Zanimljivo koliko ovdje ima objesne djece sa puno predrasuda.Valjda vam roditelji nisu pruzali dovoljno paznje kad ste bili jos mladji pa sad lijecite frustracije ovdje. Da vam navedem jedan primjer iz svoje kupovine u HGSpotu.Dosao sam kupiti graficku karticu u HGSPOT koja je kostala 1600 kn,a ista ta kosta u Linksu 1399 kn. Kad sam vidio da je cijena veca za 200 kn,to sam napomenu prodavacu koji je istog trenutka nazvao centralu i na moje iznenadjenje i kratkog razgovora mi je rekao "Nema nikakvih problema,cijena graficke je sada 1398 kn".Fino izbacio 1398 kn i otisao kuci pjevajuci. Dakle nemojte se bahatiti i popricajte sa ljudima jer imaju direktivu da reagiraju na cijene i napomene kupaca. Naravno,to ne mozete jer prdite iz naslonjaca i ne da vam se ustati
I ja se cudim tolikoj zlobi. Kakvo je to vrijeme doslo...
Ovima koji prizivaju cijene ADM-a i Protisa. A tko su ti? Nikad cuo za njih, a nagledao sam se kojekakvih "informatickih firmi". Osim toga, pokusajte vi otvoriti firmu, imati na lageru dovoljno robe i platiti sve dobavljacima i redovito isplatiti placu zaposlenima. Web ducani snose puno manji rizik od firme koja ima lager. Sve im je placeno 100% unaprijed. Mogu raditi u nekoj prcvarnici umjesto u lijepom prostoru, kao sto mnogi i rade. Zar je mudrost otvoriti takvu firmu? Pa takvi moraju prodati vagone robe da bi ista zaradili i jos se maltretirati s balavurdijom koja spaljuje graficke kartice i maticne ploce dan prije isteka jamstva. Imajte hrabrosti pa se upustite u takav biznis.