iPad od sutra u prodaji u Hrvatskoj!

poruka: 416
|
čitano: 52.435
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad od sutra u prodaji u Hrvatskoj!".
16 godina
Prednost netbooka je tipkovnica i sto moze stajati na povrsini bez ikakvih stalaka. Ipad je dobar dok ga držiš u rukama, a što ako samo želim da mi je otvoren dokukent/stranica i zeli pisati na neki papir? Onda moram ili kupiti dock za njega(sto nije lose ali diže cijenu i smanjuje portabilnost) ili ceš ga pokusati nasloniti na nesto ako je moguce. Na faksu recimo u onim malim kkupama bi ipad morao biti polozen na klupu sto je ipak neprirodnihe nego da je ekran pod kutem kao prijenosnik.

Tako da u smislu ucenja prijenosnik je po meni bolji, zbog te dve stvari. Ipad je vise za surfanje, slike/video igre i apppve i tu je po meni definitvno za klasu bolji u prikazivanju i funkcioniranju od netbookova plus ima jacu bateriju.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: iPad od sutra u prodaji u Hrvatskoj!
cekpi kaže...
alen-c kaže...
Da zakljucim: tablet + 3G =stvarno nepotreban trošak (iako postoje iznimke)

ako ćemo iskreno, tablet sam po sebi je nepotreban trošak

Kako kome. Ako vec imaš dobar smartphone i laptop onda recimo da je.

Ali opet ako imaš tek prosjecan mob i samo desktop komp a imaš puno knjiga u PDFu

i treba ti neki uređaj za korištenje neta na faxu, neko bilježenje i sl.tablet je prilicno zgodna solucija.

Prije bi rekao da su netbookovi nepotrebani trošak. 

A i uzmimo u obzir da su tableti novost i tek se to tržište pokrenulo. 

Tako da ce cijene vremenom padati. Nisu ni netbookovi bili na pocetku 2000kn, vec 4000kn, ali kako

pada potražnja i dolazi konkurencija cijena im sve više i više pada...

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
protjeran
cekpi kaže...
alen-c kaže...
Da zakljucim: tablet + 3G =stvarno nepotreban trošak (iako postoje iznimke)

ako ćemo iskreno, tablet sam po sebi je nepotreban trošak

ako cemo iskreno, i ovaj tvoj post je nepotreban gubitak dragocijenog vremena pa si ga svejedno napisao.  isto kao i ovaj moj :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 19:13 (ansha).
17 godina
neaktivan

ja sam prodao lap...

imam poslovni, a privatno koristim iphone i ipad...

PC imam doma pa kad mi zatreba koristim njega, ali mi je lap, ipad potpuno zamjenio, jer sam na tom lapu radio samo surf, mail, i kakav sitni zapis...

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja volim jesi cevape s lukom i kajmakom i pri tom raditi na racunalu. Da li mi netko moze reci kako bi pri tom mogao raditi na iPadu? Hvala!

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@hacker-ri

Hoces reci prodao si DRUGI lap. Znaci ipad ti nije zamijenio lap vec lap ne koristis za mail surfanje i sitni zapis.

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 19:15 (logic).
15 godina
neaktivan
kvark kaže...

Meni se posebno svidja ona funkcinalost da mogu skinuti ili napraviti svoj softver i staviti ga na iPad i onda to radi. Ili cekaj... hm... ne radi!

Pozdrav djeci i Bugovcima!

Baš šteta što ne postoji jailbreak i što je izrada aplikacija za iOS kvantna znanost pa to rade i srednjoškolci i fino zarađaju {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
17 godina
neaktivan
logic kaže...

@hacker-ri

Hoces reci prodao si DRUGI lap. Znaci ipad ti nije zamijenio lap vec lap ne koristis za mail surfanje i sitni zapis.

da, oprosti na pismenoj nejasnoci...

naime, na tom laptopu nikad nisam nista ozbiljnije i zahtjevnije radio dok sam bio van stana, a da to nije bilo vezano za posao (a za to imam poslovni laptop)

Pazi naslov

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 19:36 (Hacker-ri).
17 godina
A jel se dobije kakav stalak s njim da ga mogu recimo posadit na stol i gledat film, ili to moram kupit odvojeno?
Recimo switcheasy daje superjednostavne a odlicne male stalke za iphone u kompletu sa zastitnim kucistima...
15 godina
neaktivan
alen-c kaže...
kvark kaže...

Meni se posebno svidja ona funkcinalost da mogu skinuti ili napraviti svoj softver i staviti ga na iPad i onda to radi. Ili cekaj... hm... ne radi!

Pozdrav djeci i Bugovcima!

Baš šteta što ne postoji jailbreak i što je izrada aplikacija za iOS kvantna znanost pa to rade i srednjoškolci i fino zarađaju {#}

Da fakat izrada aplikacije za iOS je ono trivijalnost trivijalnosti, onda sam ja uber glup jer eto aktualna je u 3-4 mjesecu izrade i još sigurno pola od toliko da bude za objavu.

Svaka čast očito su danas djeca uznapredovala, samo ne znam gdje su te uber popularne srednjoškolske aplikacije koje mlate silnu lovu {#}

I'm from Hollywood
14 godina
neaktivan

Oce trebat stat u red ili to nije telefon, pa se ekipa na to ne pali??

0 0 hvala 0
16 godina

o hvala bogu da je dosao vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad stigao u Hrvatsku!

fuck off

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Da fakat izrada aplikacije za iOS je ono trivijalnost trivijalnosti, onda sam ja uber glup jer eto aktualna je u 3-4 mjesecu izrade i još sigurno pola od toliko da bude za objavu.

Svaka čast očito su danas djeca uznapredovala, samo ne znam gdje su te uber popularne srednjoškolske aplikacije koje mlate silnu lovu{#}

Evo jedne, doduse, ovaj jos nije ni u srednjoj skoli i app je free..

17 godina
neaktivan
iPad stigao u Hrvatsku!

Zaboravio sam što sam htio napisati

EDIT: jbte! Gdje su našli tako veliki iPhone!

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 20:56 (momak).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marohas kaže...
civicar kaže...

Kad izadje dvojka, najjednostavnije je po nju u Austriju otic. ( za slucaj da budemo opet ovoliko morali cekat )

Ko ima para za iPAD ima valjda  i za otic do Graza. :D

Kad se objavi dvojka ni u USA neće biti odmah dostupna, pa još koji mjesec dok dođe do Austrije....

Koliko se sjećam, nije se baš odmah mogao kupiti iPad u Grazu.

Nije bio odmah dostupan u Austriji, ali je od srpnja prosle godine http://www.slashgear.com/ipad-hits-austria-belgium-hong-kong-ireland-luxembourg-mexico-netherlands-new-zealand-and-singapore-this-friday-1994611/ 

Prosle godine je krenuo u prodaju u Americi od 1.4. Ako bude identicno i ove godine ( a ako je suditi po iphoneu bit ce ) to znaci dva mjeseca do novog modela.

Tako da nevidim razloga za kupnju ovog iPada sada, pogotovo ( ako je opet suditi po iphoneu) sto ce drugi model biti vjerojatno dosta unaprijedjen.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

Naravno da se opće ne čudim što nisu naveli kompletnu promotivnu ponudu od T-mobilea jer štite svoje bijelo govno vip

Šta mislis da bug zarađuje na tvojim komentarima?

BFBC2: Drugar
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
woodgamesfx kaže...

Svaka čast očito su danas djeca uznapredovala, samo ne znam gdje su te uber popularne srednjoškolske aplikacije koje mlate silnu lovu{#}

Da samo vidi recimo koliki je broj malo starijih developera i kakav je posao postao izrada "trivijalnih" aplikacija, mada i ova aplikacija je OK , svaka čast dečku.

I'm from Hollywood
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Samo 8 mjeseci kasnimo, nismo loši {#} a za mjesec-dva nam dvojka izlazi xD

Ali me iznenađuje cijena od 4000kn, puno manje nego nekakvih 7000kn koliko košta galaxy tab. Mislim da će sada i u oglasnicima pasti cijena{#}

je, ali s galaxyjem mozes i telefonirati. veliki sam stovatelj appleovih proizvoda u jednom segmentu ali ovo je preskupa (da je i 2000kn) i nedovrsena igracka.

15 godina
neaktivan

ima tu kod mene jedan lik galaxy i ne moze telefonirati...

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r | bfbc2: rebels1e

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
ansha kaže...
woodgamesfx kaže...

tog su hranili svijetlecim pilicima i ozenit ce sponzorusu :)

15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

ima tu kod mene jedan lik galaxy i ne moze telefonirati...

ja na reklami vidio da moze. valjda postoje razliciti modeli. u svakom slucaju ni galaxy ne bi kupio, neprakticna, skupa i nedovrsena igracka.

17 godina
neaktivan
Kolike cijene....

bemu... jeftinije naručiti izvana, platiti pdv, platiti špediterske usluge... i opet uštediš...

...
16 godina
neaktivan

Zakleo sam se da nikada neću kupiti taj gey noob fensy gey gey aparat ali sada si mislim da bi mogao biti dobra zamjena staroj za laptop... Help me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Kolike cijene....

bemu... jeftinije naručiti izvana, platiti pdv, platiti špediterske usluge... i opet uštediš...

...

skoro :p

Apple Ipad

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak vam ni jasno da se apple riješava neprodanih zaliha pred izlazak dvojke, a kome će drugom uvaliti nego nama!

{#}

8 0 hvala 0
15 godina

treba isprazniti preostale zalihe do dolaske dvojke pa su poslali u hrvatsku 

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
ivex kaže...

Kak vam ni jasno da se apple riješava neprodanih zaliha pred izlazak dvojke, a kome će drugom uvaliti nego nama!

{#}

sve jasno

a index zna...

njih valjda ne hrani ni tmobile ni vip

16 godina
neaktivan
iPad stigao u Hrvatsku!

mnogo brate mnogo puno! ima jedna web stranica ja mislim da se zove eBay {#} = cca od 100 do 1.000 dolariusa - navali narode!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice