Loš kvartal za HG Spot

poruka: 386
|
čitano: 82.730
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za HG Spot".
17 godina
neaktivan
RE: Loš kvartal za HG Spot
The Man kaže...
patch123 kaže...
mislav_01 kaže...

Procitaj slobodno predhodne 2-3 stranice pa ces vidjeti o cemu se prica i kakve veze imaju.

sad sam povezao stvari

Sad će The Man da ti malko pojasni. Naš najdraži ljubičasti HGSPOT na svojoj stranici reklamira pod "gaming računalo" jedan komp koji je nekakav teški prosjek, pa čak možda i lošiji od prosjeka i pritom navodi hrpu neistina kao činjenice. Forma tog članka tj. reklame nevalja ništa i pun je pravopisnih pogrešaka, a autor se (da sve bude bolje) potpisao svojim punim imenom i prezimenom. U svom proljetnom PDF katalogu HGSPOT reklamira ASUS HD 5570 kao grafu "Za gamere", a za socket 1156 ploču pišu kako "Podržava najjači (ili najbrži) procesor na svijetu!!!". Eto, na to ti oni troše novac kojeg navodno nemaju...

Bit će da je onaj tko im piše opise uz proizvode bio na nekom seminaru od Steva Jobsa.

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Mogli su napisati: "windows XP dobar, provijereni OS koji se i danas suvereno nosi sa svim zadacama prosijecnog korisnika, a cijenom se smiješta u povoljnija gamerska racunala te se tako našao i u našem" jer to relativno tocno? je, a da je XP bolji od Viste i Win7 jednostavno nije tocno. Namigiva

I nije bitno jel nekome nešto bitno, promašio si poantu posta mog, bitno je da se ne piše nešto sto nije tocno jer djeluje ljigavo i bezobrazno. GTS250 sigurno nije "grafička kartica je trenutno best buy u segmentu gaminga." niti je tocno "nteli procesori su već dugo vremena best buy. Kvaliteta i performanse se ne daju mjeriti s konkurentskim AMD-om". Isto tako nije tocno da intelova integrirana grafika pruza izvrsne 3D performanse. Priza neke ali ne izvrsne.

A gle i konzum garantira da je njihovo voče i povrče prirodno, je...zato kaj raste na drvetu, na ili pod zemljom...al opet prirodno možeš tumačiti na nekoliko načina.

Poanta - ja znam kaj želim kupiti kad kupujem, večina vas po forumu isto tako...nekakve smjernice po nekakvim "katalozima" su samo to...smjernice...nekom klincu koji ima đeparac 50 kn i koji mora cimati mamu i tatu da mu kupe komp to će biti super

Sad fakat za GT 250 ne kužim jer je grafička ok, nija najbolja a niti je najslabija..srednji rang, ok performanse ...na mojoj konfi sa 2.2 AMD quadom, 4GB DDR2 i GTS250 gura BF BC 2 (dakle noviji naslov) sve max osim AA...i radi bez problema.

Isto tako kada pogledam taj opis matične i tog onboard GPU-a, kad pročitam onako na prvu ruku bih pomislio da se radi o grafičkoj koja nudi solidne rezultate S OBZIROM da je onboard grafika.

Ne držim se opisa kao pijan plota, a i več sam se naviknuo da me neko želi zavaljat na svakom uglu

16 godina
protjeran
mirdaVG kaže...

S obzirom kakve cijene imaju nije ni čudno da im je loš kvartal http://www.hgspot.hr/51342/graficka-kartica-gigabyte-gv-n26so-896i 2030 kn je puno previše!

a stvarno, pa 5850 toliko kosta

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Bitno da oni plaćaju ljude da pišu gluposti i farbaju trgovine (poput one u Dubravi). Ipak je najbitniji dizajn, a ne funkcionalnost njihovih web stranica, baš kao i vanjština njihovih trgovina, a ne to da imaju povoljne cijene. Kome su još bitne cijene, kad mi Hrvati ionako seremo pare svakog jutra u ranu zoru. Zašto bi išli kupovati tamo gdje je jeftinije, kad možemo pomoći HGSPOT-u da se preko naših tankih novčanika (baš kao i krasna nam država) izvuče iz krize. Vidim da HGSPOT kopira vladu. Lažu i farbaju, umjesto da rješavaju prave probleme koji su ih i doveli u ovakvu situaciju... Svaka čast! Bravo!
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Nije da se osječam prozvanim ali eto odlučio sam napraviti registraciju i napisati koji post s obzirom da ste vrlo koristan izvor informacija s obzirom na moju funkciju u HG-u.

Moja funkcija je ta da će uglavnom o meni ovisiti to što ćete vidjeti i moči kupiti :) a u samoj postavi HG-a sam relativno nov. 

Pročitao sam da je netko napisao kako HG spot daje male plaće ovo ono sim tam, da radnici biraju HG spot a ne HG spot radnike i ostale komunističke parole. Budući da sam prije kupovao u HG Spotu, bio jedan od njihovih partnera, upoznao bivšu upravu, i upravu prije bivše itd mogu reči da se situacija dosta promjenila u smislu odnosa među zaposlenima. Do nedavno se moglo čuti u trgovini kako prodavači sjede za pultom, čačkaju uho i pričaju o svojim radničkim pravima. Sada kada prolazim kroz trgovinu čujem ponovo one priče koji proc je bolji, koja grafička je bolja, kako složiti ovo ili ono...osobno mislim da je to pokazatelj da su zadovoljni. Tak da sama izjava "radnici biraju HG" je donekle točna jer sam ga i ja odabrao iako nisam bio ugrožen ni više ni manje od svih ostalih koji rade u privatnom sektoru (kriza itd).

S obzirom da nas je tisak pokopao konstantnim kurenjem javnosti kako HG propada jer je to interesantna informacija (dok im sada npr nismo interesantni) opči puk je stekao dojam da smo mi stavili ključ u bravu. Izvlačenjem i prezentiranjem podataka van konteksta je to tako i prihvačeno. Ono što je gosp. Prpić napisao kao razlog "lošeg kvartala" je činjenica koja je utemeljena i stoji. Zaista su se ponesli fer prema ljudima koji su dobili otkaz što se nebi moglo reči za dobar dio drugih "privatnih" firmi, a dobili su otkaze opet zahvaljujući prošloj upravi.

Web stranica kao takva se i dalje razvija i upgrejda. Da je nesvakidašnja, je. Nefunkcionalna, možda. Također se slažem s nekim da je to stvar ukusa i navike. Menu sa lijeve strane, drop down izbornik i ostala klasika. Da ima nedostataka, definitivno. Usporedba broja modela koje ima HG sa brojem modela Linksa je točna jer zbog nekakvih sitnijih bugova web ne vuče sve podatke iz baze stoga nije sve ni prikazano. Sada aktivnije radimo na tome da se sve prikaže da ne kažete kako imamo 2 matične i 1 proc.

Novi logo, farbanje zgrade itd je samo želja da se pokaže da smo živi i živahni. Mnogima se logo sviđa, mnogima ne, o ukusima se ne raspravlja jer nema smisla. Mene osobno boli đon.

Po pitanju cijena, ja gledam na to ovako...ima jedan dio populacije (dobar dio) koji još uvijek nije 100% siguran što će kupiti ili još bolje kako. Ne služi se Toms Hardware stranicom i ne čita BUG i u principu dolaze kod nas po preporuku. Dođu ali i dalje nisu sigurni, žele to vidjeti (nisu male pare u pitanju), popipati, isprobati. Evo primjer baš od jučer, jedna ženskica je donesla svoj laptop uzela 10 torbi za laptop i isprobavala koja joj je bolja. HG Spot je i dalje dosta veliki pogon koji se ne može zadovoljiti sa 2-3% marže s koliko se zadovoljava one-man-web-shop. Želite li to nazvati pljačkom ili realnom situacijom? Neka netko ode u neki webshop i donese mi fotografiju police na kojoj je izložen komp sa spojenim Nvidia 3D cvikerima i neka se proba sjest i isprobat gušt igranja Call of Duty ili World of Warcraft na taj način. Ili neka mi netko pošalje sliku kako isprobava igranje Collin McRae na 3 monitora (uskoro 6). Neka neki webshop organizira LAN turnir sa 40 računala, primi sve igrače u svoj prostor (i posjetitelje), osigura gledanje fighta na 65" LCD ekranu + Logitechovim Z5400 zvučnicima, projektoru i još 2 manja 32" LCD-a.

Baš sam neki dan rekao gosp. Prpiću kako je meni (a prema postovima vidim da je i Vama) HG spot bio Disneyland. S obzirom da sam na poziciji na kojoj jesam, dat ću sve od sebe da bude opet.

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...

Nije da se osječam prozvanim ali eto odlučio sam napraviti registraciju i napisati koji post s obzirom da ste vrlo koristan izvor informacija s obzirom na moju funkciju u HG-u.

Moja funkcija je ta da će uglavnom o meni ovisiti to što ćete vidjeti i moči kupiti :) a u samoj postavi HG-a sam relativno nov. 

Pročitao sam da je netko napisao kako HG spot daje male plaće ovo ono sim tam, da radnici biraju HG spot a ne HG spot radnike i ostale komunističke parole. Budući da sam prije kupovao u HG Spotu, bio jedan od njihovih partnera, upoznao bivšu upravu, i upravu prije bivše itd mogu reči da se situacija dosta promjenila u smislu odnosa među zaposlenima. Do nedavno se moglo čuti u trgovini kako prodavači sjede za pultom, čačkaju uho i pričaju o svojim radničkim pravima. Sada kada prolazim kroz trgovinu čujem ponovo one priče koji proc je bolji, koja grafička je bolja, kako složiti ovo ili ono...osobno mislim da je to pokazatelj da su zadovoljni. Tak da sama izjava "radnici biraju HG" je donekle točna jer sam ga i ja odabrao iako nisam bio ugrožen ni više ni manje od svih ostalih koji rade u privatnom sektoru (kriza itd).

S obzirom da nas je tisak pokopao konstantnim kurenjem javnosti kako HG propada jer je to interesantna informacija (dok im sada npr nismo interesantni) opči puk je stekao dojam da smo mi stavili ključ u bravu. Izvlačenjem i prezentiranjem podataka van konteksta je to tako i prihvačeno. Ono što je gosp. Prpić napisao kao razlog "lošeg kvartala" je činjenica koja je utemeljena i stoji. Zaista su se ponesli fer prema ljudima koji su dobili otkaz što se nebi moglo reči za dobar dio drugih "privatnih" firmi, a dobili su otkaze opet zahvaljujući prošloj upravi.

Web stranica kao takva se i dalje razvija i upgrejda. Da je nesvakidašnja, je. Nefunkcionalna, možda. Također se slažem s nekim da je to stvar ukusa i navike. Menu sa lijeve strane, drop down izbornik i ostala klasika. Da ima nedostataka, definitivno. Usporedba broja modela koje ima HG sa brojem modela Linksa je točna jer zbog nekakvih sitnijih bugova web ne vuče sve podatke iz baze stoga nije sve ni prikazano. Sada aktivnije radimo na tome da se sve prikaže da ne kažete kako imamo 2 matične i 1 proc.

Novi logo, farbanje zgrade itd je samo želja da se pokaže da smo živi i živahni. Mnogima se logo sviđa, mnogima ne, o ukusima se ne raspravlja jer nema smisla. Mene osobno boli đon.

Po pitanju cijena, ja gledam na to ovako...ima jedan dio populacije (dobar dio) koji još uvijek nije 100% siguran što će kupiti ili još bolje kako. Ne služi se Toms Hardware stranicom i ne čita BUG i u principu dolaze kod nas po preporuku. Dođu ali i dalje nisu sigurni, žele to vidjeti (nisu male pare u pitanju), popipati, isprobati. Evo primjer baš od jučer, jedna ženskica je donesla svoj laptop uzela 10 torbi za laptop i isprobavala koja joj je bolja. HG Spot je i dalje dosta veliki pogon koji se ne može zadovoljiti sa 2-3% marže s koliko se zadovoljava one-man-web-shop. Želite li to nazvati pljačkom ili realnom situacijom? Neka netko ode u neki webshop i donese mi fotografiju police na kojoj je izložen komp sa spojenim Nvidia 3D cvikerima i neka se proba sjest i isprobat gušt igranja Call of Duty ili World of Warcraft na taj način. Ili neka mi netko pošalje sliku kako isprobava igranje Collin McRae na 3 monitora (uskoro 6). Neka neki webshop organizira LAN turnir sa 40 računala, primi sve igrače u svoj prostor (i posjetitelje), osigura gledanje fighta na 65" LCD ekranu + Logitechovim Z5400 zvučnicima, projektoru i još 2 manja 32" LCD-a.

Baš sam neki dan rekao gosp. Prpiću kako je meni (a prema postovima vidim da je i Vama) HG spot bio Disneyland. S obzirom da sam na poziciji na kojoj jesam, dat ću sve od sebe da bude opet.

To vam se naziva bacanje love...

Radite turnira kolko hocete postavljate 3D monitora kolko hocete no ja ne krocim u ducan dokle cijene nisu realno jednake(i da artikala ima, naravno)!

Ok je ubacit jedan put turnir da se pokaze da je HG Spot ziv...ali sve ostalo dabe!

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

4500 posjetitelja i 350 igrača se nebi složilo s tobom da je to bacanje love

0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...

Ako preporucate kupcima na nacin kao sto preporucate na vasem webu onda zalim te kupce. Vi koji ste se tu javili iz HGspota uopce nemate veze s realnoscu...Jel vi zivite od LAN turnira ili od prodaje racunala? OK za promotivnu akciju, i za pohvalu sve 5. Al pitam se koliko je od tih 4500 ljudi kupilo nešto kod vas? Petero? Nitko nece krocit u trgovinu dok su vam cijene i ponuda takve kakve jesu. No ubiti ima budala u ovoj zemlji na takvima cete i zaradit to je taj dobar dio populacije kojeg spominjete. Zenskica isprobavala torbe za laptop? Kakve to veze ima sa ovime sto mi ovdje pricamo? Cini mi se da kad sam zadnji put bio u Linksu da je bilo svega po policama, cini mi se da su cak u onom podrumu (u novom prostoru nisam bio) ADMa isto imali po policama svega. Ali ono sto je najbitnije. Brzo i lako provjerimo sto nas zanima, ne idem u lunapark da stavljam, da oprostite, debilne naocale i da se igram s naocalama, sigurno me to nece privuc u trgovinu u kojoj da u ova vremena ostavim novce. 

Zašto ne komentirate razliku u cijeni od 20%? Zasto ne komentirate katastrofalni web i tko ga je progurao? Pa recimo opis onog racunala i maticne ploce o kojima smo pricali? Shvatite da ne govorite bakama na trznici nego ljudima koji se ipak kontaju u stvar i da ne puše prazne fraze.

A što se tice dizajna. Dizajn je do jedne manje granice stvar ukusa. Inace ne bi bilo muzeja i fakulteta od raznih dizajna do arhitekture i dizajnera, vruhunskih umjetnickih dijela i slicno. Postoji nešto sto se moze nazvati objektivnom vrijednosti nekog dizajna i bez obzira jer nekoga boli dzon za to ili ne. Da ne spominjem funkcionalnost dizajna, no to je offtopic, vjerojatno prekomplicirano. "Nekome se svidja nekome ne, mene osobno boli dzon" odlican stav...I jos se malo hvalite novim webom pa onda kazete da je nefunkcionalan i bugovit. Mene ovo potsjeca na tipicni ljigez hrvatskog poslovanja. Ma zasto ja uopce više išta pišem ovdje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 18:36 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Zašto ne komentirate razliku u cijeni od 20%? Zasto ne komentirate katastrofalni web i tko ga je progurao? Pa recimo opis onog racunala i maticne ploce o kojima smo pricali? Shvatite da ne govorite bakama na trznici nego ljudima koji se ipak kontaju u stvar.

Svi mi cekamo da nam se odgovori na ovo! 

There is no spoon.
15 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...

Nije da vas cimam, ali vratite barem privremeno staru stranicu sa novim logotipom. Pa zar je tako teško promjeniti jednu .jpg datoteku i jedan css file ? To je 5 minuta posla, a i ljudi će se lakše snalaziti na vašim stranicama. One fotografije poslovnica UKLONITE sa novih stranica, jer su sramota. Izgledaju kao da ih radilo malo djete sa mobitelom. Na novim stranicama na samoj naslovnici mora biti dobro istaknut katalog u PDF-u i u Excelu.

Ja sam tražio neku Memorijsku CF karticu iznad 8 GB i nisam pronašao ništa. Poštedite kupce te muke sa pretraživanjem. Zašto nema HG Spota na Nabava.Net ? Mnogi ljudi prije kupnje hardwarea idu baš na te stranice pregledati ponudu. Ako nemožete platiti, napravite linkovnu razmjenu ili dogovorite nešto, jer ovako to nema smisla.

Recimo ako netko živi u Travnom, više mu se isplati ici u HG Spot po neku sitnicu, nego recimo tam u Feniks na Ravnice, jer će potrošiti više benzina po gradskim gužvama, nego što je cjenovna razlika.

16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Možda ljudi najviše zamjeraju HGSPOT-u baš takve stvari što pokušava biti diznilend, a ne IT trgovina. Koji je smisao postojanja IT trgovine? Prodaja svega vezanog uz to područje, a ne interna igraona za klince iz kvarta. Što čini jednu IT trgovinu bolju od druge? Bolja ponuda kupcima zanimljivih artikala uz razumnu cijenu. Zapitaj se Hrvoje zašto Links ima bazu korisnika (fanova), a znam ih puno, koji kupuju samo tamo i ne idu u ADM, Protis ili pak Diskont24 po par kuna jeftinije? Možda zato što njihova ponuda obara s nogu i jedna je od boljih (raznovrsnijih) u Hrvatskoj te (u velikoj mjeri) prati svjetske trendove. Zapitaj se zašto kad netko zatraži pomoć oko slaganja kompa ekipa slaže iz gore navedenih trgovina, a ne iz HGSPOT-a? Možda sam u prijašnjim postovima bio previše oštar, ali to je samo zato što znam da možete bolje, a opet neki vas vrag tjera da radite krivo. Slušajte kupce, jer zbog njih postojite, a ne postoje oni zbog vas. Ako budete radili na način koji kupcima paše (ponuda) ubrzo će mnogi zanemariti više cijene. Mi želimo ekskluzive, jer ponuda je dosadna. Želimo Enermax i Seasonic napajanja, BFG, EVGA i HIS grafe, EVGA, ASUS i Gigabyte matične, Noctua hladnjake i ventilatore, Lian Li kućišta, Corsair i Crucial RAM... Stavite to u ponudu i eto vam kupaca koji ne žele naručivati stvari iz Njemačke...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Ajde prestanite kenjat po hg spotu, da imali su lose poslovanje u posljednje vrijeme, pokusavaju se popravit i gotovo.

Ovo sta je gospodin koje predstavlja HG-Spot rekako za isprobavanje stvari igranje igara na 3 tj. 6 monitora ili u 3d prikazu organiziranje turinira itd.

Nikako nije bacanje love i meni kao liku koji voli high tech proizvode je ovo savrseno, ama bas nigdje mi nisu dali da isprobam mis tipkovnicu ili podlogu u hg spotu sam i prije dobivao u ruke da isprobam te stvari nazalost hg spot di je meni bilo najbolje tj u mandiju vise ne radi..

Znaci ovo sta sve rade po meni i mojem misljenju ide im u korist i ja cu prvom prilikom opet tamo otic pogleda sta imaju i kupit ako nesto zatreban zasto ne pruzit drugu sansu ili priliku??

Ionako taj LINKS u zadnje vrijeme je posto uzasan (u zadnjih 3-4 ,mjeseca) a i cijene im nisu takoder nista posebno, a da ne pricam o sugavoj lokaciji jbte kad god dodem moram 20 puta okolo napravit da neko izade van na tom "VELIKOM" parkirnom mjestu u najboljem slucaju se parkiram na mjesto za invalide dok ne poberem kaznu..

A ovaj ADM od kada su promjenili lokaciju za mene su postali losi i nebih nikad vise otiso tamo jer stvarno se nemas di parkirat nikako uzas lokacija je katastrofa.

Ugl u hg spotu ako nista drugo nemoram se bojat za parkirno mjesto sta je jedna velika prednost a i ima bolje lokacije..

A sad evo jedna preporuka svim informaticki nastrojenim ducanima itd..

i ovo cu napisat velikim slovima.

ZASTO NITKO NEMA NIKAKAV DUCAN NA CRNOMERCU DI JE OKRETISTE TRAMVAJA DI LJUDI VRVE KO MRAVI DI JE VELIKI SUPER KONZUM I OSTALI VELIKI SHOPING CENTRI ALI HEBENO NEMA INFORMATICKOG DUCANA. bio je formel ali to je uglavnom katastrofa kakve nema sad ni njega vise nema tamo..

Ovo je preporuka i ja mislim da bi ljudi napravili poso kada bi tamo otvorili poslovnicu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 19:27 (toxic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
The Man kaže...
...Noctua hladnjake i ventilatore... Stavite to u ponudu i eto vam kupaca koji ne žele naručivati stvari iz Njemačke...

Upravo tako.

Evo ovo http://www.noiseblocker.de/de/produkt_luefter_multiframe-mf12_p.php ne mogu nigdje u Hrvatskoj kupiti, a i na e-bayu ili ne dostavljaju u Hrvatsku ili je visoka postarina iz USA (barem onih par puta sto sam trazio po e-bayu).

Da mi neka trgovina ponudi ovakvo nesto vjerovatno bi bio cest gost u njoj i za druge artikle...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Nema vise it booma u hrvata trziste je zasiceno pa je stoga tesko ovim gigantima sa svojim velikim prostorima.Tesko je prodat robe da se pokrije prostor ,rezije , zaposlenici ,lager.Jos kad se pokusas izvuc bez neke ponude egzotike u nas koja bi eventualno nagnala na kupovinu kod tebe nema tu kruha .Trebali su jedan centar ostaviti i biti nekaj ko tehnomax za stariju ekipu koja nejde po supama i ne ceka robu par dana ali ond i napuniti prostor robom po normalnoj cijeni.Islo bi tesko da robe ima po normalnoj cijeni a kamoli ovako

1 0 hvala 0
17 godina
Tcherot kaže...

Nema vise it booma u hrvata trziste je zasiceno pa je stoga tesko ovim gigantima sa svojim velikim prostorima.Tesko je prodat robe da se pokrije prostor ,rezije , zaposlenici ,lager.Jos kad se pokusas izvuc bez neke ponude egzotike u nas koja bi eventualno nagnala na kupovinu kod tebe nema tu kruha .Trebali su jedan centar ostaviti i biti nekaj ko tehnomax za stariju ekipu koja nejde po supama i ne ceka robu par dana ali ond i napuniti prostor robom po normalnoj cijeni.Islo bi tesko da robe ima po normalnoj cijeni a kamoli ovako

Si ti vidio u WEST Gateu Tehno Market?? e pa ta tako treba poslovat a i Technomax takoder tamo ima slicnu ulogu nesto pre dobro bar meni..

17 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...

Nije da se osječam prozvanim ali eto odlučio sam napraviti registraciju

Greška u startu Osmijeh Koliko pamtim, nitko iz HgSpota tko se registrirao na Bugov forum, nije ostao u firmi dulje od nekoliko mjeseci.

15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

@Mislav

Kupcima preporučamo ono što je za njih najbolje i u skladu sa njihovim financijskim mogučnostima. Dakle gamerska računala npr mogu biti ona od 3500 kn pa do 60 000 kn. Gamersko računalo za manje para razveselit će nekoga tko ne može kupiti stroj od 10 000 kn, još k tome poslužit će svrsi - igranju igara, pri tom ne mislim na Jet Set Willy iz 80tih. Ako si netko ne može priuštiti stroj od 15 000 kn on je budala? Dođe na isto kao da usporediš compaq lap od 4000 kn i kažeš da je to krivo deklarirano kao "poslovno" računalo jer jedino poslovno računalo koje ti priznaješ je X301 za 15 000 kn.

Lan turnir je organiziran (i to nije posljednji) u suradnji sa mnogim partnerima. Što misliš zašto neki brandovi/proizvođači idu i korak dalje pa financiraju putovanja "profi" timova na natjecanja doslovno gurajuči im lovu i komponente u ruke? Očito to sve nema smisla...A koliko je ljudi kupilo nešto taj dan i nije baš pravilno postavljeno pitanje, koliko će se ljudi vratiti ponovo u HG spot da pogledaju ponudu i nešto kupiti to je drugi par rukava.

I kao što rekoh, nije realno da netko (bilo tko) na tržištu ima apsolutno sve najpovoljnije. Također nije realno da nakon takvog kraha HG stane na noge u roku od mjesec/dva.

"Katastrofalni" web je stvar osobnog doživljaja. Baš sam se ugodno iznenadio kad sam čuo sa par strana kako je web fenomenalan, i sam sam se naviknuo svaki dan pogledat malo kakvih novotarija ima. Kada pretraživač profunkcionira u potpunosti kako bi mi htjeli bit će vrlo jednostavan. Več kad znate što točno tražite samo ćete to upisati u tražilicu i to je to.

Vezano za razliku u cijeni, sami članovi foruma su vrlo jednostavno to objavili među prvih 20 postova pa pročitajte tamo :)

To što me "boli đon" znači da imam neutralan stav, da se mene pita logo bi bio više borgovski, onako zelenkasto crni :D, al eto, ne pita me niko ;)

@Vatra

Koliko znam, a sad sam provjerio, na naslovnici je istaknut onaj krug sa popisom artikala na akciji. Nije baš u PDF-u ili XLS-u, ali služi svrsi. Eto ovo je konstruktivan prijedlog koji ću predložiti dalje.

Sada sam upisao i CF kartica u pretraživać i dobio listu kartica...mislim da je to najbolji pristup ako znate točno što se traži. No kao što rekoh, postoji mogučnost da je lista nepotpuna. 

@man

Disneyland ili ne uvijek sam volio pogledati što ima novog, pogotovo ako to mogu vidjeti "u živo" a ne na netu ili novinama. Mislim da je malo neozbiljno sve sagledati iz svoje perspektive. Svatko tko je pogledao film u 3D-u ili malo poigrao COD otišao je sa osmjehom na licu, bilo da se radi o gospodinu od 50 godina koji se možda na tren vratio u djetinjstvo ili o klincu od 15 kojem je dati 4500 kn za komplet ipak malo too much. No onda s druge strane sada uspoređujemo neke druge trgovine s HGom i pričamo kako oni imaju super ponudu, a upravo o tome i ja pričam. No prije nego što krenemo u krivom smjeru moram naglasiti kako je istina da naša ponuda nije "savršena", ponovo konstruktivna sugestija na kojoj ću poraditi.

Ekskluziva je fora no s obzirom da danas svi imaju sve od svuda teško je tako nešto nači (lokalno).

0 5 hvala 0
16 godina
Loš kvartal za HG Spot

Ljudi moji, zaposlenici HG Spota. Da ste toliko nisko pali, od vas nisam očekivao. Registracija na forum i opravdavanje svoje tvrtke je postupak dostojan jednog kradljivskog upecaj.hr (znaju svi na što mislim). Zar su tolikom lancu trgovina bitni "par" kupaca s foruma?

Umjesto da trošite vrijeme na pisanje zidarskih postova, primite se barem stranice, ako već ne ničega drugog, te ju pokušajte napraviti funkcionalnom..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

hebi ga, sad je gotovo :p

viš gosp. Prpić je lukavo postao preko usera od kolegice iz marketinga

17 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...

"Katastrofalni" web je stvar osobnog doživljaja. Baš sam se ugodno iznenadio kad sam čuo sa par strana kako je web fenomenalan, i sam sam se naviknuo svaki dan pogledat malo kakvih novotarija ima. Kada pretraživač profunkcionira u potpunosti kako bi mi htjeli bit će vrlo jednostavan. Več kad znate što točno tražite samo ćete to upisati u tražilicu i to je to.

Evo ja sam prvi put nakon godine dana otisao na hgspot.hr...

WTF je ono??? Lici na neke zute stranice a ne IT store...   Cak je i VeMil imao bolje stranice od vasih...

In Control
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ljudi moji, zaposlenici HG Spota. Da ste toliko nisko pali, od vas nisam očekivao. Registracija na forum i opravdavanje svoje tvrtke je postupak dostojan jednog kradljivskog upecaj.hr (znaju svi na što mislim). Zar su tolikom lancu trgovina bitni "par" kupaca s foruma?

Umjesto da trošite vrijeme na pisanje zidarskih postova, primite se barem stranice, ako već ne ničega drugog, te ju pokušajte napraviti funkcionalnom..

ne bavimo se svi dizajniranjem weba, a i sad je pol 9, na TV-u "ljubav u selu" il kak se več zovu ove šugave TV serije, pes je prošetan, i mene muči visok ping u BC2 pa mi se neda bit nečija meta...možda ponovo MassEffect instaliram

17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Tko uredjuje onaj cjenik sa katastrofalnim opisom artikala? Jesus....

There is no spoon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Loš kvartal za HG Spot

Slabe su vam te akcije, ako se isti proizvod (od recimo 3K kuna) moze naci i za nekoliko stotina kuna jeftinije na drugom mjestu. Meni osobno na 3300, usteda od preko 300 kuna nije mala.

Iste akcije kao i prije - napisano akcija, ali bez ikakvog smisla. Tu se mozete ugledati recimo na linksove subotnje akcije.

O ostalome necu, pogotovo ne o cjeniku, samo se nadam da ce se srediti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

kak to misliš katastrofalni opis artikla?

17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Vi ocito niste svjesni toga koliko bi svi mi bili zadovoljniji kad bi vi bili malo vise realni,a ne ove gluposti pisati:

Dalje nisam citao,ne vrijedi...

There is no spoon.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 20:37 (VirtUoso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Vi ocito niste svjesni toga koliko bi svi mi bili zadovoljniji kad bi vi bili malo vise realni,a ne ove gluposti pisati:

Dalje nisam citao,ne vrijedi...

ok poradit ćemo na tome

16 godina
neaktivan
Hrvoje Šavor kaže...
VirtUoso kaže...

kak to misliš katastrofalni opis artikla?

Može jedna zamolbica. Natjeraj ljude da uz važnije artikle ubace link koji vodi na stranicu proizvođača gdje je isti "službeno" opisan. To nije problem za napraviti, a jako je korisno onim ljudima koje zanimaju svi detalji. Garantiram ti da će vam to biti ogroman plus koji će mnogima izmamiti osmijeh na lice. Također, jako zgodan feature bio bi i da napravite nekakav brojač koji bi registrirao na koje artikle je najčešće kliknuto, odnosno koji su najčešće pretraživani. Tako bi pouzdano znali kojim artiklima treba zatrpati skladište, a koji kupcima uopće nisu zanimljivi. Od ekskluziva koje sam spomenuo Enermax napajanja i Noctua hladnjake/ventilatore ne drži nitko u Hrvatskoj što je po meni jako glupo pošto se radi o proizvodima koji su među najpopularnijim i najpoželjnijim u IT svijetu. Eto vam prilike za ekskluzivu koja nije rizik i ima svoj potencijalni krug kupaca u koji bi svrstao i samog sebe. Hvala ti što si došao na forum i to nikako nije sramota i glupo kao što je netko maloprije napisao, nego jako lijepa gesta koja pokazuje da vam je stalo do bivših, sadašnjih i budućih kupaca! Lijep pozdrav Hrvoje i slobodno svrati malo češće na Bug Online.
16 godina
protjeran
Loš kvartal za HG Spot

ono sto bi ja volio vidjeti je je konverter sa extended mini usb na 3.5mm audio i/ili video i to bi i u skupom hgspotu kupio :)

btw, ako netko zna gdje ima(ne gdje bi moglo biti) za kupiti slobodno mi pm

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 21:13 (grimyHR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Vista je govno ako je piratska i ako nema barem jedan SP gore. Ne drobi neutemeljene gluposti. Na Visti sam proveo dane igranja i mjesece rada u autocadu, ligtwaveu i slicno. Nikakvih problema. Sustav se treba odrzavat, treba pazit kako surfaš i treba imat azuriran antivirus, kao na svakim windowsima. Tako da to sto ti pricas su bajke i urbani mitovi  o Visti. Koja je sasvim dobar OS, bolji od XPa. Win7 je takodjer odlican ako nije pirat. Meni BF2 savršeno radi i na Visti i na Win7 i oba OSa su 64bit original. Prije ce bit da je do korisnika nego do OSa kao sto je to slucaj u 90% situacija.

Reklamirat XP kao bolji od Viste ili Win7 za bilo šta je čista laž jer to jednostavno nije točno. To sto je tebi 320gb prazno ne znaci da je nama ostalima, mislim da je to na knap po današnjim standardima, pa jedan full HD film ima 10ak GB. Jedan Age of Conan ima koliko preko 20gb? Da ne govorim kako vecina ljudi danas ima pozamašne kolekcije kojekakvih slika, filmova, mp3, serija i slicno. Osobno imam 1.5TB puno. Od toga je skoro citav taj HD koji oni reklamiraju za dovoljan pun stvarima koje nemaju veze sa zabavom. Što raznih projekata, programa za rad, do slika, videa i slicno od osnovne škole pa do danas (ekskurzije, izlasci, terenske nastave, voznje biciklom i slicno).

Opis tog racunala je čista neutemeljena reklama, prazni izrazi koji ce zavarati samo neiskusnog korisnika kao i onaj za onu maticnu ploču. Danas kupovat racunalo i uzimati XP nema logike nikakve.

Svi ste se tog računala uhvatili ko' pijan plota....

Oglas je nespretno koncipiran, no sve se svodi na to da se takvo računalo s originalni OS-om teško može igdje složiti za slične novce, no svi i dalje pljuju samo po oglasu, a nitko ne spominje smiješno nisku cijenu, što dovoljno govori o tome koliko je nekome uopće bitno kaj hgspot radi, već je većini cilj samo pljuvati po istome, a ove mutave komentare vezane za napajanje neću niti komentirati...

Probajte u ADM-u složit računalo s istim komponentama pa cete vidjeti kolika će mu biti cijena

Strašno mi je vidjeti broj ljudi koji je ovdje jedva dočekao da se nešto loše dogodi hgspotu, pa da mogu do mile volje pljuvati, no kako bi rekao onaj drvosječa Pandža, to je vaša sramota, a svaka čast onima koji imaju smisla za konstruktivnu kritiku...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

kakve veze imaju windowsi sa lošim kvartalom hgspota ??

Imaju veze jer je na stranicama hgspota napisano da je 320gb dovoljno za filmove, igre i glazbu, pa su se odmah dežurni hrčci koji imaju po n terabajta diskova doma pobunili jer su po njima svi koji imaju manje od 500gb diskova očito retardirani...

Zed's dead baby, Zed's dead...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice