Irska će u potpunosti prestati ulagati u neobnovlj

poruka: 15
|
čitano: 2.368
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Irska će u potpunosti prestati ulagati u neobnovlj".
16 godina
neaktivan

S druge strane, u SADu... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A mi kupujemo nazad poluraspadnutu i zastarjelu INAu.

Moj PC  
15 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo je žešća debilana kojom samo "odgovornost" otklanjaju od sebe. sve to što prodaju netko (kupac) će nastaviti upotrebljavati i jednako dalje zagađivati. prelijevanje iz šupljeg u prazno. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
Re: Irska će u potpunosti prestati ulagati u neobn

irska spojena na UK grid a bit ce uskoro i na francuski, koji pak imaju nuklearke.

slicno ko i njemacka, koja se rjesava nuklearki al svejedno uvozi dio energije iz svicarske i francuske.

btw, u irskoj, juzno od corka (u moru) je ogromno naftno/plinsko polje, i to ce nekom dat i oprat ruke od prljavstine.

s wikipedie:

Ireland is a net energy importer. Ireland’s import dependency decreased to 85% in 2014 (from 89% in 2013).

Ireland is connected to the adjacent UK National Grid at an electricity interconnection level of 9% (transmission capacity relative to production capacity).[4] In 2016, Ireland and France agreed to advance the planning of the Celtic Interconnector, which if realized will provide the two countries with a 700 MW transmission capacity by 2025

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 11:54 (nixass).
12 godina

Kao što su i Tesle u stvari automobili s motorom u cloudu. To što oni rade na struju ne znači da znaju kako se ta struja proizvodi.

Sjetite se samo kako su se punili na Jelačić placu u Zagrebu, kad je bio reli.

2 1 hvala 0
17 godina
Ajar kaže...

ovo je žešća debilana kojom samo "odgovornost" otklanjaju od sebe. sve to što prodaju netko (kupac) će nastaviti upotrebljavati i jednako dalje zagađivati. prelijevanje iz šupljeg u prazno. 

Nisi u pravu, tvojoj "stručnoj analizi" nedostaje 8 milijardi EUR-a koje će usmjeriti u obnovljive izvore energije kako bi ta energija postala 1) široko dostupna 2) cijenom konkurentna. Tako ozbiljan zaokret u državnoj gospodarskoj politici vezanoj uz strateški bitne izvore energije nije od jučer i kao tek pao s kruške poput tvog bisera... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 13:07 (Jazzer).
17 godina
neaktivan
Jazzer kaže...

Nisi u pravu, tvojoj "stručnoj analizi" nedostaje 8 milijardi EUR-a koje će usmjeriti u obnovljive izvore energije kako bi ta energija postala 1) široko dostupna 2) cijenom konkurentna. Tako ozbiljan zaokret u državnoj gospodarskoj politici vezanoj uz strateški bitne izvore energije nije od jučer i kao tek pao s kruške poput tvog bisera... 

tako je. ako ti meni prodaš svoju staru dizelašku kramu (koju si nemilice derao 15 godina) i kupiš sebi npr. teslu, ti si heroj ekologije a ja zločinac koji i dalje zagađuje zrak barem 100 puta više nego što ti možeš doprimijeti čistoći. m-da. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
14 godina
neaktivan
Mislis da irskoj znaci nesto 8 milijardi? Ocito ne, kad odbijaju 13 appleovih... Haha

#lopovskadrzava
HAKOSUKA
17 godina
neaktivan

Jedino sto ima smisla s obzirom na globalne zahtjeve za energijom su nuklearne elektrane na fuziju koje su jos godinama izvan dohvata. Sve ostalo je iluzija i kako kaze Ajar, prelijevanje iz supljega u prazno.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

7 3 hvala 2
11 godina

Da, lijepo gesta Irca prema prirodi. 

Al' mene zanima da li oni misle sve svoje energetske potrebe(električna energija) dobivati isključivo iz obnovljivih izvora energije.

O.K., kada prodaju konvecionalne izvore energija, dal' misle i dalje koristiti energiju dobivenu na taj način?

Jerbo, ovako na prvu mi se čini da je to ono, tipa....Ne zagađujem prirodu, al' koristim energiju koja ju zagađuje??

Licemjeri prema prirodi?

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ajar kaže...
Jazzer kaže...

tako je. ako ti meni prodaš svoju staru dizelašku kramu (koju si nemilice derao 15 godina) i kupiš sebi npr. teslu, ti si heroj ekologije a ja zločinac koji i dalje zagađuje zrak barem 100 puta više nego što ti možeš doprimijeti čistoći. m-da. 

Pa jesi, odgovornost je prebacena na tebe. Druga stvar je sto te boli kiki za okolis.

17 godina
neaktivan
kapetan_ajkula kaže...

Pa jesi, odgovornost je prebacena na tebe. Druga stvar je sto te boli kiki za okolis.

da ali je konačan rezultat jednak. niš nismo postigli. 

17 godina
nixass kaže...

slicno ko i njemacka, koja se rjesava nuklearki al svejedno uvozi dio energije iz svicarske i francuske.

Zato im ne smeta graditi nuklearku od 2 mlrd. u JAR-u.

11 godina
protjeran
Ajar kaže...
kapetan_ajkula kaže...

da ali je konačan rezultat jednak. niš nismo postigli. 

Pa covjek nije kupio dizel, znaci nije se povecao broj novih dizel aparata.

10 godina
neaktivan

U Hrvatskoj bi ova vijest zvučila ovako: "Žestoka rasprava u saboru, pokušava se usvojiti strategija razvoja elektroenergetskog sustava za razdoblje od 1945. do 1950. Govori se da bi ova strategija hrvatsku mogla odvesti čak sedamdeset godina unaprijed."

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice