Internet.org besplatni Internet u Zambiji

poruka: 6
|
čitano: 1.053
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet.org besplatni Internet u Zambiji".
15 godina
neaktivan

Iako na prvu zvuči jadan kao jadan pokušaj Facebooka da proširi svoju bazu korisnika, poveća profite od reklama i prikupi podatke o milijunima ljudi (besplatno), ovo nudi mnogo mogućnosti stanovništvu za obrazovanje.

Neki klinac moći će besplatno čitati o gotovo bilo čemu na wikipediji i možda se odlučiti na životni put obrazovanja. Samim time, neće instinktivno napraviti 5-10 djece i težiti će više prosperitetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 10:11 (sliver).

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Besplatni" = ne mogu posjetiti milijarde stranica nego samo desetak sponzoriranih usluga + jedino za pretplatnike Airtela.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pošto smo i mi manje razvijena zemlja osim u lopovluku mogli bi i nama dati besplatni internet. :p

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jupi. ajmo svi u Zambiju. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Internet.org besplatni Internet u Zambiji
Oldy kaže...

Pošto smo i mi manje razvijena zemlja osim u lopovluku mogli bi i nama dati besplatni internet. :p

Govoriš u vlastito ime? ...onda sorry.

15 godina

wikipediju bi trebalo cjelom svjetu omogučiti besplatno. Recimo da se kupi neki tablet koji ima pristup wikipediji uvijek, a da ima mogučnost i offline mode zbog uštede baterije.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice