iPhone 6S imat će 2 GB RAM-a?

poruka: 115
|
čitano: 16.436
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 6S imat će 2 GB RAM-a?".
14 godina
Re: iPhone 6S imat će 2 GB RAM-a?
Kako nije... pa samo sa svojim google store racunom upadnes na mob i to je to.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
Uzas, kursor te ne doceka na istom mjestu, debakl.
18 godina
Poceo sam pisati mail baki za struklje, uhvatilo me da hocu zamjenit 5s za sesticu, odem u tekom i izkesiram 7000 koje su me zuljale u levom dzepu i kupim, ukucam svoj ajfon racun i ceka me mail za zavrsit di sam stao - kolko sira ide na 2 role struklja? Poslano baki. Hvala ti Apple na toj mogucnosti. Olaksao si mi zivot jako.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
18 godina
protjeran
koza.nostra kaže...
Uzas, kursor te ne doceka na istom mjestu, debakl.

A fotke i poruke?

18 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
Poceo sam pisati mail baki za struklje, uhvatilo me da hocu zamjenit 5s za sesticu, odem u tekom i izkesiram 7000 koje su me zuljale u levom dzepu i kupim, ukucam svoj ajfon racun i ceka me mail za zavrsit di sam stao - kolko sira ide na 2 role struklja? Poslano baki. Hvala ti Apple na toj mogucnosti. Olaksao si mi zivot jako.

Dobro, ja pretjerujem po jednoj strani - ti po drugoj. Nije toliko bitno da nastaviš točno di si stao jer se to radi jednom godišnje ili rjeđe; ali s time hoću reći koliko je to kvalitetno i moćno riješeno na iOS-u. 

No, moraš priznati da je backup podataka na androidu daleko od toga.

11 godina
protjeran
Koristim paralelno iOS i Android i da, na iOSu je bolje rijeseno, ali nije vrijedno prepucavanja.
18 godina

Kao da mjenjamo uredjaje svaki tjedan (ok, posto dosta experimentiram sa custom romovima dode mi na isto). Znaci prvo pokretanje, google me pita hocu li se ulogirati sa svojim racunom, potvrdim i logiram se, pita me koje podatke zelim povuci (uredjaj koji sam zadnji koristio), izaberem i GG. Povlaci mi sve podatke, aplikacije, slike, videe, ali nema ovaj dio sa pisanjem maila baki. Zbilja je premocan taj backup na ajfonu. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

Kao da mjenjamo uredjaje svaki tjedan (ok, posto dosta experimentiram sa custom romovima dode mi na isto). Znaci prvo pokretanje, google me pita hocu li se ulogirati sa svojim racunom, potvrdim i logiram se, pita me koje podatke zelim povuci (uredjaj koji sam zadnji koristio), izaberem i GG. Povlaci mi sve podatke, aplikacije, slike, videe, ali nema ovaj dio sa pisanjem maila baki. Zbilja je premocan taj backup na ajfonu. 

aha da baš. u mokrim snovima

18 godina
Egregični kaže...
ukay1000 kaže...

aha da baš. u mokrim snovima

Hoces se okladiti u svu materijalnu/pokretnu/nepokretnu imovinu koju posjedujes da je tako? 

11 godina
protjeran
Dajte dobro je. Titanium backup.
17 godina

edit: nebitno

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 4:09 (kunof00).
18 godina
protjeran
koza.nostra kaže...

naravno. + rootanje. divno rješenje

tko mi riješi prebacivanje poruka uz vibera ima gajbu pive po želji.

11 godina
koza.nostra kaže...

kakav titanium, kakve gluposti, jel problem prijavit se svojim mailom i pricekat par minuta da se sve vrati kako je bilo ?

osim ako nisi iskljucio sinkronizaciju na prijasnjem uredaju pa ti nije radio backup imenika, kalendara, drive-a, slika, videa, glazbe, aplikacija, podataka u aplikaciji, bookmarka, maila i ostalih gluposti sto ti inace stoji ukljuceno po defaultu na svakom androidu..

titanium je bio must have dok google nije imao sinkronizaciju svega, i inace je dobar kad hoces napraviti vise backup-a odjednom, pa vratiti koji ti odgovara (uglavnom kod kemijanja sa kernelima, romovima i sl.), jer google backup imas samo jedan (zadnje stanje)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 12:55 (digitall).
18 godina
protjeran
digitall kaže...

kakav titanium, kakve gluposti, jel problem prijavit se svojim mailom i pricekat par minuta da se sve vrati kako je bilo ?

osim ako nisi iskljucio sinkronizaciju na prijasnjem uredaju pa ti nije radio backup imenika, kalendara, drive-a, slika, videa, glazbe, aplikacija, podataka u aplikaciji, bookmarka, maila i ostalih gluposti sto ti inace stoji ukljuceno po defaultu na svakom androidu..

To je super. ako radi. sve uključeno kod mene, a na kraju nema niti jedne aplikacije na novom telefonu. kontakti prebačeni na pola, call log zaboravio. sms prebacivao pomoću druge aplikacije.

i da, daj mi objasni kako natjerati 4.4.4 uređaj na pretraživanje telefona za kontakte, aplikacije i sve drugo u telefonu? sve uključeno, a google po defaultu pretražuje samo web ili samo kontakte ili... kužiš kaj hoću reći.

dakle, androidaši, just works?

18 godina
Na lollipopu se ulogiraš svojim računom i GG. Ako si imao uključen cloud backup pri friškom startu (factory reset, novi uređaj nebitno) će ti ponuditi da li želiš povratiti. I ne samo to već i s kojeg uređaja određenu aplikaciju. Znači ako na samsungu imam jednu aplikaciju, a na nexusu drugu, na trećem uređaju mogu povratit obje. Preferencije tipkovnice i zvuka se vraćaju isto (jel ima to na ios?). Napravio sam to 100 puta i svaki put radi. Titanium mi na lollipopu nema baš smisla.
15 godina
ukay1000 kaže...
Na lollipopu se ulogiraš svojim računom i GG. Ako si imao uključen cloud backup pri friškom startu (factory reset, novi uređaj nebitno) će ti ponuditi da li želiš povratiti. I ne samo to već i s kojeg uređaja određenu aplikaciju. Znači ako na samsungu imam jednu aplikaciju, a na nexusu drugu, na trećem uređaju mogu povratit obje. Preferencije tipkovnice i zvuka se vraćaju isto (jel ima to na ios?). Napravio sam to 100 puta i svaki put radi. Titanium mi na lollipopu nema baš smisla.

Ima. Svejedno radio backup preko itunesa ili clouda. Sve ostaje isto, neprocitani mailovi, call log, poruke, aplikacije. Kao da si uzeo mobitel nakon pol sata nekoristenja a ne nakon povlacenja backupa. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
18 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

velim da nije lizalica već kitkat a stari uređaj je jb.

18 godina
protjeran

Šta je sad ovo? Nema odgovora na konkretan problem, a toliko pričate kako je na andoridu sve moćno ili bolje od appleovih rješenja...

Izazov, vrlo jednostavan. Plaćam (simbolično, dakako) onom koji mi pronađe besplatno rješenje. Besplatno iz principa, jer su na iosu ove stvari besplatne, baš kao na pc-u.

Imam kod sebe dva potpuno ispravna uređaja. Jedan je sony sa 4.1. androidom, drugi htc sa 4.4.4.

Želim prebaciti podatke sa starijeg na noviji, naglasak na viber poruke.

To bih na iphoneu napravio s par klikova u bilo kojoj kombinaciji uređaja. ako netko misli reći da je to lako jer je iphone samo jedan, taj neka mi nađe oficijelni način kako da prebacim ovakve podatke sa sonya na sony, može biti čak identičan model. Hvala unaprijed. Za kompenzaciju se možete javiti na PM

1 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Tebi se bas svađa?
15 godina
koza.nostra kaže...
Tebi se bas svađa?

Ja bih prije kazao da je čovjek realan!! 

Makar pomalo offtopičari, ali njegov problem ima i glavu i rep, i nema koncizno konkretno kvalitetno rješenje, i to ga pere, i to je to!! 

Da je barem pitanje do OS-a, tu se postavlja pitanje samo jednog brenda, a niti tu ne funkcionira kako se šika, hahahahaha!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 15:38 (ATJLučko).
17 godina
odjavljen

ATJ-Lučko i Egergični (alergični?), ne je*ite po tavanu.

Prije sam imao Xperiu U (Android 4.0.4) i onda sam kupio ovaj Prestigio (4.4.4 KitKat). Prebacio je sve aplikacije, kontakte, SMSove, slike iz galerije, podatke iz nekih aplikacija (settingse - one koji su napravljeni kako treba, u fuš aplikacijama to ne radi uvijek ali zato ide Titanium) i call log. Dakle, sve što me zanima i što mi treba. I naravno, postavke telefona (wifi ključevi, APNovi, potrošeni data promet, display i audio postavke)...

To što ste vi nesposobni (ili ste ugasili Google Sync i Backup) je isključivo vaš problem.

Što se tiče Vibera i poruka, ako je problem prebaciti jedan jedini .zip file sa jednog moba na drugi onda stvarno u k**** sa tehnologijom...

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 16:01 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
9 0 hvala 1
18 godina
@Ergernigcni. Javi se dok na iosu stavis u donji desni cosak neku ikonicu aplikacije na praznom ekranu, dok ces joj moci promjeniti velicinu, izgled, nacin animacije pri pokretanju ili ju jednostavno pretvoriti u live ikonicu.
11 godina
protjeran
Jeste vi ponosni kad vas mobitel moze nesto sto tuđi ne moze? Njemu je valjda dobar takav kakav je, da mu je potrebno vise - imao bi tvoj.
13 godina
ukay1000 kaže...
@Ergernigcni. Javi se dok na iosu stavis u donji desni cosak neku ikonicu aplikacije na praznom ekranu, dok ces joj moci promjeniti velicinu, izgled, nacin animacije pri pokretanju ili ju jednostavno pretvoriti u live ikonicu.

I to je najbitnije kod kupovine telefona?

17 godina
neaktivan
Meni je najbitnije da SW izgleda minimalistički, i da radi na barem 60 fpsa, da mogu programirati različite taskove (Tasker - bez da dodirujem telefon), da mogu pristupiti USB storage i koristiti telefon kao flash memoriju, da imam pregledan pristup fajlovima na memoriji i da sve te osnovne funkcije između računala i mobitela mogu obavljati bez ikakvog dodatnog softvera, uz najstandardiziraniji kabel :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
18 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

ATJ-Lučko i Egergični (alergični?), ne je*ite po tavanu.

Prije sam imao Xperiu U (Android 4.0.4) i onda sam kupio ovaj Prestigio (4.4.4 KitKat). Prebacio je sve aplikacije, kontakte, SMSove, slike iz galerije, podatke iz nekih aplikacija (settingse - one koji su napravljeni kako treba, u fuš aplikacijama to ne radi uvijek ali zato ide Titanium) i call log. Dakle, sve što me zanima i što mi treba. I naravno, postavke telefona (wifi ključevi, APNovi, potrošeni data promet, display i audio postavke)...

To što ste vi nesposobni (ili ste ugasili Google Sync i Backup) je isključivo vaš problem.

Što se tiče Vibera i poruka, ako je problem prebaciti jedan jedini .zip file sa jednog moba na drugi onda stvarno u k**** sa tehnologijom...

Da da, sve radi ako aplikacije nisu fuš, jada dada bada, pa rootanje pa titanium i tak. no dobro, sam ti budi sretan sa svojim šta već imaš - baš me briga.

Imam konkretan problem i, ako hoćeš, lijepo molim, daj mi objasni koji je to viberov zip file i kako da dođem do njega, krajnje ozbiljno pitam. treba mi to i nemoj seruckati kako google sve radi i da sam ja glup podesiti ga. kako se već bune da sam offtopic, može i na PM.

18 godina
protjeran
ukay1000 kaže...

i tko sad pada na formu, dizajn?

ovo ti nije trebalo...

Javi se ti kad na jedan klik+search string dobiješ bilo koju aplikaciju iz telefona, kontakt ili bilo kakav drugi podatak koji si ikad spremio ili zaprimio u telefon! a ne da ti prvo ponudi rezultate s interneta dok je ono što trebaš skriveno ispod tipkovnice ili nemoguće izvesti.

Javi se kad ćeš moći u jednom kliku urediti kontakt na ekrančini od 5 inča!. Evo to su funkcionalne, praktične, svakodnevne stvari koje trebam desecima puta dnevno... i ne mogu se načuditi da su te najčešće potrebne stvari još uvijek u 1984. godini u odnosu na iOS.

14 godina

Pa sve to mozes na bilo kojem mobitelu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Što to točno, šime? i kako?

14 godina
Egregični kaže...
SimeKZ kaže...

Što to točno, šime? i kako?

Prvo. Da, što to tocno jer ovo gore nista nema smisla sta si napiso. 

Ako mislis napraviti search aplikaciju koju god zelis na mobitelu i sta god imas na mobitelu... samo stisnes u meniu search i upises sta zelis. 

Uredivanje kontakta. Eto, ne moras jedan klik napravit, moras 2... big deal... slozim kako zelim da mi LED lampica blica, intenzitet, glazba ( koju god ja zelim ), slika koja da se pojavljuje... da li zelim da mi bljesakalica blica kad me zove... itd... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice