iOS 9.3 stabilniji je od Androida 6.0

poruka: 64
|
čitano: 7.809
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 9.3 stabilniji je od Androida 6.0".
14 godina
Re: iOS 9.3 stabilniji je od Androida 6.0
ukay1000 kaže...
Kill Frenzy kaže...

a sad uzmi u obzir na kakvom se hw-u crti android a na kakvom ios

Izuzev kolicine rama (koju je i apple poceo filat) iphone ima jedan od najjacih SoC-ova na trzistu. Jezgre ne znace nista. Reci cu ti samo da imaju vise tranzistora od high end intel x86 proceva. Single core performance im je stoljecima zbog tog ispred bilo kojeg SoCa na kojem se vrti android. Ok, nesto ima i u samoj arhitekturi, ali iphone po nicemu ne zaostaje (dapace, SoC im je monstrum) od android drustva. Ljudi se tu zesce zaebu kad pomisle na applove dvije jezgre, ali ne znaju da su monstruozne + sestero-jezgrena grafika! :) Beast mada faka.

iPhone je zvijer što se tiče SOC-a, broj instrukcija po megahertzu im je daleko ispred svih procesora na tržištu, SOC sistema.

Velika većina aplikacija i dalje koristi dvije jezgre na smartphoneovima naveliko a iPhone je tu pa i aplikacijama koje koriste 4 jezgre ispred Androida i dalje.

U multithreadu(bench i slično)android based telefoni sa 6,8 jezgri mogu biti ispred iPhonea ali to u radu nije tako.

Po meni je Android što se tiče fluidnosti gdje i iOS ali je iPhone SOC i dalje ispred svih, pa onda Exynos pa tek Snapdragon, Kirin i MTK.

Ja osobno posjedujem iP5S i M2 Note sa MTK octo core chipsetom, iP je kudikamo jači ali razliku ne osjetim u svakodnevnom radu, porukama i svemu ostalom osim u igrama.

Isto tako iPhone ima i brutalan grafički čip te poprilično zatvoren sistem za korisnika kako bi u konačnici korisnik sam sebi nanio malo štete a i Appleu što se tiče plaćanja.

Osobno smatram da je jedina boljka iPhonea baterija koja s obzirom na specke mora biti puno jača na većini modela.

Koristim jedne i druge i smatram da korisnik tu puno utječe.

Ja patim od čistoće i želim da mi telefon radi kao sat pa sam Note rootao i maknuo sav bloat.

Baterija traje bolesno, kad ne surfam nego samo šaljem ws poruke ili mail bez attacha na prečici isključim 3G i na takve načine produžim trajanje baterije i ubrzam telefon jer nemam brdo smeća na njemu.

Mnogo puta sam naišao na stroj od PC-a i telefona koji šteka samo zato jer vlasnik nema pojma da neke stvari treba uraditi s vremena na vrijeme.

U konačnici smatram da je Android development napredovao strašno i da su telefoni sada super, pogotovo Google Nexus serija.

Tako da, ne pravim razliku među njima, svi imaju svoje za i protiv.

Pitanje je što je korisniku na kojem mjestu, od veličine pa do baterije.

root
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 14:33 (zoharbizo).
9 godina
neaktivan
Suludo imat IOS ako nemaš mac. A android je bas ko korejski autić. Ljepuškast al kraktotrajno pouzdan. Bez obzira na obećanja i jamstva. Windowsi na telefonu su jedina zdrava i prava logika koju, na sreću nas koji ga koristimo, još ne kuži niko 😁

2 3 hvala 0
12 godina
odjavljen
zaposleni_server kaže...
Suludo imat IOS ako nemaš mac. A android je bas ko korejski autić. Ljepuškast al kraktotrajno pouzdan. Bez obzira na obećanja i jamstva. Windowsi na telefonu su jedina zdrava i prava logika koju, na sreću nas koji ga koristimo, još ne kuži niko 😁

Windows je br.2 u BiH 😍

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
9 godina
odjavljen
zaposleni_server kaže...

Definisi kratkotrajno pouzdan...

9 godina
neaktivan
Kratkotrajno pouzdan znaci da ako se ne želiš bavit raznim rootanjima i stalnim prepravljanjem onog sta si uredno kupio i platio, nakon par mjeseci imaš ili usporen uređaj ili pretrpanu memoriju ili ne mos živit od aplikacija koje ne trebaš. Ili možda trebaš, ne znam. Ja želim cist i poznat ekosustav uređaja i stvarno ne razumijem da 90% korisnika računala, koji na njima imaju neke Windowse, ne shvaćaju da imaju mobitele sa tim istim sustavom, s savršenim sinkroniziranjem i sa clean softwerom u kom ja ili ti,kao kupac, biramo šta mi treba i šta želim osim običnog telefoniranja i sms-iranja. Ne želim da mi google odlučuje šta trebam. Nije mi ništa poklonio.
Probao sam sve i svašta od te telofonije. Čak i blackberry ☺ . Al sa windows nema više nazad. I onda mi dođe za riknut od smijeha na komentare kako taj sistem nema budućnost. Koji ima? Android? Ima li koji ozbiljan pc ili laptop na androidu? To je igračka od sustava. To je ebeni Justin Bieber 😁
9 godina
odjavljen
zaposleni_server kaže...
Kratkotrajno pouzdan znaci da ako se ne želiš bavit raznim rootanjima i stalnim prepravljanjem onog sta si uredno kupio i platio, nakon par mjeseci imaš ili usporen uređaj ili pretrpanu memoriju ili ne mos živit od aplikacija koje ne trebaš. Ili možda trebaš, ne znam. Ja želim cist i poznat ekosustav uređaja i stvarno ne razumijem da 90% korisnika računala, koji na njima imaju neke Windowse, ne shvaćaju da imaju mobitele sa tim istim sustavom, s savršenim sinkroniziranjem i sa clean softwerom u kom ja ili ti,kao kupac, biramo šta mi treba i šta želim osim običnog telefoniranja i sms-iranja. Ne želim da mi google odlučuje šta trebam. Nije mi ništa poklonio.
Probao sam sve i svašta od te telofonije. Čak i blackberry ☺ . Al sa windows nema više nazad. I onda mi dođe za riknut od smijeha na komentare kako taj sistem nema budućnost. Koji ima? Android? Ima li koji ozbiljan pc ili laptop na androidu? To je igračka od sustava. To je ebeni Justin Bieber 😁

Prvo ti ocigledno ne znas sta znaci rijec pouzdan. Drugo koristim android od xperie X10 i svi moji telefoni su bili top klasa znaci uporedivi PO CIJENI sa iphoneom i nemam blagog pojma o kakvim ti to pricas kad spominjes "...usporen uređaj ili pretrpanu memoriju ili ne mos živit od aplikacija koje ne trebaš.". usporen od cega? Ako cesto irpobavas razne aplikacije i nakupi se ostataka to rijesis za 10 minuta. Backup reset i restore. I imas brand new uredjaj... Pretrpanu memoriju? Koju memoriju? Ram? Kojih aplikaicja? Nisam nikad dodzivio da mi telefon tj android sam instalira nekakve aplikacije. Pricas o savrsenoj sinhronizaciji? Koja to sinhronizacija radi losije na androidu nego na windowsima? Sve sto pozelim sinhronizujem sa servisima koje ja biram. One note one drive gdrive itd itd i sve savrseno radi u kombinaciji android windovsi. A to da je windows mrtav ti govore svi relevatni pokazatelji od market shera do pada prodaje koja je ionako bila malena.  Sve ovo sto si ti nadrobio nema veze sa realnoscu...  Cisto napomene radi koju ti nisi naveo moji telefoni su redom bili X10, dell streak, S2, S3, S4 active, Note 3, Note 4 i sada S6. Niti jedan nisam rootao, niti jedan me niej iznevjerio nikad ni u kojem pogledu. Lupas bezveze....

A sto se tice rikavanja od smijeha ocigledno ti znas nesto o windows OSu na mobitelu sto 97 i kusur posto korisnika mobitela ne zna....

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 16:41 (Torent).
9 godina
neaktivan
Rikavam od smjeha baš ne te postotke. I na globalno zaglupljenje čovječanstva. Skupa sa Trumpom ko kandidatom za predsjednika Amerike. Ili Golfom ko najboljim autom. Ili gangam syleom sa najviše klikova na youtubeu. WP nije za svakog i baš to me čini sretnim ;).
I naravno da ti one note, word, excel i sve ostale ozbiljne aplikacije ne mogu raditi na androidu kao na Windowsima.
A dat za android uređaj preko parsto kuna mi ko kupit neki falši komad robe u finom butiku. Sori, bez uvreda ikakvih. Samo prenosim svoje iskustvo ko i ti. Android flagship je oksimoron.
9 godina
odjavljen
zaposleni_server kaže...
Rikavam od smjeha baš ne te postotke. I na globalno zaglupljenje čovječanstva. Skupa sa Trumpom ko kandidatom za predsjednika Amerike. Ili Golfom ko najboljim autom. Ili gangam syleom sa najviše klikova na youtubeu. WP nije za svakog i baš to me čini sretnim ;).
I naravno da ti one note, word, excel i sve ostale ozbiljne aplikacije ne mogu raditi na androidu kao na Windowsima.
A dat za android uređaj preko parsto kuna mi ko kupit neki falši komad robe u finom butiku. Sori, bez uvreda ikakvih. Samo prenosim svoje iskustvo ko i ti. Android flagship je oksimoron.

Naravno da rade. zasto ne bi radili? Daj navedi sta to ne radi na nadroidu a radi na WP? Imao sam wp i nisam vidio nekakve razlike osim sto je taj wp bio tesko smece al ok. nadam se da ces reci ne radi to i to ali nekako sumnjam posto ti rikavas na bilo kakve cinjenice ;)

9 godina
neaktivan
Nisam napisao da ne rade već da je sve bolje sinkano i fluidnije na nazivnom sistemu. Ne možeš ne reći da na svakom tom tvom nabrojenom androida nisi osla zadužio gomilu bespotrebnih htc, samsung ili sony aplikcija koje si koristio...ono..nikad. A o dizajnu Samsunga ne bi. To je ipak pitanje ukusa. A o individualizaciji sučelja isto ne moramo. Svaki wp je u stvari drugačiji i prilagođen korisniku. Ne moramo ni o logici start panela di mogu u stvari imat sve dostupne aplikacije bez svajpanja i ostalih android gluposti. A ne moram ni o settingsima koji su u 80% isti kao i na pc-u sa windows 10.
9 godina
odjavljen

Naravno ovo bolje rade je zasnovano na majke mi jer nista drugo nisi naveo. U cemu to bolej rade? Konkretno. Dobijes na WP masu aplikacija koje ne koristis. NE dobijes goli mob. U cemu je to svaki wp drugaciji i prilagodjen korisniku a andorid nije. Daj reci konkretno.  na andoridu imas sve dostupne aplkacije ako zelis i na jednom panelu.  KOd tebe imas kontinuirano a na nadoridu imas panele. Big deal. Broj pokreta prstima je isti. A an androdiu mozes podesiti bukvalno kako zelis al bukvalno. Na wp ne mozes. A to sto je isto kao i na windowsima je mana a ne vrlina jer cp i na windowsim je zbrkan i katastrofa. Ovaj novi a ne onaj stari koji hoce da izbace. Daj reci neku konkretnu stvar osim da rikavas. To smo apsolvirali. I ti i Wp rikavate skupa ocigledno...

9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Naravno ovo bolje rade je zasnovano na majke mi jer nista drugo nisi naveo. U cemu to bolej rade? Konkretno. Dobijes na WP masu aplikacija koje ne koristis. NE dobijes goli mob. U cemu je to svaki wp drugaciji i prilagodjen korisniku a andorid nije. Daj reci konkretno.  na andoridu imas sve dostupne aplkacije ako zelis i na jednom panelu.  KOd tebe imas kontinuirano a na nadoridu imas panele. Big deal. Broj pokreta prstima je isti. A an androdiu mozes podesiti bukvalno kako zelis al bukvalno. Na wp ne mozes. A to sto je isto kao i na windowsima je mana a ne vrlina jer cp i na windowsim je zbrkan i katastrofa. Ovaj novi a ne onaj stari koji hoce da izbace. Daj reci neku konkretnu stvar osim da rikavas. To smo apsolvirali. I ti i Wp rikavate skupa ocigledno...

Nije na majke mi nego na osobnom iskustvu.

Odakle tvoje iskustvo o WP kad ga nikad nisi ima u ruci dulje od 27 sec

Ako i to?

sa androidom je svak valjda ima iskustvo jer je bio i biće najdostupnije i najmasovnije smeće.

Na korisniku je da izabere šta mu paše.

Na androidu moš podesit pozadinsku sliku i koje aplikacije će ti bit na kojem skrinu

Moš i widgete koristit, jel tako?

I to je sve.

Gori je samo Iphone sa svojim debilnim zaobljeno kockastim ikonama. U stvari, sad android izgleda isto tako :D

Nisam dugo spomenuo rikavanje al sad me uvati na ovu moju zadnju rečenicu  :D

9 godina
odjavljen

Znaci opet bulaznis bezveze. Opet nisi rekao sta to WP moze a andorid ne moze. Neozbiljan si i tuzan u svooj umisljenosti. Imao sam WP mjesec dana i na 8.1 i na 10 i toje toliko los proizvod bio da je to neopisivo. Od vibera koji nis mogao koristiti u portret modu do imenika koji se nalazio tek na trecoj stranici do control panela koji je nabacan vez ikakve logike i reda. Aposlunto niti jedna stvar mi se niej svidjela.

A sta je smece vidi se po market share na koji ti rikavas ;) Ajd gubim vrijeme sa tobom jer nisi sposoban na kvalitetnu razmjenu misljenja vec ko dijete neko tvoj tata je veci od mog i to znas ti i jos 3 korisnika WP...Ides u kolekciju takvih kao ti nedozrelih i umisljenih balavaca. Ajd zdrao...

9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Znaci opet bulaznis bezveze. Opet nisi rekao sta to WP moze a andorid ne moze. Neozbiljan si i tuzan u svooj umisljenosti. Imao sam WP mjesec dana i na 8.1 i na 10 i toje toliko los proizvod bio da je to neopisivo. Od vibera koji nis mogao koristiti u portret modu do imenika koji se nalazio tek na trecoj stranici do control panela koji je nabacan vez ikakve logike i reda. Aposlunto niti jedna stvar mi se niej svidjela.

A sta je smece vidi se po market share na koji ti rikavas ;) Ajd gubim vrijeme sa tobom jer nisi sposoban na kvalitetnu razmjenu misljenja vec ko dijete neko tvoj tata je veci od mog i to znas ti i jos 3 korisnika WP...Ides u kolekciju takvih kao ti nedozrelih i umisljenih balavaca. Ajd zdrao...

bokte šta si se zapjenio

ti mora da si imao neku igračku u ruci za koju su ti rekli da je wp.

naravno da moš viber koristi u portrait modu. možeš ga koristit i dok stojiš na jednoj nozi. možeš i dok kopaš nos.

odakle i koji imenik na kojoj trećoj strani. čega trećoj strani. kod wp je sve na jedinoj i naslovnoj.

odakle je control panel nabacan kad izgleda isto ko u windowsima na pc-u koji vjerojatno koristiš. ili se služiša samo andriod tabletićima za candy crush i nemaš pojma čemu služi komp.

za android nemam dovoljno duge nokte sa draguljčićima kako bi puca selfie po narodnjačkim klubovima. eto ti odakle market share. od đikanluka koji je posvuda oko nas.

zašto mi ti ne dokažeš suprotno. daj mi jedan primjer bilo čega što je na androidu logičnije, ljepše i jasnije nego na wp.

daj mi screen shoot bar jednog android sučelja koje nije drugačije od drugog osim po backgroundu ili rasporedu ikona

jel još uvijek ona debilana sa gmailom di se u gornjem djelu ekrana pojavljuju kovertice i ima ih onoliko koliko si dobio mailova...buaahhhahhahhh

ajd zdrao :D

9 godina
neaktivan

Jednog dana u dalekoj budućnosti kada bug forum bude pred izdisajem... još uvijek će biti 3-4 korisnika koji se kunu kako je WP bio dobar sustav ali nitko nije shvatio koliko je dobar.

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ni sad ih nema puno vise ;)

9 godina
neaktivan
GNU+Linux kaže...

Jednog dana u dalekoj budućnosti kada bug forum bude pred izdisajem... još uvijek će biti 3-4 korisnika koji se kunu kako je WP bio dobar sustav ali nitko nije shvatio koliko je dobar.

... kao što već sada govore za Linux ;)

9 godina
neaktivan
Linux je živ i zdrav. Dominantan na smartphoneima, jak na tabletima i dominantan na svemu osim desktopa. :p
Si ti možda mislio samo na desktop Linux? Jer ja sam mislio samo na WP.
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
15 godina
zaposleni_server kaže...
GNU+Linux kaže...

... kao što već sada govore za Linux ;)

stvarno nisi realan, dapace, nemas ocito nikakve veze sa stvarnim svijetom. skini svoje roza naocale i okreni se oko sebe, pogledaj kako stvari stvarno stoje.

WP je potencijalno odlican sustav, to nitko ne spori ovdje. no isto tako je i sustav na samrti, sa konstantnim odljevom i ono malo developera koji su se uopce odlucili raditi na zakasnjelom i katastrofalno podrzanom sustavu.

sam MS se odnosi prema jadnom WP kao maceha koja bi htjela da jos dijete zaradjuje lovu a istovremeno je boli briga za isto te ga se odrice na svakom koraku.

flashnews: MS slijedece godine "navodno" radi "surface telefone"?!? za koga??? za tebe i jos 999 fanatika u cijelom svijetu?

koji je trenutak kad OS proglasavas mrtvim? kad se vise ne rade i razvijaju aplikacije za njega, kad nove verzije ne stizu vise na taj OS? kad razocarana raja shvati da zabadava odlican i "vrhunski sinkroniziran" sustav kad radi na razini malo iznad "glupog" telefona za 200kn kojeg kupis u posti? kad njegov tvorac izbacuje nove verzije aplikacija za druge sustave prije nego za taj? zvuci li ti to poznato???

9 godina
neaktivan
GNU+Linux kaže...
Linux je živ i zdrav. Dominantan na smartphoneima, jak na tabletima i dominantan na svemu osim desktopa. :p

mislio sam na telefon koji radi na najrasprostranjenijem operativni sustavu sa računala.

jel tu nešto umire? jel najnormalniji smjer objediniti isti sustav na pc-u i mobitelu?

jel najnormalnije razvijati univerzalne app ( ako ih uopće trebaš jer s dobrim preglednikom skužiš da u stvari sve smooth hendlaš kroz njega, kao šta to radiš i na računalu. npr., ko ima ebenu FB aplikaciju za komp..i šta će mu?? )

zašto android ne može pokretat išta jače od dječijeg tableta?

zašto sa lumiom 950 i continiumom imaš komp na svakom povezivom screenu?

istina je da su svi korisnici WP-a donekle i insideri i testeri sistema ali to smo dobrovljno pristali i u ni jednom trenu se nisam radi tog osjetio zakinut, dapače.

već treću godinu sam mobilno samo na WP-u i od tada ne znam šta je to reboot, krekanje rama ili sve ono ostalo šta android korisnici moraju odradit da bi imali iole pristojan i čist uređaj. 

što sličniji wp-u koji je uvijek takav :D

ne želim zvučat ko zatupljeni konj nego sam stalno iznenađen nerazumijevanjem najzdravije moguče logike. 

9 godina
odjavljen
zaposleni_server kaže...
GNU+Linux kaže...

mislio sam na telefon koji radi na najrasprostranjenijem operativni sustavu sa računala.

jel tu nešto umire? jel najnormalniji smjer objediniti isti sustav na pc-u i mobitelu?

jel najnormalnije razvijati univerzalne app ( ako ih uopće trebaš jer s dobrim preglednikom skužiš da u stvari sve smooth hendlaš kroz njega, kao šta to radiš i na računalu. npr., ko ima ebenu FB aplikaciju za komp..i šta će mu?? )

istina je da su svi korisnici WP-a donekle i insideri i testeri sistema ali to smo dobrovljno pristali i u ni jednom trenu se nisam radi tog osjetio zakinut, dapače.

već treću godinu sam mobilno samo na WP-u i od tada ne znam šta je to reboot, krekanje rama ili sve ono ostalo šta android korisnici moraju odradit da bi imali iole pristojan i čist uređaj. 

ne želim zvučat ko zatupljeni konj nego sam stalno iznenađen nerazumijevanjem najzdravije moguče logike. 

Opet lupas... Kakve veze ima OS sa kompa na smartphoneu? Ako je dominantan na desktopu istovremeno je extra za mob? Marketshare i sve drugo govori da WP umire dok je win na desktopu ziv i te kako...Sta je tebi ili nekom drugom normalna stvar je jedno ali prodaja, marketshare i developer zajednica druga a sve te druge stvari govore da je WP mrtav ili ubrzano ide u tom pravcu. A to da android ne moze vrtiti nista drugo osim tableta je budalastina. ANdrodi vrti zahtjeven mobilne aplikacije samo sto ti mislis da na mobu trebas vrtiti mayu ili rendati 4k video. A to ni ti na wp ne mozes ali mastas da moze i na osnovu svojih zelja izmisljas cinjenice. Sa lumiom imas komp ali kakav? Sta ti to mozes na tom kompu raditi? I ajd molim pojasni nama neukim seljacima sta znaci krekanje rama? "5 godina se bakcem kompovima i prvi put cujem za krekanje rama? VEc dugo godina imama android i nikad nisam radio krekanje rama. Reboot nisam vidio na mobu od tamo xperie X10 a ni na njoj toga nije bilo...
ne zelis zvucati ali zvucis upravo tako kako si rekao... Zivis u svom svijetu koji nema veze sa realnoscu...

9 godina
neaktivan
Torent kaže...
zaposleni_server kaže...
GNU+Linux kaže...

Opet lupas... Kakve veze ima OS sa kompa na smartphoneu? Ako je dominantan na desktopu istovremeno je extra za mob? Marketshare i sve drugo govori da WP umire dok je win na desktopu ziv i te kako...Sta je tebi ili nekom drugom normalna stvar je jedno ali prodaja, marketshare i developer zajednica druga a sve te druge stvari govore da je WP mrtav ili ubrzano ide u tom pravcu. A to da android ne moze vrtiti nista drugo osim tableta je budalastina. ANdrodi vrti zahtjeven mobilne aplikacije samo sto ti mislis da na mobu trebas vrtiti mayu ili rendati 4k video. A to ni ti na wp ne mozes ali mastas da moze i na osnovu svojih zelja izmisljas cinjenice. Sa lumiom imas komp ali kakav? Sta ti to mozes na tom kompu raditi? I ajd molim pojasni nama neukim seljacima sta znaci krekanje rama? "5 godina se bakcem kompovima i prvi put cujem za krekanje rama? VEc dugo godina imama android i nikad nisam radio krekanje rama. Reboot nisam vidio na mobu od tamo xperie X10 a ni na njoj toga nije bilo...
ne zelis zvucati ali zvucis upravo tako kako si rekao... Zivis u svom svijetu koji nema veze sa realnoscu...

krekanje rama je bila pošalica. rootanje možda.

i opet o marketshareu. jel marketshare potvrda kvalitete?

narod jede kokoš a neko biftek. sigurno nema neki marketshare.

ne trebamo se svađat. mene niko više bičem nebi natjerao na android. iphone da ne spominjem.

i ostajem u svom svijetu vrhunskog mobilnog doživljaja ;)

14 godina

Haha, najjače mi kad netko kupi "android" telefon za 2000kn pa veli da mu šteka i ruši se, onda kupi iphone 6 koji košta 3 puta više i veli kako ovo sad dobro radi..

Pa kupi hebeni top Android model(recimo S6/7, HTC m8/9), koji je opet daleko jeftiniji i od iPhone pa ond reci da ne radi dobro..

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

Daj pusti ga. Nema pojma ni o cemu. Biftek opstaje na trzisu ali WP nece. Al dzaba njemu govoriti... Nikad rootao niti imam potrebe...

14 godina
neaktivan

nadimak "ovca" odavno je promijenio OS.

imam Lumiu 640LTE i od vrhunskog mobilnog doživljaja iskusio sam jedino žaljenje što nisam za 1500kn kupio nekakav kineski android. Sve što danas raja traži od mobitela na tom gofnu zajebaje. Facebook, Viber, Whatsapp, Youtube.... ajme majko. O nelogičnostima samog OS-a da ne govorim.

Na to dodamo Microsoftovu brigu o korisnicima tj. ukidanje kompatibilnosti svakih godinu do dvije i dobivamo ultimativni mobilni doživljaj povratka na Android.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

baš mi je drago da smo se ovako dobro razumjeli

isto ko da divanimo o glazbi

pa me metalci oće uvjeriti kako je to dobra mjuza

a ja njih da je smeće

a sve je samo stvar ukusa

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

nadimak "ovca" odavno je promijenio OS.

imam Lumiu 640LTE i od vrhunskog mobilnog doživljaja iskusio sam jedino žaljenje što nisam za 1500kn kupio nekakav kineski android. Sve što danas raja traži od mobitela na tom gofnu zajebaje. Facebook, Viber, Whatsapp, Youtube.... ajme majko. O nelogičnostima samog OS-a da ne govorim.

Na to dodamo Microsoftovu brigu o korisnicima tj. ukidanje kompatibilnosti svakih godinu do dvije i dobivamo ultimativni mobilni doživljaj povratka na Android.

Imao sam identicno iskustvo. Kad te nesto od cega ne ocekujes puno razocara... Al posluzio je svrsi da na plazu ne nosim Note 4 i da mi ne bude zao ako bi ga neko ukrao. I to je odradio savrseno ;) Ne bi zalio jedne sekunde da ga je neko pokupio ;) Vise bih zalio njega ;)

12 godina
ivicask kaže...

Haha, najjače mi kad netko kupi "android" telefon za 2000kn pa veli da mu šteka i ruši se, onda kupi iphone 6 koji košta 3 puta više i veli kako ovo sad dobro radi..

Pa kupi hebeni top Android model(recimo S6/7, HTC m8/9), koji je opet daleko jeftiniji i od iPhone pa ond reci da ne radi dobro..

Evo u Smartsonu S7 i 6s imaju istu cijenu, di je to top Android drastično jeftiniji?

9 godina
odjavljen
Koliko je s7 noviji uredjaj?
12 godina

Poanta?

Kada se da dokaz onda ponovo počinje izvlačenje.

Ja sam se referirao na cijenu pošto forumaš kaže da je top Android drastično jefitniji... a vidi se iz priloženog da nije, svi top modeli imaju jako slične cijene.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Poenta mog posta je da je S7 pola godine noviji uredjaj a koja je poenta posta drgog forumasa necu komentarisati ;) Pretpostavljam sta je mislio ali neka on obrazlozi ;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice