Internet Explorer 8 dogodine

poruka: 8
|
čitano: 2.548
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 8 dogodine".
17 godina
neaktivan

Pa  s obzirom na sve nove mogučnosti i opcije (ruku na srce ali ova verzija je ipak dosta unaprijeđena u odnosu na Int.Exp.7), bilo je i za očekivati da će biti promovirana sa novim Windows 7, a usput rečeno i ova Beta 2 istog sasvim fino radi u sklopu Pre Realise Win7 koje smo poskidali (kako tko), tako da konkretno kod mene Win7 Ultimate sa novim Explorerom radi sasvim dobro i stabilno, a sam Explorer ima zbiljam neke zgodne fore...npr. prikaz nekih web stranica u kompatibilnom modu itd., itd....Mislim da će Win7 ipak polućiti puno veći uspjeh već u samom startu u odnosu na Win Vistu !!

MBO Asus P5Q-Pro i45 I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PS Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 13:34 (logan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Internet Explorer 8 dogodine

Slažem se da je IE8 unaprijeđen sa opcijama ali isto tako ima toliko bugova i jako loše radi ono što mu je osnovna namjena, rendanje stranica. Pokrenite samo http://acid3.acidtests.org/ uspije ostvariri samo 12 bodova! Uz totalni raspad strancice, a to je trebao biti IE koji se drži standarda!

17 godina
neaktivan

Što se Acid testa tiče - ovo je ipak samo beta. Neka odgađaju koliko kog žele, ali ja bih uistinu volio da puna verzija bude ispolirana i nabrijana do maksimuma. Ako se to dogodi nebi me čudilo da se puno onih koji su pobjegli od Internet Explorera vrate opet na njega.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Buducnost Internet Explorera je nikakva ma kakav on bio i imat ce sve manji postotak u udjelu preglednika, pa ko bi se jos pametan vracao s Firefoxa ili Opere natrag na Explorer to stvarno nema smisla i tak stvari stoje htio ko to priznati ili ne a tu je i Chrome koji ce postati sve bolji pa imate jos jedan izbor tak da Internet Explorer ce zavrsit izgubljen u gustoj sumi okruzen vukovima iz koje nema povratka!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dok god se IE distribuira sa Win-om dotle ce IE imati veliki postotak koriscenja....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Internet Explorer 8 Release Candidate 1

0 0 hvala 0
16 godina

Ja nemogu skinuti IE 8 s tog linka, kad kiliknem na dowload ništa se ne dogodi. Koristim Operu i Firefox pa jeli to možda do toga (nemogu koristit IE 7 jer me nevalja, kada ga idem otvorit pokazuje mi neki eror)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja iz Opere skinem IE8 s ovih linkova bez problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice