram da se oni 99% neće izvući zbog krive politike. Otpuštaju radnike i štede na plaćama koje su ionako mali dio troškova, a najveći problem im je konkurentnost i to što su pretromi za današnje uvjete tržišta.

16 godina
Loš kvartal za HG Spot

Pozdrav!

Sjećam se dana kada je HG spot bio mali simpatični dućanćić u Brune Bušića taj i taj broj... Tamo sam sa guštom kupovao, usluga je bila super i ono najvažnije - nisam imao problema sa kvalitetom.

Onda im se dogodilo ono na što očito niti jedan trgovac u Hrvata nije imun - POHLEPA.

Izgradili su zgradurinu u Utrinama, police napunili vešmašinama, tosterima i bijelom tehnikom (?!) i ostalom robom sumnjive kvalitete namjenjenom balkanskom i bliskoistočnom tržištu   te prodavali po cijenama višim od konkurencije.

Počelu su previše sličiti Pevecu, a to je siguran put u propast.

Howgh!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Loš kvartal za HG Spot

ja ne znam šta je vama pa brijete skroz na ve-mil, hg spot, links, protis...i tako što...najbolje vam je otić u lokalnu trgovinicu IT opreme , naručite komponentu i dobijete ju po najfriškijoj cijeni !!

PS: loš kvartal je za sve maloprodajne dućane IT opreme općenito

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...
The Man kaže...

Vecina web shopova ima besplatnu dostavu iznad 500 ili 1000 kn! Tako da to za dostavu i nije neki plus( web shop vs HG spot smislu)! Ali svakako je dobro sto su to uveli.

web shopovi imaju prednost jer je manja cijena od dućana jer ne drže robu na lageru .-..sa druge strane posakat ćete svi kad budete tražili garanciju možete se žaliti upravi vodovoda

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Bilo bi zgodno da se HGSPOT skompa s Jehovinim svjedocima, pa da im oni raznose letke i ljudima dolaze doma na intervenciju u slučaju kvara. Oni i tako samo lutaju bezveze i gnjave ljude. Ovako bi bar radili nešto korisno...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
The Man kaže...
Bilo bi zgodno da se HGSPOT skompa s Jehovinim svjedocima, pa da im oni raznose letke i ljudima dolaze doma na intervenciju u slučaju kvara. Oni i tako samo lutaju bezveze i gnjave ljude. Ovako bi bar radili nešto korisno...

haha oni bi ali ih je Konikom več preduhitrio u tome haha

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice