tako treba ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šejtanlidžikar! mašala džemindžurluk furunuš džidora okrpimli!
Končar je njemačka firma pa tako ne čudi ovo jer da je domaća već bi bila u stečaju a tajkun u zatvoru...(51% je vlasništvu simensa).Ali je lipo za vidit dobre vjesti..
Svaka čast! Turska je fino tržište, nadam se da će biti još poslova.
Končar INEM nije u vlasništvu siemensa.
Končar je njemačka firma pa tako ne čudi ovo jer da je domaća već bi bila u stečaju a tajkun u zatvoru...(51% je vlasništvu simensa).Ali je lipo za vidit dobre vjesti..
Samo je Končar KPT 51% u vlasništvu siemensa. Ima još 20 drugih končara.
A i oni ne mogu propast jer su u vlasništvu države i što zeznu ispeglaju porezni obveznici :D
http://www1.biznet.hr/HgkWeb/do/simplesearch/results
Probajte pogodit koji od njih najbolje posluje???? HMMM ..
Fiancijska izvješća državnih firmi su uvijek namještena da ne pokažu nikakav profit, I gubitaši i profitaši imaju šaku kuna plusa na kraju godine, a novci se izvlače za tko zna koje svrhe.
To svakako ali mi nije jasno kad strana firma kupi hrv gubitničku firmu ta firma u 99% slučajeva počne poslovat pozitivno...
Mislin u hrv poduzećima se masno krade (konobari kradu iz kase prodaju svoje boce pica) mehanicari prodaju neorginalne djelove kao orginalne doktori šalju ljude u popodnevne smjene(privatno) profesori primaju plave kuverte škverani kradu aluminij bakar itd itd jeli jbn problem uvesti malo reda i kontrole ?? Hep u gubitcima (WTF????) i tako jos na 10 tak firmi koje ne b trebale bit u minusu imaju veći minus od mene na bankovnom računu...
PS
Čitako kako je Podravka odustala od proizvodnje vode jer joj to nije profitabilno??? Mislin UAE saudijska arabija itd i njima se to ne isplati ?? da san ja netko i nesto tog direktora bi zatvorio jer smatran da je poludio ili mu je u interesu radit protiv naše države....
Novac na računu firme nikome nije zanimljiv, pa ni samom vlasniku. I on gleda kako da ga izvuče na svoj račun.
A zamisli samo da si na čelu drzavne firme. sjebeš 5 miliona da 1 izvučeš a porezni obveznici to nadoknade.
Radi, radi Rade Končare, ne daj da se strojevi ohlade...
..tko nije lud, tko nije jak, taj nije Končar manijak...trallatralla