Lenovo objavio velik porast zarade

poruka: 12
|
čitano: 1.169
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo objavio velik porast zarade".
16 godina
neaktivan

Ja sam mislo da je lenovo drži do kvalitete, iz tog razloga moj prvi laptop prije godinu-dvije je upravo lenovo, i to ne bilo kakav, nego think pad, što bi značilo da su najbolji.

Već kroz par mjeseci prilikom zatvaranja-otvaranja ekrana čuje se neko ko pucketanje.. Također više nije mogao da se na pola pritvori jer bi se postepeno zatvarao (što tek kad je kupljen nije bio slučaj). To i ne bi bilo čudno, ali sami su reklamirali kako može, ne znam tačno, dosta puta da se poklapa i da će raditi kao nov.

Onda sam mislio da ću nakon što instaliram windows 8 (a bila sedmica) dobiti sav lenovov softver, oni njihovi alati dodatni, kad evo do dan danas nemaju ga.. imaju samo neku light verziju, a pazi, laptop je star 1-2 godine. Čak se taj moj laptop prodavao i sa windows 8, ali ja iz nekog razloga morao uzeti sa win 7 pa sam ga nadogradio.

Zatim nakon godinu dana problem sa najboljom tastaturom.. jednostavno 1-2 tipke sada se ponašaju i zvuče "jeftino". Također su se skoro sve tipke izlizale, vide se sva slova, ali je ta crna plastika kao izlizana (pokušao očistiti i ne može), izgleda nešto kao "masno" na tipkama, ali ne može se obrisati, valjda izgubilo neku svoju boju, odnosno onu "hrapavost" na tipkama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 17:00 (cristaln).

1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Lenovo objavio velik porast zarade
cristaln kaže...

Ja sam mislo da je lenovo drži do kvalitete, iz tog razloga moj prvi laptop prije godinu-dvije je upravo lenovo, i to ne bilo kakav, nego think pad, što bi značilo da su najbolji.

Već kroz par mjeseci prilikom zatvaranja-otvaranja ekrana čuje se neko ko pucketanje.. Također više nije mogao da se na pola pritvori jer bi se postepeno zatvarao (što tek kad je kupljen nije bio slučaj).

Onda sam mislio da ću nakon što instaliram windows 8 (a bila sedmica) dobiti sav lenovov softver, oni njihovi alati dodatni, kad evo do dan danas nemaju ga.. imaju samo neku light verziju, a pazi, laptop je star 1-2 godine. Čak se taj moj laptop prodavao i sa windows 8, ali ja iz nekog razloga morao uzeti sa win 7 pa sam ga nadogradio.

Zatim nakon godinu dana problem sa najboljom tastaturom.. jednostavno 1-2 tipke sada se ponašaju i zvuče "jeftino". Također su se skoro sve tipke izlizale, vide se sva slova, ali je ta crna plastika kao izlizana (pokušao očistiti i ne može), izgleda nešto kao "masno" na tipkama, ali ne može se obrisati, valjda izgubilo neku svoju boju, odnosno onu "hrapavost" na tipkama.

Vjeruj mi nemože bit gore od DELL hvala bogu da dell daje 3 godine garancije inace ja bi svoj laptop bacio u smeće. Hard disk rikno , bios u komi , izašlo je 18 update-a za bios otkad sam kupio komp. Već imam dead pixel na ekranu a laptop ima godinu i po dana.

16 godina
neaktivan

Imao sam iskustva sa DELL Inspiron - katastrofa :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 17:07 (cristaln).

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
cristaln kaže...

Imao sam iskustva sa DELL Inspiron - katastrofa :D 

Imam ga trenutno - katastrofa. :D

http://isvijet.com.hr
16 godina
neaktivan

haha :D

14 godina
protjeran

A kaj ne napišeš koji model imaš? Nije iste kvalitete onaj za 3 i 8 soma, ne?!

Crkva je zlo 21. stoljeća
17 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

A kaj ne napišeš koji model imaš? Nije iste kvalitete onaj za 3 i 8 soma, ne?!

Imam Dell Inspiron 5520 sa i3 core procesorom + ATI grafuljom.

Zadovoljan sam performansama, konfiguracija je dovoljna da pokrene GTA IV na 40+ FPS kad se prilagode detalji, ali pregrijavanje ga ubija. Dok je bio novi jos se mogo nekak hladit, ali nakon pola godine je vec poceo stucat, nakon 5 min se dogadjaju uzasni FPS dropovi.  Sad zuji i kad treba i kad netreba. Bio je na servisu 3 puta, svaki put su rekli to tak mora bit, reko sam oke i necu ga vise vracat. 

Tj. ako kupite DELL u Htvatskoj prakticki nemate garanciju, bar kak trenutno funkcioniraju...

http://isvijet.com.hr
17 godina
cristaln kaže...

Već kroz par mjeseci prilikom zatvaranja-otvaranja ekrana čuje se neko ko pucketanje.. Također više nije mogao da se na pola pritvori jer bi se postepeno zatvarao (što tek kad je kupljen nije bio slučaj). To i ne bi bilo čudno, ali sami su reklamirali kako može, ne znam tačno, dosta puta da se poklapa i da će raditi kao nov.

Ako se radi o T seriji, onda si zaista imao lošu sreću. T serija je nepoderiva iz mog iskustva. Imao T42 od 2005 do 2011 koji je prošao sito i rešeto po svijetu. Zamijenio ga je T520 koji ga prati u stopu što se tiče kvalitete i robusnosti. Jedini problem koji sam imao s T42 je kad sam ga rastavljao da propušem malo pustinjski pjesak pa sam polomio par tipki. Na moje iznenađenje, zamijenili su cijelu tipkovnicu besplatno jer sam imao nekakvo worldwide jamstvo. :)

12 godina
neaktivan
Imao sam lenovo i imali smo savršen odnos"MRZIO SAM GA, A IMAO SAM OSJEČAJ I ON MENE" Izlizane tipke, pregrijavanje, doduše poklopac je radio, a omiljeno i jedinstveno vjerojatno za moj je prijavljivanje power surge on usb hub(što se onima na servisu nikada nije uspjelo desiti-možeš misliti) zahvaljujuči tome sam imao jedan divan doživljaj, donesu neki poslovni partneri neku prezentaciju na usb ključu (odbijam napisati usb štapić) uštekam ga vidim prezentaciju, onda dobim poruku power surge on usb hub, nema više usb ključa i onda vrtnja palcima, pa dok su im poslali iz firme na naš e-mail, divota.
NIKADA VIŠE LENOVO-nabijem ih sve kao mamić.
Sada imam apple macbook air, imao sam i pro preporodio sam se, fino bootcamp instaliraš windozere gore i nikakvih problema.
Hvala Vam lenovo prešao sam u drugi tabor.
Ps. Oprostite ekipo neznam više koji je bio ali znam da sam ga prije nekih godinu i pol platio 7000 kuna, imao ga šest mjeseci i poklonio u dobrotvorne svrhe...
11 godina
neaktivan
cristaln kaže...

Također su se skoro sve tipke izlizale, vide se sva slova, ali je ta crna plastika kao izlizana (pokušao očistiti i ne može), izgleda nešto kao "masno" na tipkama, ali ne može se obrisati, valjda izgubilo neku svoju boju, odnosno onu "hrapavost" na tipkama.

to sa tipkovnicom sam i ja imao sa HP laptopom koji sam platio 9k kuna, Ne odma nego nakon 2 godine. Nije to do boje nego do plastike, jednostavno se ona izglanca s vremenom.  Ja mislim da ti je jedino rješenje da izglacas i ostale tipke pa ce izgledati kao da si gatakvom i kupio

jedino mozda pazi da ne obrišes slova :D 

Gle više nemam taj laptop prodao ga prosle godine i vratio se na PC, mogu reći da imam to izlizanje i na tipkovnici za pc.  

16 godina

A niste se zapitali da mozda previse tipkate kad izlizete tipkovnicu? :P Salu na stranu, ja sam imao 5 godina Toshibu i mogu reci da podosta visim na laptopu i puno tipkam (sto po forumima, facebooku i skype, sto kodiranje) i niti jedna tipka se nije izlizala. Dan danas ocistim tipkovnicu i ko nova je (dobro, malo je savijena jer sam lupao sakom). Sad imam Asusa i vidjet cu dal ce i njegova tipkovnica ostat neizlizana. Iako me na njemu trenutno muci nesto s driverima pa tipkovnica povremeno guta slova.

Lenovo laptopi mi djeluju cisto OK. Dvoumio sam se izmedu Asusa, Lenova i Della i ipak mi je bolje sjeo Asus a po vasim komentarima mi je drago da sam ga uzeo :) ali sve je to danas ista pasta; sta god uzmes, uvijek ce postojati neki problemi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kod mene je Lenovo T430u, prvi think pad ultrabook. Mislim da je koštao oko 1000$, odnosno sa nekim popustom 750$ (valjda pred božić), američka cijen (kod nas bi bilo x2)

Ne znam da li bi uzeo ponovo neki lenovo think pad, možda su neke druge marke još lošije.. ali samo govorim da sam očekivao mnogo više od laptopa, s obzirom da su oni kao kvalitetni i izdržljivi. 

Tastatura jest dobra (osim štose izlizala + dvije tipke do sad zvuče jeftino), trackpad je dobar bakođer.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice