Ja sam danas kupio Bug. "Pa bumo vidili." rekli su slepci.
Ja sam danas kupio Bug. "Pa bumo vidili." rekli su slepci.
I ja.
ČEmu td, pa mogu teoretizirati sa kupnjom 100 komada bez ljutnje, dajte malo skulirajte :)
Mislio sam 10 komada, jel to bolje?
Ajd sad palci gore....
Kupim 2 Buga, sebi i bratu. Dva zadnja na kiosku (@ Redakcija; Pošaljite ih još na Krk, nema ih nigdje)
Naravno otvorim svoj prelistam, pošaljem kod.
Dođe brat doma i kažem mu da je ovaj otvoreni 35kn, ovaj u najlonu 50kn.
Na to me pita: "Pa dobro iz kojeg si iskoristio kod?"
Je li legalno ako kupim 100 brojeva i pošaljem kodove na isto ime i prezime? Nema da ne dobijem :) Mislim, dobro svima, veće mi šanse, časopis se prodaje....:)
badave se trudiš, zvjerka je moja i da kupiš sve preostale bugove to ide k meni doma
Bez obzira jel nagradna igra il ne za 23000 kn je 8GB RAM premalo... Za doslovce pola te cijene imam računalo (HPovo znači još nabijena cijena zbog brenda) koje od ovog ima nešto lošiju grafu i malo slabiji procesor te HDD (1.5TB) umjesto SSDa. Ali OK nagrada je nagrada definitivno!
A za trecinu cijene kupis kombiniranu perilicu i susilicu rublja. E moj logik, promasio si nick. Znaci isplatljivije je kupiti racunalo kojem je zbog branda nabivena cijena a cinjenica kako ovo ima bolje komponente je nebitna??
Gle to je bilo pred par godina zato kažem lošiji inače komponente nisu lošije. Znači sa slično jakim speckama (ne zaboravimo da je tad bio doseg tehnologije manji) i brendiranom cijenom upola jeftiniji od ovog. Razumiješ Logiku sada?
Kupim 2 Buga, sebi i bratu. Dva zadnja na kiosku (@ Redakcija; Pošaljite ih još na Krk, nema ih nigdje)
Prvi put čujem da postoji Bug bez najlona !? .... te, da je ovaj u najlonu skuplji
Po toj logici bi ovaj u najlonu trebao koštati 35 kn a ovaj bez najlona 25.
Svašta.
Prvi put čujem da postoji Bug bez najlona !? .... te, da je ovaj u najlonu skuplji
Svašta.
Are you serious????????????
Đaba se nadate kad će nagradu opet dobit neka fiktivna osoba iz neke vukojebine. Ista stvar je sa lotom. Kažu dobio netko iz tog sela i nikad se ne sazna tko je.
Đaba se nadate kad će nagradu opet dobit neka fiktivna osoba iz neke vukojebine. Ista stvar je sa lotom. Kažu dobio netko iz tog sela i nikad se ne sazna tko je.
kod bugovih nagrada se znalo tko je jer je nagrada obično u roku par dana išla u oglas.
i ja da dobijem tu nagradu stavil bi na prodaju u oglas...ali za 4-5godina valjda
Da,
Kad sam ja zadnji Bug kupio (veljača 2012) nije bilo Bug časopisa bez najlona, unutra je bio DVD i svaki primjerak je koštao 35 kn.
OMG
Ja sam kupio nakon duže vremena od cca par godina iako je kriza, radi nagradne igre i dobrih tema u ovom br.
Svašta.
Di si bio kad se pamet djelila?
Di si bio kad se pamet djelila?
Na HWBotu, fejkao rezultate.
Da,
Kad sam ja zadnji Bug kupio (veljača 2012) nije bilo Bug časopisa bez najlona, unutra je bio DVD i svaki primjerak je koštao 35 kn.
Ajde sad lijepo polako rijec po rijec, sa razumijevanjem ponovno procitaj sto je onaj tip napisao.
Fino se opusti, popij jedan zeleni caj, duboko disi, i ako ni onda ne budes skuzio zasto su te popljuvali, objasnit cemo ti.
Ajde sad lijepo polako rijec po rijec, sa razumijevanjem ponovno procitaj sto je onaj tip napisao.
Fino se opusti, popij jedan zeleni caj, duboko disi, i ako ni onda ne budes skuzio zasto su te popljuvali, objasnit cemo ti.
Lutak !
Da završimo pijepisku putem postova, nego, znaš li ti koji je taj lik i što je radio na hwbotu i zašto je cijela hrvatska zajednica zbob njega bila banirana.
Tu su bili malo veći lumeni za OC od mene (na hwbotu) i nije mi jasno što pokušavaš reći s tim egocentričkim nastupom !?
Lp
Lutak !
Da završimo pijepisku putem postova, nego, znaš li ti koji je taj lik i što je radio na hwbotu i zašto je cijela hrvatska zajednica zbob njega bila banirana.
Tu su bili malo veći lumeni za OC od mene (na hwbotu) i nije mi jasno što pokušavaš reći s tim egocentričkim nastupom !?
Lp
1. O cemu ti sad opet prica, kakav HWbot sad ima veze s ovim sto sam ja rekao.
2. Proguglaj znacenje rijeci "egocentrik" tako da ubuduce znas kad se ta rijec koristi. jer mi se cini da ne znas tocno znacenje te rijeci posto se uopce ne uklapa u kontekst recenice.
a) Meni "nije jasno" kako su dosli do zbroja konfiguracije na tocno zadnje znamenke "22.999,00" kn? Zasto recimo zbroj nije tocan i zasto nije lakse napisati "~23.000,00"? Čemu to osim marketinških trikova?
b) Ako časopis "Bug" košta cca 35 kn, znači 22.999,00 / 35 = 657 BUG brojeva = 54 godina (ako ide još Mreža onda je još manje...)
P.S. ispravljeno, brzo sam brojao.
Ovo 27 godina mi nije jasno?
Oprosti, a ja sam isto mislio da je u celofanu 25 kn, a kad sam ga kupio otvorio sam bug i upisao kod isto kao i onaj bug od 35 kn. Tak sad mi nije jasno jel ja ne budem dobio ovaj kompijutor ili šta?

Jedno pitanje, dali se radi o Gigabyte G1 Sniper Z87 ili Gigabyte G1 Sniper 5 Z87 MBO?
takav stand slican je blizu mene isto ! posto me boli k za dvd i sto je na njemu :P uvijek uzemem bez najlona ! fino profitirash
Jedno pitanje, dali se radi o Gigabyte G1 Sniper Z87 ili Gigabyte G1 Sniper 5 Z87 MBO?
radi se o "obicnoj" g1 sniper z87! kad su vec pretjerivali mogli su slobodno staviti "peticu"
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4802#na
Onda ta konfa ne kosta 23.000kn nego 21.000kn.
Jedino ako taj monitor ne košta 3000kn+, a ne košta.
Onda ta konfa ne kosta 23.000kn nego 21.000kn.
Jedino ako taj monitor ne košta 3000kn+, a ne košta.
neznam cemu td no evo tko nezna citati
Nisam ja, čisto da kažem, od mene imaš TU.
u linksu ima neki slican koji kosta skoro 3000kn, sad dali je ovaj iz nagradne bolji i skuplji osobno neznam!lp
Pa dečki pogledajte moju konfiguraciju iz srednje vijeka. Ja bi bio sretan da me i zajbu na 1. April ali niti to. Bolje se roditi bez k...a nego bez sreće, jer ako imaš sreće i on će ti narasti.
Kaže stara kineska poslovica. :-((((