Končar oprema Tursku elektroprivredu

poruka: 11
|
čitano: 2.010
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Končar oprema Tursku elektroprivredu".
16 godina

tako treba ...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

šejtanlidžikar! mašala džemindžurluk furunuš džidora okrpimli! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 11:35 (Ajar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Končar je njemačka firma pa tako ne čudi ovo jer da je domaća već bi bila u stečaju a tajkun u zatvoru...(51% je vlasništvu simensa).Ali je lipo za vidit dobre vjesti..

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Svaka čast! Turska je fino tržište, nadam se da će biti još poslova.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Končar oprema Tursku elektroprivredu

Končar INEM nije u vlasništvu siemensa.

17 godina
neaktivan
Re: Končar oprema Tursku elektroprivredu
Horatio_Hornblower kaže...

Končar je njemačka firma pa tako ne čudi ovo jer da je domaća već bi bila u stečaju a tajkun u zatvoru...(51% je vlasništvu simensa).Ali je lipo za vidit dobre vjesti..

Samo je Končar KPT 51% u vlasništvu siemensa. Ima još 20 drugih končara.

A i oni ne mogu propast jer su u vlasništvu države i što zeznu ispeglaju porezni obveznici :D

13 godina
neaktivan

http://www1.biznet.hr/HgkWeb/do/simplesearch/results

Probajte pogodit koji od njih najbolje posluje???? HMMM ..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fiancijska izvješća državnih firmi su uvijek namještena da ne pokažu nikakav profit, I gubitaši i profitaši imaju šaku kuna plusa na kraju godine, a novci se izvlače za tko zna koje svrhe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To svakako ali mi nije jasno kad strana firma kupi hrv gubitničku firmu ta firma u 99% slučajeva počne poslovat pozitivno...

Mislin u hrv poduzećima se masno krade (konobari kradu iz kase prodaju svoje boce pica) mehanicari prodaju neorginalne djelove kao orginalne doktori šalju ljude u popodnevne smjene(privatno) profesori primaju plave kuverte škverani kradu aluminij bakar itd itd jeli jbn problem uvesti malo reda i kontrole ?? Hep u gubitcima (WTF????) i tako jos na 10 tak firmi koje ne b trebale bit u minusu imaju veći minus od mene na bankovnom računu...

PS 

Čitako kako je Podravka odustala od proizvodnje vode jer joj to nije profitabilno??? Mislin UAE saudijska arabija itd i njima se to ne isplati ?? da san ja netko i nesto tog direktora bi zatvorio jer smatran da je poludio ili mu je u interesu radit protiv naše države....

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novac na računu firme nikome nije zanimljiv, pa ni samom vlasniku. I on gleda kako da ga izvuče na svoj račun.
A zamisli samo da si na čelu drzavne firme. sjebeš 5 miliona da 1 izvučeš a porezni obveznici to nadoknade. 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Radi, radi Rade Končare, ne daj da se strojevi ohlade...

..tko nije lud, tko nije jak, taj nije Končar manijak...trallatralla

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 22:17 (Cold Steel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice